19 aprilie 2019

Toate evenimentele si persoanele publice au si un mesaj spiritual



Toate evenimentele si persoanele publice au si un mesaj spiritual
Moartea lui Ceausescu vorbeste despre Lectia Karmica ce trebuie sa o experimentam  in cazul in care nu respectam Legile divine.  Ceuasescu a impuscat acei tarani ce nu voiau colectivizarea si a trebuit sa fie impuscat… Caci cine ridica sabia, stim, de sabie va pieri…
Bunaoara sa vedem ce semnificatie are faptul ca mama lui Ion Iliescu a fost tiganca…
Are, pt ca fostul popor ales a devenit un popor nomad asemenea tiganilor ce fura, talharesc si mai grav, chiar genocideaza…
Foarte clara si corecta aceasta semnificatie.
Si desigur mint de ingheata oceanele… Caci stim, tatal Minciunii e tatal lor…

Faptul ca mama lui Basescovici, pardon, Braunovich, s-a despartit de sotul ei evreu spre a se casatori cu un roman pe nume Basescu arata ca puterea fostului popor ales va fi data Noului Popor Ales, nascut din aceiasi parinti care reprezinta Vechiul Testament dar traind dupa Noul Testament.
Totul este un mesaj, totul este spre a fi citit.
Faptul ca avem un Presedinte Neamt ne arata ca trebuie sa continuam lupta inceputa de Poporul german de dezrobire se sub Antichristul care ne-a furat tarile prin inetrmediul Masoneriei si a cetatenilor cu etnie antichristica.
Aceasta lupta trebuie continuata la Nivel de Stat.
Trebuie sa ii ajutam si pe ceilalti la dezrobirea de sub aceasta Fiara biblica.
Nu ca Turcia si Ungaria care sunt gata sa ii loveasca mai rau pe cei aflati sub stapanirea antichristica, in loc sa ii ajute sa scape.  Incearca sa profite.
Asa cum Basescu a luat public atitudine impotriva Masoneriei, dar ca sa ne pacaleasca, asa trebuie sa fie in fapt. Politicieni care sa lupte pe viata si pe moarte cu raul ce ne-a cuprins.
Ceausescu ne mai arata si faptul ca Dumnezeu vrea sa dea puterea oamenilor simpli dar bine intentionati.
Aici este si marele castig al Chinei.
Pt ca adevaratul crestin este cel care face binele aproapelui…  
E sufiecient sa ne ajute si e destul pt a fi superioara increngaturii déjà satanice ce a pus stapanire pe UE si Nato si care, in secret desigur, urmareste decimarea si terorizarea noastra.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu