30 iulie 2010

ARYANA HAVAH SI MELFIOR RA

       Am ales acest titlu pentru ca Melfior Ra ar trebui sa fie cel putin la fel de citita ca si Aryana Havah. Iata doua femei speciale care au scris carti pretioase din punct de vedere  spiritual in limba romana.
        Cea mai mare calauza la nivel subtil a acestei femei este… Iisus Hristos. In fapt Melfior Ra este numele ei de pe vremea cand traise in Atlantida si a condus echipa care a construit Piramida lui… Keops… Da, e poveste lunga, va invit sa cititi cartea "Crucea energetica a Terrei". Se spune acolo ca aceasta piramida, al carei nume originar ar fi fost Piramida Luminii Celeste a fost construita acum 26000 de ani pe vremea …atlantilor. In timp ce piramida din muntii Retezat Romania, acum 14 000 de ani.
      Pentru mine se pare ca este o carte speciala deoarece pozitia acestei femei fata de religiile lumii si fata de Iisus este identica cu… a mea.                           
                Mai mult, spune ca inca vor mai fi oameni care nu vor putea sa imbratiseze decat o singura religie, deocamdata…
          Bine, inca mai sunt oameni care nu au nici o religie.                           
                 Ea il numeste pe Iisus INVATATORUL si a primit printre multe daruri de la El si o stare de Samadhi(constiinta cosmica) extarordinara, stare de identificare cu Dumnezeu, in care a vazut si simtit c um Dumnezeu percepe simultan toata creatia… 
        Iata una din femeile despre care s-a profetit prin Jacob Lorber. Iisus spune prin Lorber ca in perioada ce precede Intoarcerea vor fi femei profet…
       Interesant este ca ea este in viata si chiar redactor le revistele Lumea Misterelor si Secretele Destinului, cel putin in 2008 cand a aparut editia a doua a cartii acesteia.
          O salut si binecuvantez pe aceasta femeie care trebuie sa fie minunata, ii multumesc lui  Dumnezeu pentru semnele si calauzirea Sa si va invit pe toti sa o cititi.
       Editura ce a publicat aceasta carte se numeste MISIUNEA ROMANIA. Da, sunt entuziasmat , nu am citit decat vreo 50 de pagini, suficient sa observ ca aceasta femeie scrie mult mai inspirat decat multi autori tradusi de Editura For You spre exemplu. Si textul de mai jos se termina cu o profetie uluitoare despe Romania si noul imperiu spiritual, despre noua religie sau noul crestinism daca vreti…
           Se pare ca Iisus striga la orbi si surzi. Daca nici macar Arsenie Boca nu l-a ascultat atunci cand i-a spus "Opreste-te din pictat..." cum ati putea sa-l auziti si sa-l ascultati voi? Dar sunt sperante mari pentru ca, iata, exista oameni care totusi comunica direct cu El...
         Si inca, El a pregatit renasterea acestei planete si salvarea ei cu multa atentie si rabdare. Numai ca orice intalnire cu Divinitatea este desigur cu totul altfel decat ne-am fi asteptat noi sa fie.

                  Iata-ma din nou intr-o calatorie astrala. Am fost condusa de Zen ghidul meu pana in preajma INVATATORULUI. Apoi INVATATORUL m-a cuprins in luminozitatea Sa si astfel am calatorit pana deasupra Piramidei Vestice (Sardinia). Trecusera cativa ani terestri de cand nu am mai fost aici. Eram oarecum uimita ca revin din nou aici unde am mai fost candva. Atunci INVATATORUL mi-a spus:

                   - Te-am adus din nou aici pentru ca se doreste sa mai adaugi ceva la cele destainuite si descries nu demult. Acum A SOSIT TIMPUL, sa se mai ofere ceva spre cunoastere pamantenilor. Iata ce mai trebuie sa transmiti. Vremea-i trecuta, vi s-a lasat timp de implinire. Cati l-ati folosit asa cum ar fi trebuit? Iata si acest brat al crucii energetice si-a facet implinirea, doar Omul, pamanteanul nu a vrut sa faca voia Tatalui Creator. Aceste brate ale Crucii Energetice au un insemnat rol pentru omenire. Aceste piramide v-au oferit hrana energetica si hrana spirituala prin vibratiile lor, prin religiile infiintate pe pamant spre hrana spiritului. Multe s-au dat omenirii terestre iar aceasta le-a calcat in picioare. Dar acum a sosit scadenta. Este mare durerea Mea pentru neintelegerea si calcarea in picioare a MARGARITARELOR. A mai ramas doar clipa regretului pentru cei care se vor trezi in ultima clipa, dar Iubire nemarginita vi se va oferi. 

                      Acest brat al crucii m-a durut cel mai tare de aceea piramida care se afla in acest loc este atat de alba precum argintul lunii. Cand aceasta piramida se va arata, multi nu o vor putea vedea pentru ca nu au vrut sa vada Calea spre Lumina. Prin acest brat al crucii energetice si prin Piramida Vestica s-au pus bazele crestinismului. S-a pus piatra de temelie prin cel care s-a lepadat de mine de trei ori intr-o noapte, desi ma iubea. Aceasta a fost ca o prefata la ceea ce urmeaza sa indeplineacsa omenirea prin intermediul Invataturii lasata de Mine pe Pamant. Multi s-au lepadat de mine cand interesele le-o cereau si ma regaseau cand le era greu. Dar Eu am fost Acelasi. Cu iubire I-am inconjurat si in momentele lepadarii de Mine precum si in momentele cand se lepadau de greselile lor.

                      Fiecare brat al Crucii Energetice reprezinta un mare imperiu terestru si o mare religie. Din apropierea acestei piramide s-a extins o ramura a religiei crestine care Mi-a incitat fiinta prin puritate si ofranda adusa prin vremi. Piatra de temelie a stralucit, desi multe noroaie au trecut peste ea. Miscarea tectonica prin acre s-a deviat  de la unghiurile drepte ale crucii energetice reprezinta devierea din plan fizic a rostului si rolului religiilor de la cel spiritual la cel material. Dar toate se vor indrepta cand va fi vremea.

                       Imperiul Roman a avut multe cuceriri dar si multe pierderi. Dar cucerirea lui cea mai isnemnata a fost, spiritualitatea care s-a infiripat in aceasta zona dupa multe varsari de sange. APOSTOLII PETRU SI PAVEL au sfintit locul si astfel s-a curatat si s-a spalat o mare pata a nelegiuirii omenirii. Dar s-a luat puterea imperiului care nu a inteles Mesajul Meu.

                       Dar acolo udne au fost indarjiti impotriva Mea si a invataturii Mele acolo am dorit sa-Mi asez alesii si sa lucrez cu ei. Iata Roma cea vestita in asuprirea supusilor Mei a devenit prin vremi scaunul de domnie a urmasilor Apostolului Petru. Astfel am insemnat locurile si nu numai locurile ci si fiintele care au vrut sa-mi fie marturie. Eu mi-am ales de-a lungul vremii locurile de slava si pe cei acre sa ma slaveasca. Toti cei care s-au dezis candva de Mine am dorit sa-i readuc si sa-i reasez in Lumina pentru a nus e mai indeparta niciodata.

                         Fiecare mare imperiu terestru a fost inzestrat cu cate o piramida ( din bratele Crucii Energetice) si a avut un restaurator, un profet care sa puna bazele unei noi religii si sa legifereze aceea credinta pentru ca aceasta sa aiba continuitate.

                         Aceasta a incercat in apropierea PIRAMIDEI LUMINII CELESTE faraonul AKHNATON si sotia acestuia NEFERTITI, trecerea de la politesim la monoteism in Egiptul antic. Aceasta a facet si profetul MOHAMED, prin instaurarea religiei islamice, si imperiul roman a trecut de la politeism la monoteism prin instaurarea religiei crestine a carui piatra de temelie este APOSTOLUL PETRU. Iata deci ce insemntate a avut crucea energetica a Terrei prin cele patru piramide puncte terminale ale crucii energetice.

                          A ramas Piramida Nordica si acel brat al crucii energetice sa-si infaptuiasca rolul pe Pamant. Dar despre acestea… cand va veni vremea potrivita.
CRUCEA ENERGETICA A TERREI - MELFIOR RA 

Misterul prabusirii elicopterului israelian. Secretul lui Decebal - Sfinxul si Piramida din Carpati

 

                            Coincidenta intre ceeea ce tocmai citeam si prabusirea elicopterului pare a fi prea mare ca sa nu o impartasesc cu voi. 

                           Recunosc ca nu as fi citit in mod normal aceasta carte dar trebuia sa o inapoiez celui care mi-o imprumutase din propria lui initiativa si am simtit ca trebuie sa o si citesc deoarece o tin de mai bine de o jumatate de an, si, interesant, tocmai astazi am citit urmatoarele randuri.

                           Este vorba despre secretele misterioase ce sunt ascunse in interiorul muntilor Romaniei. 

                            Eu cred ca evreii, sub pretextul antrenamentelor studiau zona respectiva din cu totul alte motive. Exista si o poveste mai veche in care americanii ar fi avut un veritabil commando in zona si ar fi interzis Romaniei sa spuna despre descoperirile uluitoare din Bucegi.

                            Cartea din care citez se cheama Crucea energetica a Terrei si este scrisa de Melfior Ra, sub acest pseudonim parese aflandu-se o femeie care sub indrumarea ghizilor spirituali din lumile subtuile efectueaza calatorii astrale avand si primind tot felul de informatii. 

                           Nu aveam de gand sa citesc cartea, totusi lectura ei a inceput sub o inraurire subtila destul de puternica, astfel spus mi-a fost atrasa atentia asupra acestei carti destul de insistent…

                              Ea spune ca in Retezat ar fi ascunsa in munte o piramida asemanatoare celei din Egipt dar la jumatate din dimensiunea acesteia. 

                              Se mai spune ca in afara de aceste doua piramide ar mai exista inca doua, tot ascunse sub pamant, si acestea patru formeaza o veritabila cruce al carui centru este in… Muntele Athos… 

                  Iata si textul :

 

                  "Iata Marea Misiune a poporului roman: TRECEREA STAFETEI SPIRITUALITATII DINCOLO DE LIMITELE UNUI CICLU COSMIC.

                 De ce tocmai noi? Simplu, pentru ca asa a hotarat Divinitatea. Iata rasplata pentru pastrarea spiritualitatii pe aceste meleaguri, credinta in Dumnezeu si speranta in mai bine. Iata marea comoara a lui Decebal! Pe langa comorile de ordin material era si aceasta care nu a fost de gasit dar despre care se zvonise dar nu-i sosise vremea, Comora din Piramida. Iata ce stia Decebal, care era un initiat, iata de ce nu a dorit sa-si de-a viata in mainile imparatului Traian, tocmai penru a muri odata cu el Taina Tainelor care se afla in interiorul muntelui si a neamului sau. A preferat sa moara, ca Taina sa ramana necunoscuta pana cand, Divinitatea va dori sa o scoata la lumina. Era ultimul initiat si rege care cunostea aceasta taina.

                Este de datoria mea sa atentionez pe cei dornici de inavutii materiale, desarte si trecatoare, sa nu incerce sa scormoneasca muntele. Asa cum multi si-au pierdut viata in interiorul piramidei egiptene sau a mormantului lui Tutankhamon, sau chiar la iesirea din acestea, tot asa si aici nimeni nu va patrunde viu in interiorul Piramidei Nordice, cu exceptia celor care au posibilitatea si cunoasterea esoterica necesara pentru a intra acolo din voia Divinitatii, in corp astral iar in corp fizic cei care au participat la constructia ei si care acum sunt constienti de aceasta si isi cunosc vietile anterioare.

                 Asa cum Piramida Luminii Celeste(piramida lui Keops) nu are varf, tot asa Piramida Nordica are terminatia intr-o platforma cu o suprafata aproximativa de 19 metri patrati. Iata marea comoara a dacilor. Ei nu au schimbat cursul niciunei ape pentru a ascunde comoara, ci au construit-o si apoi au pus un munte peste ea, au acoperit-o cu pamant , au plantat paduri; au muncit intens generatii intregi. Pe un alt munte au construit un indicator pentru acceatsa comoara, dar numnai initiatii au cunostinta de aceasta. Iata, marii nostrii inaintasi , cinste lor, cat au fost de inspirati in a-si deruta adversarii si asupritorii. Nu oricine se poate mandri cu asemenea stramosi ca ai poporului roman. Cei care vor survola muntele de la inaltimi, vor observa anumite devieri ale aparatelor de control, datorate undelor energetico-magnetice, astfel vor putea localiza Piramida Nordica si dimensiunile ei. Decebal stia ca este ultimul detinator al acestei taine, care nu trebuia cunoscuta decat atunci cand din Inalt va fi dat consemnul, si anume atunci cand oamenii vor tacea, pietrele vor vorbi. Iata ca oamenii au tacut, iar pietrele au vorbit si trebuie sa dezvaluie tainele pe care le detin. Insasi Divinitatea si-a ales canalele prin care sa vrea sa transmita umanitatii cele ce doreste sa dezvaluie. “

 

                     Oricat ar parea de putin credibil lucrurile se leaga in mod uluitor. Semnul este sfinxul din Bucegi, iar Zamolxe nu intra sub pamant intr-o pestera ci iata, intr-o ... piramida. 

 

                     Este uluitor dar cred ca aceste lucruri sunt departe de a fi neadevarate.

 

                   "A sosit timpul descifrarii tainelor, a cunoasterii prin metode ramase multa vreme necunoscute stiintei, metode neconventionale, dar atunci cand is vor da mana si vor conlucra Stiinta, Metafizica si Religia, atunci omul va fi detinatorul tainelor."   

                                                                             CRUCEA ENERGETICA A TERREI, MELFIOR RA

              

27 iulie 2010

Oreste profetul

                          Am citit ultima postare a lui Oreste, cea cu capusele, si un zambet mare a aparut pe chipul meu si in fiinta mea.

                          Evident tin la Oreste si face parte din acele persoane pentru a carui mantuire m-as ruga, daca ar fi nevoie… 

                           Imi place ca se straduieste sa avanseze pe cale, ca este umil si deschis la dialog. Face parte dintre noi… 

                          Nu pot decat sa intampin cu aplauze mari aceasta postare profetica. Spiritul profetic este spiritul hristic. Cu cat vom fi mai aproape de Iisus cu atat vom face mai multe profetii. In fapt El trebuie sa le faca prin noi. Noi trebuie sa ne desavarsim in aceasta apropiere de Dumnezeu. 

                          Cu cat de apropiem de Dumnezeu cu atat vedem cu alti ochi totul si putem discerne mai bine. La un moment dat egoul nostru se va dizolva complet si vom deveni unelte folositoare in mana Tatalui Ceresc...

                         Vedeti, aceasta este o mare gratie si ca sa ajungi sus se cere efort si sacrificii. Se cer pahare baute in numele Tatalui… Iar noi nu vom sti uneori dinainte ce se afla in acele pahare. Uneori va fi nectar dulce… Dar este posibil sa fie si pelin , pelin care odata asimilat de fiinta noastra se va transforma in nectar. Trebuie sa ne lasam pe mainile Lui. Cat de scurta este aceasta viata! Unde am putea sa mergem fara El, unde am putea sa urcam singuri? 

                         Suntem cu totii privilegiati sa il cunoastem pe Hristos. El este bun si drept si viu. Atent si omnipotent. Inima lui poate fi cucerita de voi toti. Uneori cu o lacrima, alteori cu o imbratisare plina de iubire a celor in nevoi, sau cu o marturisire sincera.

                        Sa ne bucuram de prezenta lui Hristos. Cu adevarat El este cu noi atat in interior cat si in exterior. Ne va pomeni in Imparatia Lui pentru ca si noi il pomenim zilnic in lumea noastra… 

                        Si il vom pomeni in eternitate. Vom povesti in eternitate cum l-am intalnit noi pe Hristos. Cat de uluitor de Mare si Bun era. Cat de coplesitor de Spiritual era. Cum se ascundea in spatele Lui Cel Etern si ce joc fabulos era acesta…

                

                       Va imbratisez cu dragoste in numele Lui. Sa ramanem cu ochii atintiti asupra Lui. Cine ar fi crezut ca si noi vom beneficia de aceasta coplesitoare gratie?

                       Veti vedea ca veti alerga innebuniti sa le spuneti celor iubiti ce v-a spus Dumnezeu. Veti fi coplesiti sa vorbiti cu Iisus asa cum nu ati fi visat. Si viata voastra se ilumineaza sub Ochiul Lui verde la amiaza… 

                       Ce bine este sa poti sa fii. Sa poti sa stai cu fratii tai la masa cinei cele de taina… Sa simti binecuvantarea Tatalui Etern , sa spui mamei Mama si iubitei Iubita, sa spui fluturilor Ce frumosi sunteti si florilor Va iubesc, cerului sa-i daruiesti imbratisari iar lui Dumnezeu inima...

PS: Adaug ca Dumnezeu il sustine pe Basescu in functia de presedinte si sper ca toti cei responsabili sa il sustina si ei pentru ca altfel s-ar afla in opozitie cu vointa Celui Etern, care de altfel trece cu fiecare zi tot mai des pe strazile sufletelor noastre... 

                        Ideea este de a intui, de afla care este vointa lui Dumnezeu si de a actiona conform cu aceasta. Tara a mai fost judecata si in trecut, de fiecare data cand s-a departat de Dumnezeu. Imi pare rau pentru cei care nu intelegeti ca nimic nu se misca fara vointa si ingaduinta lui Dumnezeu...  Mai ales cand e vorba de conducerea Romaniei... 

25 iulie 2010

Copil inecat prin botez

                  Inca un copil a murit inecat prin botez, anul trecut altul a murit la scurt timp deoarece apa era rece si daca veti cauta pe net veti gasi si alte cazuri.

                   Moartea, nu-i asa, produce cea mai rapida si socanta trezire…

                   De ce trebuiesc bagati bebelusii cu tot corpul in apa la botez? Cati dintre voi, cei mari, nu ati inghit apa atunci cand mergeti la inot, pe nas si pe gura, cu atat mai mult un copil mic si inconstient luat prin surprindere.

                   Sau poate ar trebui sa va intrebati cati oameni se mantuiesc fara nici un botez. Si daca totusi botezati ar trebui sa stiti ca tot ritualul este simbolic. Daca aceast simbolism trezeste in voi iubirea si recunostinta fata de Dumnezeu si dorinta de a face fapte bune si spirituale, cu atat mai bine, inseamna ca rostul ritualului a fost atins, iar daca nu, tot in zadar e.

                  Cu siguranta ca euharistia a ajuns un privilegiu al preotului pentru ca primii crestini ajunsesera sa bea prea multe dusti de vin la masa tinuta la reuniunea saptamanala in amintirea cinei de taina, de altfel la indemnul lui Iisus. 

                  Daca ati avea putina minte ati lua un caus de apa in palma si ati boteza in numele Tatalui ceresc doar cu un strop de apa pentru ca oricum daca Duhul nu este la voi tot o apa e botezul vostru.

                   Adevarat este ca nu va veti trezi si Dumnezeu ne va incerca asa cum a prezis de vom vedea toti moartea cu ochii…

                   Dar va spun ca si aceasta moarte este si ea plina de simbolism. Veti muri cu totii cu tot cu preotii si duhovnicii vostrii, omorati chiar de ei, pentru ca sunteti aproape toti asemenea copilului inconstient sufocat de dogme moarte si un ritual steril. Unde este Dumnezeul vostru al tuturor, ce fel de preoti si apostoli sunteti voi? Unde sunt semnele Lui? Si ca si cand nu ar fi de ajuns tot acest circ aici pe Pamant il veti continua si in lumea cealalta si va veti rata mantuirea chiar din cauza lui. Dar exista si exceptii. Probabil orice mantuire este o exceptie, desi Dumnezeu a facut totul ca se mantuiasca si cei mai indaratnici si mai pacatosi dintre noi. 

                    Iata ca a venit sfarsitul si a venit chiar si cel care vine dupa sfarsit, dar voi repetati cuvinte goale si imbracati uniforme inghitite de valtoarea timpului. Iar costumul cu cravata tot o uniforma este, nu credeti ca voi aveti ceva in plus fata de ceilalti. 

                     Botezul Lui da viata vesnica dar iata ca botezul vostru ia chiar si viata pamanteasca.

                    Cine ar putea sa spuna ca acest lucru este o intamplare? Nu este o intamplare este semnul care sa va trezeasca din somnul vechilor evrei pentru ca Intoarcerea lui Iisus va fi primita de voi asa cum prima venire de evrei acum 2000 de ani.

                   Oh si credinciosi declarati cu functii chiar in ierarhii bisericesti lumesti vor lupta si lupta deja cu indarjire impotriva vointei lui Dumnezeu.

                  “ Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.” Matei 7-23

                    Ei bine aceste cuvinte sunt adresate chiar preotilor prin care nu lucreaza El. Nu este vorba doar de cei care spun Doamne, Doamne ci si de cei care “in numele Tau am prorocit, in numele Tau am scos demoni si nu in numele Tau minuni multe am facut?” Mat 7 - 22

                      Cum, nu va invata la facultatile voastre teologice sa-l cunoasteti pe Dumnezeu? Ati facut meserii banoase din slujirea lui Dumnezeu? Ati ajuns si voi asemenea doctorilor care nu anesteziaza pana nu primesc comisionul? 

                       Iata ca lipsa Lui din ritualul vostru arata ca nu mai sunteti slujitori ai vietii ci  lucrati pentru moarte si pentru lume.

                      Nu cred ca ar trebui sa fim prea duri cu preotul acela nefericit, desigur sa nu mai fie preot, in schimb cred ca ar trebui chemati la interviu toti superiorii lui. Si sa ne vorbeasca despre vilele si averile lor. Despre cum il slujesc ei pe Dumnezeu.

                     Da , sa se adune toata aceasta elita bisericeasca si sa ne vorbeasca despre ultimele mesaje ale lui Iisus. Sa fie pusi toti acestia cu acele cruci mari si lungi la gat sa faca o slujba sau rugaciune sau orice stiu ei si sa ne transmita un mesaj in direct de la Domnul.

                   Si ca sa se vada ca nu sunt rautacios sa fie lasati sa scotoceasca si toate manastirile si sa aduca orice calugar doresc spre a ne comunica un mesaj de la Tatal ceresc…  Sa ni-l arate pe Hristos. Suntem credinciosi, nu avem pretentia de a-l vedea cu ochii nostri dar sa ne astampere iubirea si dorinta de a fi calauziti direct de El printr-un mesaj adresat comunitatii noastre romanesti. Da, sa-i lasam sa stranga si celelalte culte, sunt sigur ca in toata tara se va gasi cineva care sa poata comunica direct cu Hristos…

                     Abia ne vom cunoaste mai bine fratii intru Hristos, si ei pe noi desigur.

                  

                      In incheiere recomand tuturor celor care veti avea copii de botezat sa specificati preotului in nici un caz sa nu bage copilul cu capul in apa si voi insiva sa verificati temperatura apei cu care va fi botezat copilul.

24 iulie 2010

Romanie, iubita mama

                 

                  Tatal ceresc te-a nascut si te-a crescut cu infinita iubire si grija… 

                 Nu de la prea multa fericire si implinire ti-ai atras binecuvantarea ci de la lacrimile prea multe si de la suferintele si sangele care a curs ai fost mama binecuvantata.  De la capetele domnitorilor ce au cazut din prea multa dragoste pentru tine si pentru Dumnezeu. De la hohotul de plans de deasupra mormintelor si de langa moastele sfintilor tai s-a miscat inima Lui.   

                 Mireasa sfanta si Fecioara esti tu pentru ca tu nasti din  dragostea spirituala cu care Tatal ceresc te invaluie neintrerupt 

               

                 Mama iubita, dulce mama…

 

                 Sunt si eu suflet in sufletul neamului meu mama, sunt si eu copil al Tatalui si Mirelui tau. Sunt si eu copil al tau, O mama care stralucesti invaluita in iubirea lui Dumnezeu

                 Hai mama sfanta sa-i invatam pe copiii tai sa te iubeasca, hai mama sa le aratam comorile pe care le-a pus Tatal la sanul tau, hai mama sa le aratam ingerii pe care El I-a trimis la tine ca sa-i nasti.

               Nimic nu-ti lipseste mama pentru a asigura desavarsirea si mantuirea copiilor tai. Tatal te-a daruit cu toate comorile si secretele si pentru ca El insusi nu se va mai naste ti-a trimis la san ingerii cei mai de pret si iubirea si rabdarea ta vor cunoaste rasplata cerului.

               La doinele tale a lacrimat si Dumnezeu . Lacrimile cele mai de pret sunt impletite in cantecul tau popular marturisind profunzimile de neatins ale sufletului tau, iubirea ta nesfarsita pentru copiii tai binecuvantati… 

 

19 iulie 2010

Drama Madalinei Manole

               

                             Care este cea mai inalta stare, treapta, pe care poate sa urce omul ce nu il cunoaste pe Dumnezeu? Cea mai mare realizare, cea mai intensa traire omul o cunoaste in relatiile de iubire. Omul sensibil care nu se poate sprijini pe Dumnezeu va cauta intotdeauna sa se sprijine pe alt om pe care il iubeste sau nu. 

                             In mod evident Madalina era si orgolioasa si este foarte vizibil ca ultimul ei sot nu prea era compatibil cu ea, el neavand acces la inaltimile sau abisurile intre care sufletul ei plutea. 

                             Daca a gresit undeva probabil a fost atunci cand s-a despartit de primul sot, care se pare ca o iubea foarte mult desi… este posibil sa o fi inselat. Cert este ca in sufletul lor cei doi s-au iubit chiar si mai mult dupa ce s-au despartit desi s-au straduit sa-si “refaca” existentele. 

                            Asadar avem o femeie frumoasa si orgolioasa care da a doua oara cu oistea in gard in ceea ce priveste casnicia… Dumnezeu chiar spune ca a doua casatorie , in general va fi mai rea decat prima daca cei doi s-au despartit exact din orgoliu si neiertare. Evident ca ar fi fost prea mult pentru ea sa-l lase si pe acest al doilea sot… Desi se spune ca urma sa divorteze.

                             Alta problema este ca Dumnezeu nu e nici macar pus pe locul doi, nici macar invocat si atunci El ne lasa singuri cu “destinul” nostru… 

                              Trebuie sa mai retinem ca de multe ori acest “destin” ne pune uneori fata in fata, alteori chiar in pat, cu …dusmanul. Adica cu fiinta pe care am urat-o cel mai mult sau pe care chiar am omorat-o prin existentele anterioare. 

                               Vedeti, fara Dumnezeu viata nu duce decat la moarte si necaz. 

                              E previzibil cum au ajuns cei doi sa se urasca. Madalina in sufletul ei nu a incetat sa-l iubeasca pe primul si probabil acest al doilea, nu a putut sa-i treaca cu vedere asta, dupa cate se pare interzicandu-i prea multe… Este foarte posibil ca Madalina sa fi avut crize de isterie si depresie care sa-l fi scos din rabdari pe acesta.  Este foarte posibil ca ea sa-l fi amenitat si cu sinuciderea. Este poate posibil sa fi fost agresata... Se poate observa din interviurile in care apar cei doi ca e ceva in neregula la mijloc. 

                              Nu este prima femeie care dupa o casnicie nereusita, in loc sa-si indrepte toata fiinta spre Dumnezeu este in cautarea unui alt barbat. Stim ca Madalina cauta si Dumnezeu a lasat-o sa-l ia pe cel mai nepotrivit. De ce ? Pentru ca El vrea sa vedem efemeritatea viselor noastre si esentialitatea Lui… Pentru ca iubirea nu obliga si nu vrea sa oblige iar Dumnezeu chiar ne iubeste. Iar cei iubiti trebuie sa ramana liberi si neingraditi, pentru ca iubirea adevarata se manifesta in afara oricarei constangeri.

                              Simt ca sufletul ei nu se va pierde si ca Dumnezeu o iubeste foarte mult. Ne vom intalni cu ea in lumea de dincolo unde cu siguranta mai multe ne vor fi revelate despre trecutul ei.

                              Mai trebuie sa retinem faptul ca Dumnezeu vrea sa-l iubim pe El mai mult decat orice si ca ne va lasa sa ne convingem singuri, daca nu il credem pe cuvant, ca acesta este lucrul cel mai bun pentru noi.

                              Este adevarat, Dumenzeu lasa relatiile sa se distruga daca ele ii indeparteaza pe cei doi de El, pentru ca El vrea ca omul, indiferent daca este femeie sau barbat, sa se bazeze exclusiv pe El .

                            Madalina, dupa cum se vede si in interviul de mai jos, mintea. In sufletul ei e foarte multa tristete, o veritabila drama dar ea vorbeste de cea mai frumosa perioada din viata ei… 

                            Mai stim ca la moartea fostului sot, chiar la miezul noptii, a fost in capela unde trupul acestuia era si i-ar fi facut o promisiune…

                               Mai stim ca avea o putere foarte mare de a iubi, relatia ei cu Serban Gerogescu, primul sot fiind probabil o mare poveste de iubire. Dar cred ca nu a gasit persoana cu care sa imparta aceasta iubire.

                           Femeile se razbuna uneori prosteste implicandu-se in alte relatii pentru a uita iubirea din inima lor.

                            Mai stim ca nu a putut sa aiba copii cu primul sot si cand a ramas insarcinata cu acest al doilea pentru ea a fost mai mult o lovitura decat o implinire, dupa cum se vede. Probabil a realizat ca ceea ce a pierdut este irecuperabil si ca a facut o mare greseala, cu siguranta daca ar fi putut sa dea timpul inapoi, mai ales ca a vazut ca si fostul ei iubit a suferit atat de tare fara ea, murind chiar… Interesant este ca si acesta a avut un copil apoi… 

                           De ce se intampla aceste tragedii, aceasta suferinta? Pentru ca acolo unde Biblia spune ca cei doi vor deveni un singur trup nu se referaneaparat la trupul fizic desi oamenii numai asta vad, ci se refera la sufletele lor care se vor impleti intr-o singura fiinta… 

                           Este bine de stiut ca aceste probleme nu se rezolva decat prin iubire. Daca stiti pe cineva care trece prin astfel de evenimente… numai iubirea il poate vindeca. Pentru ca iubirea e viata… Din acest motiv la sfarsitul relatiilor oamenii sunt atat de aproape de moarte…  Iubirea este o energie cat se poate de palpabila…

                           Nu poate fi trecuta cu vederea nemernicia ultimului sot care nu i-a scris pe cruce numele care il cunoaste toata lumea… Trebuie ca a ajuns sa o urasca foarte tare…

                           Mesajul celei mai cunoscute melodii cantate de Madalina era in primul rand un mesaj pentru ea… Fata draga nu fi trista…

                           Vezi si : Parintii Madalinei Manole: "Daca fata noastra s-a otravit, Petru a impins-o" 

                             Madalina avea nevoie de iubire ... Si nu a mai avut puterea sa o ia iarasi de la capat. Si nici nu trebuie sa o luam de la capat, trebuie sa ne amintim ca Dumnezeu este Viata... La El trebuie sa mergem daca vrem cu adevarat sa "traim"... 

                             Trebuie sa ne detasam chiar si de cei pe care ii iubim sau mai ales de ei si sa ajungem sa iubim in Dumnezeu, El sa iubeasca prin noi... 

11 iulie 2010

Grija lui Dumnezeu

               

                           Vedeti, Dumnezeu e atat de bun incat daruieste fiecare generatii ingeri prin care este calauzita si mantuita. Ingerul respectiv cunoaste prin experienta directa astfel care sunt problemele, pacatele acelei generatii si cum trebuie sa le depaseasca cel mai repede.

                           Daca inainte o astfel de entitate putea sa cuprinda fiinte nascute pe o perioada de mai multe sute de ani, astazi evolutia s-a accelarat atat de mult in aceasta lume incat, un nou mesaj este necesar. Ceea ce Dumnezeu a vorbit prin Iisus ramane etern valabil, dar prin sfintii sai cel mai adesea vorbeste celor care aud aceste cuvinte, unei anumite comunitati, desi pot sa ramana si acestea universal valabile.

                           Pentru ca asa dupa cum a spus Dumnezeu vor veni luni in care se vor petrece lucruri cat nu s-au petrecut in secole. 

                           Dumnezeu se ingrijeste de fiecare generatie si nu ii cere mai mult decat poate sa ofere.

                          Aceasta generatie este privilegiata deoarece poate sa cuprinda mai mult ca niciodata o foarte larga plaja de fiinte. De la cei de alta religie pana la extraterestrii. Evident ca ii iubim pe extraterestrii si suntem fascinati de entitati si lumi necunoscute… Si nu ma indoiesc ca El are planuri speciale cu aceste fiinte. De altfel exista deja maritiri extraterestri daca putem spune asa, fiinte care au fost omorate de-a dreptul de liderii rataciti care conduc inca aceasta lume. 

                            Daca nu va deschideti sufletele inca de aici sa deveniti entitati universale , slujitori ai Lui care sa poate transmite mesajul Sau in eternitate va va lua foarte mult timp sa urcati in cerurile cele mai inalte si veti ajunge in acelasi loc dupa ocolisuri de mii de ani...

                            Evident ca ar trebui sa atribuiti atentie si timp fiecarui aspect direct proportional cu valoarea lui spirituala. Si aici va amintesc sa nu-l ignorati pe Iisus, sa nu-l considerati un sfant printre alti sfinti, un inger printre ingeri si nicidecum o entitate extraterestra, pentru ca El este Ingerul ingerilor iar extraterestrii sunt calauziti de ingerii Lui, ca Iisus nu mai este Iisus ci a devenit Cel mai mare Soare al Creatiei, Dumnezeu manifestat...         

                             Va propun urmatoarele exercitii de imaginatie care va vor ajuta foarte mult sa evoluati spiritual…

                              Primul: imaginati-va ca sunteti extraterestru, imaginati-va trecutul dumneavoastra pe o planeta extraterstra, incercati sa vedeti lumea, Pamantul si locuitorii acestei planete din aceasta perspectiva….

                              Al doilea: imaginati-va ca sunteti de alta religie, musulman sau poate budist, evident ca sunteti o persoana deschisa la minte si citita, cititi Biblia , in special Evangheliile si Apocalipsa si incercati sa o comparati cu propria dumneavoastra credinta. Evident sunteti uluit de minunile facute de Iisus… 

                             Al treilea : imaginati-va ca sunteti evreu, evident un evreu care nu este extremist si care se considera egal cu ceilalti locuitori ai planetei, un evreu cultivat si pasionat de religii si stiinta, unul pacifist… 

                             Al patrulea: imaginati-va ca sunteti o persoana de sex opus, ce asteptari si ce dorinte poate avea o astfel de persoana?

                             Si acum imaginati-va ca Iisus ar descinde in mijlocul extraterestrilor sau celor de alta religie, ce le-ar spune ? Incercati sa intuiti ce le-ar spune... 

                             Si nu in ultimul rand : ce au toate fiintele de mai sus in comun, ce ne uneste? 

                            Sunt sigur ca veti putea scrie veritabile romane dand curs unor astfel de meditatii. 

                            Succes pe calea spirituala si Iisus sa va vegheze si sa fie rabdator cu voi…

                               

2 iulie 2010

Eu si Hristos

                              Oh, asta e poveste lunga. Vreau sa va spun ca daca Hristos n-ar fi intervenit personal s-ar fi dus de rapa si ar fi disparut in istorie tot crestinismul vostru. Asta datorita aspiratiei spirituale a celor numiti pagani de voi care atat de mult il iubesc pe Dumnezeu incat prin ei standardul spiritual a fost ridicat atat de sus incat nu v-ati fi putut ridica niciodata acolo si de n-ar fi fost legati si de infern un pic Hristos ar fi aparut in lumea viitorului ca un profet cuminte si demodat…                               Dar va spun ca Hristos va reinnoi crestinismul intr-un mod cum nici nu ati visat, intr-un mod de neacceptat pentru voi acum , daca nu cumva il cunoasteti deja personal pe Iisus si El va va calauzi prin semne interioare si binecuvantari.                                Oamenii viitorului vor privi direct in interiorul fiintelor spirituale si se vor inchina Dumnezeului care il vad acolo.                                Cu greu s-ar fi putut ridica vreun sfant crestin la standardul energetic si de rafinament spiritual deja existent al unor fiinte cu puteri spirituale, dar pe care voi nu le cunoasteti. Ne vom stradui sa-l ajungem si prin gratia lui Iisus sa il si intrecem.                                Cat de mult v-a avertizat Hristos ca va chema pe altii la masa Lui deoarece voi nu veti voi sa intrati si sa stati la masa Lui si sa impartiti masa cu toti chemati de Dumnezeu, crestini din toate bisericile, sau chiar cu paganii…                                 Numai ca paganii nu erau straini de Dumnezeu si se vor inchina neconditionat Intruparii, in timp ce voi veti cadea din lipsa de iubire si intelegere, din lipsa hainelor  spirituale pe care nu le puteti primi decat de la Iisus personal… Nici timpul in rugaciuni nu vi-l petreceti si nici in binefaceri pentru cei sarmani, si Hristos va priveste de la distanta si nu intra in fiinta voastra deoarece nu este nici umilinta si nici lacrimi de iubire nu sunt acolo….                                 Adevarat va spun, veti auzi lucruri care nu au mai fost spuse niciodata, veti intampina obstacole si incercari pe care nu le veti putea trece decat daca El este in interiorul vostru…                                Este uluitor, este ametitor chiar si pentru mine ceea ce urmeaza sa se intample.                               Va fi asa cum a fost si la prima venire. Preotii tuturor bisericilor se vor napusti asemenea vechilor evrei asupra celor care vor vesti Intoarcerea lui Iisus. Generatie preafericita toti cei prigoniti in numele Lui. Dar tot mai multi oameni vor avea vederea spirituala tot mai activa si vor vedea ca revolutia spirituala divina este condusa chiar de Hristos, ca secretele universului nu au fost impartasite tuturor pentru ca iubirea este dincolo de biologia chiar subtila si nici nu conteaza ce suntem si cum suntem atat vreme cat il iubim si il urmam pe Dumnezeu…                             In gratia lui nesfarsita si desigur nemeritata de mine, Iisus ma leaga tot mai mult de El Insusi prin taine si legaturi de dragoste si iubire care inlantuiesc sufletul meu eliberandul si, in timp, indumnezeidu-l…                             Nu conteaza ce faci, si aproape nici macar cu cine atata vreme cat stii ca faci ceea ce El iti spune sa faci… Totul este ametitor si divin in preajma acestei fabuloase intrupari a lui Dumnezeu.  Cu totii am fost ametiti de frumusetea unor fiinte, oh dar daca am privi prin ochii Lui am lesina de-a binelea de atata profunzime, gratie si frumusete...                              Sa ne amintim marturia fabuloasa transmisa prin Jacob Lorber: inainte de Intrupare, ingeri au fost trimisi in toate colturile creatiei sa anunte ca Spiritul lui Dumnezeu se intrupeaza pe aceasta mica planeta(exista fiinte in planul cauzal al carui cap este mai mare decat Soarele nostru, dar copiii lui Dumnezeu sunt mai mari chiar si decat acestea…) si in acest infinit al creatiei Pamantul este numit planeta sfanta… intelegeti, Hristos este venerat in infinit ca Intrupare a lui Dumnezeu…                               Iar aceasta fiinta cu totul speciala si venerata de toate spiritele creatiei, coboara la tine, om pacatos si nerecunoascator, pentru a te inalta si pentru ati darui nemurirea si un rost etern in infinit…                             Cat de saraci sunteti cu totii, veniti, Domnul va va imbraca in culorile curcubeului divin, veniti, cu daruri nepretuite sunt pline mainile Tatalui.                             Initial am putea sa spunem, ah ce sansa au crestinii, ei il vor intelege pe El si Intoarcerea, dar in intelepciune Lui a doua venire este la fel de plina de incercari ca si prima.   Petru si Andrei si ceilalti apostoli discutau adesea despre venirea lui Mesia, il asteptau… Iar voi, discutati si sunteti preocupati de Intoarcerea Lui, asteptandu-l? Pentru ca El se tine de cuvant si va veni ca un fur...                             