8 noiembrie 2018

Arhanghelul Mihail s-a intrupat in Romania si este unul din Martorii Apocalipsei


Arhanghelul Mihail s-a intrupat in Romania si este unul din Martorii Apocalipsei
Dumnezeu si-a mutat sediul de pe Pamant in Romania si totodata si ingerii.
Noul Popor Ales l-a primit pe Mihail care alaturi de ceilalti Ingeri si de Hristos si Fecioara se vor folosi de poporul nostru pentru o lunga perioada de timp de acum inainte pentru a trezi si conduce planeta spre Dumnezeu.
Desigur ca Antichristii nu tin seama de avertismentele care iata sunt tot mai dese si probabil iarasi vom asista la o judecata severa a Pamantului in urma careia vom scapa si de jugul lor nesabuit.
Caci iata-i sunt mai rai decat toti regii si presedintii pe care i-au ucis si oranduirile politice pe care le-au distrus.
Spre socul planetar si absurdul situatiei, Antichristul este unul din putinii lideri planetari care au vanat puterea nu spre a domni peste noi, ci spre a ne sterge de pe fata Pamantului.
Si atunci trebuie sa i se intample ceea ce el planuieste pentru noi...
Din acest motiv tari precum America si Franta sunt amenintate cu sfarsitul in anumite profetii precum cele ale lui Sundar Singh.

PS: Popoarele martir la fel ca si martirii sunt cele mai eficiente in lupta cu raul si de aici si situatia noastra. Suferintele , chinul si pragul colpasului in care am ajuns vor aduce o judecata severa asupra ocupantului care a si dat lovitura de stat din 89: Antichristul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu