5 martie 2019

Baza Extraterestra in Bucegi


Baza Extraterestra in Bucegi
Filmul de mai jos contine informatii interesante si confirma faptul ca Evreii s-au dus in Bucegi cu elicopterele cu scopul de a cauta baza si au sfarsit rau , un alt semn profetic ca trebuie sa se linisteasca, ca nu sunt chemati sa conduca lumea, dimpotriva, sa fie condusi de cei din …Bucegi…
Care vor sa conduca prin noi…
Atitudinea lui Ceausescu fata de Extraterestrii, in cazul in care jurnalul este adevarat este hilara.  Curaj + inconstienta. 
Dar ideea de a avea un extraterestru care sa conduca tara este foarte interesanta.  
Dupa cum am mai zis, prabusirea elicopterelor evreiesti anunta iminenta cadere a mafiei antichristice care a pus mana si pe America si pe UE.
Trebuie vigilenta, Macroprundenta… J  cu toti cetatenii care se lupta cu Hristos si vor sa ne faca acest mare bine, sa ne scape de Dumnezeul Intrupat.
Pt ca vedem si singuri, natiunile crestine occidentale care au ajuns la 50% crestini in present nu au deloc un viitor stralucit. Nu se mai anunta nimic bun pt ele.
De aceea prioritatea nr unu este sa ne luam tarile inapoi. Orice functie in stat ocupata de un om care isi iubeste Tara, Aproapele si pe Dumnezeu este o forta pt natiunea respectiva, un motor autentic.
Unde este ura pt Hristos este si Satana…
Si nu ne putem astepta la nimic bun de la astfel de fiinte dupa cum Istoria confirma.
De aceea daca nu reusim in timp util sa scoatem lumea din mainile lor, Dezastrul va avea loc. 
Ei dealtfel lucreaza la acest Dezastru. Il pregatesc si fac in asa fel ca noi sa avem toate semnele ce il preced…    
Promovarea Homosexualitatii are si rolul acesta de a fi semn ce precede Apocalipsa…



2 comentarii:

  1. Fictiune?Adevaruri ascunse?Povesti nemuritoare?Lamuriti-ne, va rugam!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. In Vechiul Egipt Extrateresrtrii faceau adesea vizite si Moise stia asta probabil s-a si intalnit cu ei de aceea a si scris 7 carti si nu 5, ultimele doua despre Extraterestrii si lumile lor. Dar preotii templului le-au ascuns pe acestea si s-au pierdut.
    Noi fiind Noul Popor Ales, atat Extraterestrii cat si Spiritele Inalte pazsesc "pamantul stramosesc" si uneori fac astfel de semne...
    Banditii care ne talharesc si fura au fost avertizati ca in curand vor fi judecati sever daca nu se vor pocai si vor continua lupta cu Dumnezeu si alesii Lui.

    RăspundețiȘtergere