Si am spus ca ortodoxismul desavarsit, catolicismul desavarsit, este atunci cand ajungeti sa fiti una cu Hristos… Dar nu duc grija catolicilor, vedeti Papa le-a vorbit si despre extraterestrii si s-a grabit sa-i imbratiseze pe fratii din celelalte culte, adevarat model divin din acest punct de vedere… E drept vrea ca El sa fie conducator tuturor… Dar este profetit ca nu vor mai fi papi… in curand… Nu duc grija nici urmasilor lui Luther desi ma simt dator sa le amintesc exact ce inseamna cuvantul care a devenit urat deoarece crestinii si-l arunca unii altora; conform Dex cuvintele, sectant, sectar, sectarism au incluse in definitii si urmatoarele: fig. Exclusivist, intolerant; partizan inflacarat si intolerant al unei doctrine; intolerant fata de cei cu alte convingeri; exclusivist; ingustime de vederi proprie persoanelor sau grupurilor care se limiteaza la interesele lor marunte; fig ixclusivism, intoleranta…                             O dar ce constat, biserica ortodoxa este plina de astfel de oameni. Incultura si ignoranta ii transforma pe umilii credinciosi in creaturi grotesti atunci cand sunt pusi sa vorbeasca despre alti crestini.                              O scurta povestioara exemplificatoare. Aveam un prieten de familie care dupa ce a stat aproape doi ani la Muntele Athos s-a intors in tara. Il intrebam pe alt prieten mai apropiat al lui ce mai face si cand il vizitam, eram nerabdator sa-mi povesteasca eventuale miracole sau macar intamplari spirituale ale calugarilor de acolo care sunt renumiti in intreaga lume ca un grup spiritual autentic ce lupta pentru Adevar si pentru Hristos, au fost primii oameni religiosi daca nu ma insel care au atras atentia asupra microcipurilor etc…                              Ei bine, la primul telefon prietenul nostru nu a vrut sa ne primeasca spunand ca are program de rugaciune… Mai tarziu am aflat ca nu voia sa ma priveasca deoarece spunea el nu as intra in biserica, nu m-as inchina si as practica yoga… Prietenul meu imi sustinea cauza: Nu mai, am fost eu cu el in biserica, se inchina, chiar si la moaste probabil i-o fi spus, deoarece intrasem impreuna cu acesta la o o manastire binecunoscuta  unde sunt pastrate ramasitele unei copile sfinte despre care am scris…                             In sfarsit pana la urma ne-a primit, eram patru , inca un prieten al acestuia era invitat… L-am intrebat dar nu prea avea chef sa vorbeasca, in sfarsit le-am spus ca citesc o carte despre o sfanta catolica fabuloasa (Sfanta Brigitta) ah… si de aici o discutie de toata frumusetea: Mai, imi spuneau, citeste despre sfintii ortodocsi intai, aia nu au sfinti, aia au sfinti facuti, aia nici macar nu se impartasesc cu paine si cu vin etc… Eu bineinteles incercam sa le explic despre minunile si vietile sfintilor catolici cu nimic diferite si la fel de maiestuoase ca si ale sfintilor ortodocsi. Prietenii mei evident ca nu ar fi citit nici arsi cu ceara nimic despre nici un sfant catolic, ba mai mult erau adeptii ideei ca nici nu trebuie sa primesti in casa pe cineva diferit de tine… Prietenul meu, care citeste inclusive despre extraterestri, se schimba si el radical si incepe sa ma atace, pretinzand mai tarziu ca celalalt il lovea cu piciorul pe sub masa, el aducandu-ma in casa lui… In fine cand am vazut ca situatia se tensioneaza m-am ridicat sa plec, spre dezamagirea mea nimeni oprindu-ma…                            Dragilor, acestia sunt singurii sectanti pe care i-am intalnit. M-am intalnit cu multe feluri de crestini, am avut discutii aprinse cu Martorii lui Iehova, dar sectantii erau in alta parte…                             Iar voi aveti grija sa nu fiti cu fratii vostrii crestini din alte biserici si miscari nici intoleranti nici exclusivisti, ci plini de iubire si nu pentru a va mandri cu toleranta voastra ci din dragoste pentru Iisus si pentru mantuirea fratilor vostri... Oare chiar nu vedeti cat de pretios este orice om care crede sincer in Iisus si este dispus sa-l urmeze? Cat s-a straduit Tatal ca sa usureze salvarea si mantuirea oamenilor, aveti grija sa nu luptati impotriva acestei gratii si prin dispretul si ura voastra sa incurcati palnurile de mantuire ale lui Dumnezeu.                             Ei bine oamenii acestia, pentru a se mnatui vor primi misiune in lumea de dincolo sa ii intampine si sa-i conduca la Hristos pe toti care nu au fost din acelasi cult cu ei… Asta daca vor asculta de cuvantul ingerilor si il vor recunoaste pe Iisus… Pentru ca de multe ori sufletele stau de vorba cu Iisus si nu il recunosc in lumea de dincolo, avand aceasta revelatie abia mai tarziu cand sunt prergatiti sa accepte ca stateau de vorba cu… Alpha si Omega, cu Cel profetit, cu Dumnezeu Insusi…                            Straduti-va sa-l cunoasteti pe Iisus si sa puteti sta de vorba cu El inca din aceasta lume. Nu eu ridic stacheta, ea este deja ridicata la inaltimi ametitoare, eu nu vreau sa fiu decat ceea ce Tatal a gandit din eternitate, aparitia unor fiinte care sunt una cu El in Duh si in Spirit, care au acces la El neintrerupt, care cunosc legile si secretele universului… Asa si voi...                             Oamenii il vor pe El iar voi ii trimiteti la Biblii si la ritual pentru ca atat aveti, scriptura si ritualul, iar daca l-ati avea pe El i-ati invata cum sa ajunga una cu El si cum sa il simta pe El si cum sa vorbeasca cu El…                                                         Dragoste mare ma leaga de toti cei care il iubesc pe Iisus si care sunt dispusi sa faca vointa Lui. Pentru ca oamenii spun Doamne, Doamne si fac ce vor ei, dar nu se pot mantui asa… 

                          Pentru Hristos si in numele Lui !

1 iulie 2010

Noi si Hristos

                             Nu tin neaparat sa fiu numit crestin. Dar tin sa se stie ca il cunosc pe Hristos si ca lucrez pentru El.                               Care este in fapt esenta crestinismului? Cred ca Pavel, care intruchipeaza omul ce devine crestin prin influenta lui Iisus din lumea de dincolo, adica aproape intreg crestinismul, a exprimat foarte bine aceasta esenta:                              ... şi nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăieşte în mine. Gal 2,20

                            Este atat de evident ca toate cultele crestine sunt una pe cat de evident ca cei care nu vad asta sunt orbi. 

                            Ce inseamna protestantismul? Oamenii au protestat in exterior asupra unor forme exterioare ale cultului.                            Nu este nici o diferenta. Totul e identic , doar ca unii canta anumite cantece si altii altele. E drept si e normal ca niste cantece mai vechi de o mie de ani sa fie mai profunde si sa il contina mai mult pe Hristos decat celelalte. Dar Iisus coboara la toti in functie de iubirea fiecaruia.                              Daca oamenii ar cunoaste hindusmul si sistemul yoga ar afla ca exista acolo metode uluitoare si extrem de eficiente de cunoastere si identificare cu orice aspect ce exista in creatie, vechi de cand lumea.                               Aceste metode sunt universale. Repetarea numelui divin este prezenta in toate religiile. Inclusiv in crestinism. Orice rugaciune repetata nu este altceva decat japa yoga, dar toti repeta, si musulmanii si budistii, toate caile si disciplinele spirituale consacrate includ repetarea numelui lui Dumnezeu. Hristos de altfel I-a invatat pe discipolii sai sa mediteze. Introspectie le-a spus ca se numeste aceasta forma de meditatie. Le-a aratat foarte clar ca trebuie sa ramana in meditatie cel putin o ora si 45 de minute si cu nici un chip sa nu iasa din ea orice s-ar intampla in exteriorul lor. Pentru ca in aceasta forma de meditatie ei se apropie de sinele lor launtric, de Dumnezeu, ajungand in comuniune cu Acesta. Cred ca in acesta postare am redat o parte din textul in care Iisus vorbeste despre  Introspectie .                             Asadar nu conteaza disciplina, toate sunt bune. Pot sa demonstrez ca disciplina mea este mai buna decat oricare alta. Evident ma refer la metode care duc la comuniunea si comunicarea cu Hristos.                             Nu vreau sa va chem la o cale ci la Iisus. Toti isi apara propriile cai si vorbesc mai mult despre ele decat despre Dumnezeu. Pana si Oreste isi apara masoneria… Yoghinii apara misa, ortodocsii biserica etc…                            Un aspect extraordinar in hindusim, sau in sistemul yoga mai bine zis, care este o cale completa deoarece duce la Dumnezeu (acum, religia te duce pana la poarta lui Dumnezeu, restul depinde de Acesta), este acela ca este singura religie, singurul sistem spiritual care spune ca odata ce ai ajuns la Dumnezeu trebuie sa uiti calea, sa o abandonezi, ca odata ce ai ajuns la Dumnezeu incepe o viata noua si e mai bine sa uiti tot ce stiai si credeai pana atunci.                             O si asta este adevarat, cand il cunosti pe Dumnezeu intelegi ca pentru tine incepe sa functioneze din acel moment o singura regula si lege, o singura porunca, si anume aceea de a asculta de El, de a face cum iti spune.                             Desigur ca te vei ruga si vei canta in continuare, sau vei face ritualul, dar tu stii acum ca toate acestea au fost doar un pretext al Lui ca sa te calauzeasca catre El, ca toate acestea nu sunt decat semne lasate de El spre calauzire.                             Pot sa iau orice yoghin avansat, si sunt mii pe planeta, si intr-o luna de zile, daca mediteaza cel putin doua ore pe zi, sa il duc la Hristos si sa il imbat de Hristos. O luna am spus, o luna iata, si voi intr-o viata nu ajungeti sa comunicati direct si constient cu El. Intelegeti ce va spun? Daca nu sunteti una cu El, un hindus, un musulman, un budist sunt tot atat de aproape de El ca si voi si pot sa intre in Imparatie inaintea voastra, daca vor avea sansa sa il cunoasca pe Dumnezeu sau Intruparea Lui. Pentru ca sunteti mult prea preocupati de disciplina si prea putin de ceea ce ar trebui sa va ofere finalul ei, de ceea ce se afla la capatul ei, de comuniunea cu Dumnezeu.                               Cu adevarat se naste un nou crestinism, care nici nu stiu daca se va numi asa. Se va numi doar Dumnezeu, doar Adevar , doar Iubire.                                Cand il veti cunoaste cu adevarat pe Hristos veti vedea ca El ii iubeste si ii biencuvanteaza pe toti crestinii, Desigur nu toti se mantuiesc dar toti au aceasta sansa la mantuire. Iuda a vazut mai multe minuni ca orice crestin si l-a vazut si pe Hristos in carne si oase si nu s-a mantuit, pe cand exista martiri care nu s-au gandit prea mult la Iisus in timpul vietii lor dar murind pentru ceilalti sunt acum in Imparatia lui Dumnezeu.                                 Adevarat, eu nu am nimic de aparat decat Adevarul, nu am nimic de marturisit decat Adevarul, cunosc cea mai scurta cale spre El si am sa o impart cu toti, nimeni nu e obligat sa mearga pe ea. Am mai spus, puteti sa megreti cu avionul, cu masina cu caruta sau pe jos. Ma voi intalni cu multi si in lumea de dincolo.                                 Vreau sa avertizez ca slujbe se tin si in lumea de dincolo si ca uneori Hristos vine la aceste slujbe si trimite un inger sau apostol inainte sa ii anunte pe cei care tin slujbele ca Domnul a venit la ei … Ce credeti ca spun acestia: iata un nebun care se crede Hristos, sau iata un nebun care se crede Pavel si isi continua slujbele si liturghiile lor...                              Daca nu il aveti pe Hristos constient, nu aveti nimic si ar fi bine sa cautati o moarte spirituala ca sa fiti siguri de mantuire. Cum il veti recunoaste daca nu il cunoasti in inima voastra?                              Cum il veti recunoaste? pentru ca nu va veni personal decat daca il cunoasteti deja.                             144 000 sunt multi, foarte multi, sa dea Dumnezeu sa fie 144 000 de mantuti pentru ca strangerea recoltei, secerisul va incepe in curand.                             Inainte de asta desigur trebuie sa vina multa judecata si separarea celor buni de cei rai si apoi cineva sa predice evanghliea vesnica intregului Pamant. Voi sa fiti aceia? ma indoiesc, voi abia daca puteti sa predicati celor care il cunosc deja, ceilalti sunt pagani si merg in iad... nu-i asa? Macar sa reusiti sa va recunoasteti voi intre voi, dar sunt sigur ca veti avea mari probleme in a va initia si invata unii pe altii cum sa va inchinati, spre stanga sau spre dreapta, de asemenea daca statuile sau icoanele sunt mai bune si mai indicate spre inchinare si mai ales daca comiteti un pacat de moarte daca intrati si va rugati impreuna cu fratii din alte culte...                           Primiti misiune de la Dumnezeu sa va recunoasteti si sa va imbratisati unii pe altii, sa va recunoasteti reciproc meritele spirituale, sa ii recunoasteti pe cei prin care Hristos s-a manifestat in timp , indiferent de cult... Pentru ca Hristos ii imbratiseaza pe toti cu dragoste si la fel va trebui sa faceti si voi.                               Nu ati auzit ca lui Hristos i se spune Iubitorule de oameni? Iar voi nu vreti sa va amestecati nici macar cu ceilalti crestini, cu grija alegeti sa promovati pe blogurile voastre numai pe cei din acelasi cult, cu mare grija va tineti departe sa nu scapati vreun comentariu pe bloguri ce nu aparin cultului vostru. Cand va veti trezi? cand veti intelege ca Iisus este Infinitul intrupat si este o explozie eterna de iubire si lumina, izvorul sacrificiului si umilintei? Cand veti incepe sa comunicati constient cu El? Nu stiti ca tuturor celor care au vrut sa isi ia viata pentru ca nu il cunosteau si nu mai voiau sa traiasca fara El, le-a aparut? Lucrati pentru El si nu pentru culte si biserici. Nu aveti alt templu decat El! Cum puteti sa mai traiti inca o zi stiind ca El inca nu v-a vorbit cand a vorbit la mii de alesi de-a lungul timpului?                            Nu se mai spune sa ramanem in Hristos, ci sa ramanem in traditie. Pentru ca evident ca oamenii nu cunosc decat traditia si intr-adevar Hristos binecuvanteaza orice inima sincera care il invoca, inclusiv prin metoda traditionala.

                           Sunteti experti in plimbatul crucilor, in tamaiere, in spusele sfintilor, sau experti in Biblie, dar nimeni nu il mai aude pe Hristos acum si aici. Ce spune Hristos acum, astazi?

 PS: Cand spun ca toate cultele crestine sunt bune nu inseamna ca trebuie sa va inchideti si mai mult in al vostru pentru ca e bun ci dimpotriva sa va deschideti si sa le asimilati pe toate si apoi sa faceti acelsai lucru cu celelalte religii. Daca nu aveti contrast, daca nu veti fi vazut argintul si platina si fierul cum veti distinge aurul? Trebuie sa deveniti experti in pietre pretioase, trebuie sa vorbiti cu ingerii si cu Hristos, nu ati auzit ca exista atatea feluri de ingeri? Deveniti experti in Hristos cel viu!                              Adevarat va spun, veti fi calauziti de "pagani" si in lumea asta si in cea de dincolo, de pagani care au devenit una cu Hristos!