1 mai 2019

Corneliu Zelea Codreanu – o alta lectie Karmica publica


Corneliu Zelea Codreanu – o alta lectie Karmica publica
Asemenea lui Ceausescu zi Zelea Codreanu ucisese public un om in tinerete, desi probabil ca se afla in legitima aparare.
Astfel de evenimente au rolul de a ne intari credinta in legea karmica, sunt acte ce indeplinesc profetiile caci : “Cine ridica sabia, de sabie va pieri…”
Dumnezeu ne vrea un popor de initiati de aceea ne si tine in priza cu astfel de lectii karmice publice care sa ne invete odata pt totdeauna ca noi insine suntem creatorii lumii noastre si ca toate cele rele sau bune sunt create de noi insine.
Toate grozaviile ce au avut loc sunt cauzate de om caci timp de doua mii de ani oamenii s-au tot taiat si spintecat unii pe altii.
Nici in prezent oamenii nu respecta regula karmica , tara noastra fiind in continuare talharita chiar de cei care se afla in fata celei mai groaznice Judecati din Istorie…
Nimeni, dar nimeni, nu este scutit de karma decat prin “iertarea pacatelor”.
Iertare ce nu poate avea loc decat la cel pocait. Nicidecum, la cei care fura, talharesc si ucid in continuare, ba chiar facand o cauza nobila din asta.
Zelea Codreanu este un personaj istoric si mii de ani si milioane de oameni ii vor tot rasfoi viata si , iata ce lectie mai buna, decat arderea de karma publica, istorica.
Disperarea patriotilor din perioada interbelica era atat de mare incat ar fi preferat sa moara de o mie de ori, numai sa salveze tara…
Caci Moldova urma sa devina Israel si Prim Ministrul impuscat de legionari deja semnase asta…
De asta a si fost impuscat…
Eu nu pot recomanda incalcarea Poruncilor lui Dumnezeu. Dumnezeu cu siguranta isi poate face singur dreptate daca este nevoie si apoi, noi atarnam de El si la fel si cursul Istoriei.
Vorbind de legionari totusi sa mentionam ca Iorga a fost ucis de Antichrist si nu de Legionari. S-a dovedit ca cel care l-a impuscat avea etnie dubla si lucra pentru Bolsevicii din Rusia care apoi au si venit in Romania.
 Era un infiltrat in Miscarea Legionara. De ce s-ar omori romanii intre ei si mai ales oameni de asa valoare? Insa Antichristul are chiar in scriptura lui indemnul sa-i ucida pe cei mai buni dintre noi…
Partidul lui Codreanu este glorios pentru ca a fost infiintat in numele unui Arhanghel si al lui Dumnezeu. Pentru ca exprima cele mai pure si sublime idealuri ale sufletului romanesc
Totusi sa contemplam si sa intelegem cat de mari si grele sunt incercarile prin care trebuie sa trecem…

PS: Iata cum Karma te ajunge din urma exact cand tara are mai mare nevoie de tine... 
Desigur, de unde sa stie Ceausescu despre Karma?

PS: Totusi, CE CAUTA ANTICHRISTUL LA NOI IN TARA SI IN TOATE TARILE LA PUTERE?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu