16 noiembrie 2018

Plan de salvare a natiunilor si a planetei


Plan de salvare a natiunilor si a planetei
Conform dorintei lui Dumnezeu planeta va fi condusa de acum de fiinte spirituale asa cum a fost fostul popor ales la inceput.
Am sa prezint inca odata detaliat cele 5 porunci care tin de relatia omului cu omul si universul si care, reglementeaza  tot ce este important petru conservarea si progresul civilizatiei.
Daca aceia care sunt la butoane le vor respecta se vor salva si pe ei si natiunea lor si planeta, daca nu, urmeaza iarasi o judecata cumplita, cea mai cumplita dintre toate, asa spune Scriptura.
Again adica, luati bine aminte...
Asadar trebuie impuse ca legi universale de catre toate statele si toate statele trebuie sa se straduiasca in respectarea lor.
Grupurile sau indivizii care nu vor respecta legile vor fi judecati separat insa este important ca toate statele sa aiba ca fundatie respectarea acestor legi.
1. Este interzisa agresiunea de orice fel a oricarei fiinte umane. Este cu strictete interzisa uciderea si implicarea in orice forma de conflict care duce la pierderea de vieti omenesti.
Nu conteaza cine si ce sunteti daca veti respecta aceste legi veti respecta Voia lui Dumnezeu si veti pasi alaturi de El.
2. Este interzisa Minciuna si orice forma de denaturare a Adevarului. Ascunderea etniei sau promovarea ideii ca Iisus nu este Mesia sau ca nu a fost rastignit incala legea Adevarului. De aici mari probleme la nivel planetar. Trebuie actionat pentru indreptarea acestor erori de ordin ideologic.
3. Este interzisa orice forma de furt si promovarea Cinstei este lege fundamentala.
Toate mafiile, organizatiile secrete si alte organizatii care in ascuns produc si fura statele cu sume imense pentru promovarea Noii Ordini Mondiale sunt in afara legii lui Dumnezeu si sustinute de Satana.  Degraba demascarea si interzicerea oricarei forma de organizatii secrete care incalca legile 2 si 3.
4. Dumnezeu promoveaza o sexualitatea Desavarsita si avem o porunca speciala ce reglementeaza activitatea sexuala a Omului: Sa nu precurvesti sau Brahmacharia. Promovarea Homosexualitatii incalca flagrant aceasta lege si toti cei care fac acest lucru sunt in afara Vointei lui Dumnezeu si pasibili sa intre in judecata cumplita profetita.
5. Non-acumularea sau Interzicerea de a dori bunurile aproapelui.  Bogatia oricarui om bogat nu poate fi decat o forma de administrarea a capitalului celor multi caci in realitate nu poate exista bogatie privata si bogatia nu este decat o acumulare a rodului muncii celor multi.
De aceea orice bogatas care nu este un administrator pentru cei multi a bogatiei sale este in afara Legii lui Dumnezeu si in fapt un hot.
Da, stiu Antichristul a promovat forma de guvernamant care sa ii permita sa cumpere toata planeta...
Atentie caci asta se intampla deja si ne va cere bani pentru apa, aer si chiar pentru rezultatul propriei noastre munci.
ATENTIE, toti aceia care nu actioneaza in sensul celor 5 Porunci expuse aici vor intra in JUDECATA cumplita profetita. Si ei si natiunea lor sau natiunile lor.
Vreau ca degraba sa actionati in sensul indicat pentru combaterea : razboaielor, Antichristianismului, Islamului, Homosexualitatii si acumularii banilor de catre entitati necrestine si rau intentionate.
Altfel va fi cumplit si avem natiuni mari si glorioase care risca sa fie sterse de pe harta, acele locuri ce au ajuns arme si unelte ale Antichristului care vedeti actioneaza exact in sens invers Poruncilor lui Dumnezeu.
Anatema sa fie oricine promoveaza Homosexualitatea si lupta impotriva Crestinismului sau pretinde ca Hristos nu a fost rastignit!
Vai de toti acestia aflati in aceasta situatie si vai de noi care am ajuns pe mainile lor!
Luptati sa va salvati natiunile si planeta!
PS: Le-am spus si aratat ca vine "again"ceva cumplit peste ei daca nu se vor pocai si nu vor face cum am aratat mai sus. 
Este cumplit pentru ca talharesc state intregi si le-au furat acestora dreptul la libera determinare, mii si mii de miliarde fura zilnic si saracesc si saboteaza zeci de natiuni chiar acum. O judecata cumplita ii asteapta identica cu propriile lor fapte...  Adica "again"... stiu ei ce inseamna asta... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu