9 noiembrie 2015

Minciunile pe banda ale "autoritatilor" dovedesc ca avem de-a face cu act terorist pus la cale chiar de "autoritati"

Era imposibil ca incendiul sa porneasca de la artificii... 

Un articol foarte bun:

Probabil că mulți dintre voi nu veți crede că DEZASTRUL din clubul #Colectiv a fost ORGANIZAT/PUS LA CALE… Dar venim cu dovezi REALE, ca toată România să știe adevărul. Românii au dreptul la adevăr!
 
Vă prezentăm mai jos dovezile…

1. Presa din România a spus că artiștii au cântat piesa The Day We Die, în timp ce clubul a început să ia foc. TOTAL ERONAT. Clipul care dovedește că nu este așa, a fost șters de nenumărate ori de pe YouTube.
2. Incendiul nu a pornit de la artificii, pentru că ar fi fost imposibil. Scânteile nu au ajuns la stâlp! Și chiar dacă acele scâintei ar fi ajuns la stâlp, nu s-ar fi aprins nimic. Artificiile nu au fost AUTORIZATE, deci putem ”specula” că au fost puse acolo DOAR ca motiv de incendiu.
3. Clubul nu avea cum să se aprindă atât de repede. IMAGINILE cu flăcările din #Colectiv care au circulat pe Facebook, au scos adevărul la iveală. Cineva a dat foc! A existat un agent de ignitie care a provocat incendiul. În urma unor anchete, pe tavanul clubului s-au găsit urme de TOLUEN și TINER, care a făcut clubul să fie în flăcări în doar câteva secunde.
4. Clubul nu avea nici o ”gaură” de aerisire, iar o ușă din cele două care trebuiau să se deschidă, ERA BLOCATĂ, INTENȚIONAT.
5. În clubul #Colectiv nu a existat nici măcar un extintor mic, pentru prevenirea incendiilor. De ce?
Ca să demonstrăm că incendiul nu a pornit de la artificii, vă prezentăm mai jos un clip care arată că BURETELE nu se aprinde de la scântei. Este același tip de burete ca și cel din clubul #Colectiv, doar că are altă culoare. Pe deasupra, scânteile de la FLEX sunt mult mai violente/puternice, decât cele care s-au produs din artificii. Dacă tot nu credeți asta, cumpărați dvs. ASTFEL DE BUREȚI, chiar și mai multe tipuri și veți vedea că NU se va aprinde nimic de la scântei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu