1 octombrie 2018

Metoda lui Erdogan este buna...


Metoda lui Erdogan este buna...
Nu exista alta solutie! Trebuie adoptata la scara planetara si indepartati toti antichristii si masonii din toate functiile importante.
Desigur ca Masoneria ar putea fi preluata de oameni cinstiti dar salvarea ei nu are niciun rost deoarece prea mult a fost diabolica in istorie si Antichristul s-a folosit de ea prea mult.
Cred ca deja am inteles cu totii ca nu avem viitor cu antichristii in functii...
Numai sfarsit exista pentru ei, asta viseaza de mii de ani: sa ne distruga pe toti...
Mesia al lor se cheama Terminator, sau Distrugatorul... Pana si calculatorul lor le spune ca acum trebuie sa declanseze Apocalipsa...
Orice antichrist intr-o functie importanta este asemenea unei bombe nucleare pentru natiunea respectiva.
Chiar de nu si-ar dori tot ne-ar nenoroci deoarece pana acum ei si-au distrus deja mai multe state: Israel, Kazaria si acum urmeaaza SUA.
Satana este peste ei si tot ce ating se ofileste...
Dar ei toti isi doresc sa ne termine odata: este planeta poporului ales.... oamenii animale nu au ce cauta pe ea...
Desigur ei insisi au depasit demult stadiul de animal, in jos, si au devenit bestii criminale concurand Islamul la cele mai mari genocide razboaie si calamitati cu care pamantul a fost lovit.
Desigur nu trebuiesc neapartat arestati decat daca stau in spatele unor genocide in care au pierit mii de oameni cum este 911 sau razboaie pe care le-au inscenat si in care deja au murit milioane de oameni...
Trebuie unire spre a scapa de Fiara...
Dumnezeu va va ajuta deoarece capul Sarpelui va fi strivit...
Sa speram ca acest cap nu este SUA...
Desi asa se pare...
PS: Ca SUA sa fie salvate Federal Reserve Bank ar trebui anulata, CFR desfiintat si purificate toate functiile importante in stat pentru ca niciun antichrist sa nu le ocupe... Ceea ce mie mi se pare imposibil... 
SUA se va scufunda cu Antichrist cu tot...
Si apoi ceilalti vor fi mai usor de linistit...

2 comentarii:

  1. Pana nu vor dispare,complet,in totalitate si definitiv de pe aceasta frumoasa planeta albastra jidanii,iudeo-masonii,khazarii si iezuitii nimic nu se va schimba in bine!Ba mai mult,ne vom indrepta cu pasi repezi spre sclavizarea totala a intregii omeniri prin instaurarea NWO(Noua Ordine Mondiala)!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Ei trebuie doar sa piarda puterea nu sa dispara. Apoi, exista si disparitia prin convertire... :)
    Dar, daca Dumnezeu a lasat lumea in mainile lor, iata o pedeapsa binemeritata pentru lume din care desigur trebuie sa scape, prin pocainta si rugaciune.
    Pot fi invinsi foarte usor , cativa oameni verticali ii pot invinge...

    RăspundețiȘtergere