22 mai 2020

5G si Semnul Fiarei


5G si Semnul Fiarei
Avem discutii aprinse despre scanarea temeperaturii, marcarea izotopica , nanocipuri si alte manifestari ale unei tehnologii care nu a fost inventata pentru binele celor multi. Ea ar putea sa slujeasca binelui tuturor dar deocamdata este in mana celui rau.
Sa gandim si sa il rugam pe Dumnezeu sa ne calauzeasca in aceasta gandire.
Doamne inspira-ne si arata-ne din timp raul pe care Dusmanul ni-l pregateste.
Putem observa ca totul se reduce la .. 5G…  Hiper reteaua ce are nevoie de sute de mii de antene si sateliti ca sa preia informatiile de la noi, sa le bage in imense computere si apoi sa fie distillate si expuse pe niste monitoare la care Antichristul priveste precum in poveste:
Oglinda oglinjoara, AI maret si superinteligent,  spune-mi cine ma uraste cel mai mult in tara?
Maria ta, te urasc cu totii de moarte: si crestinii si musulmanii, si comunistii au ajuns sa te urasca, orice forma de viata ganditoare te uraste!
Computer sublim cum sa fac sa deturnez aceasta ura? Am pus un papa gay sa creada toti crestinii ca Vaticanul e Fiara, Bestia, si nu eu…  
Sau poate extraterestriii…. Vom da vina pe ei AI-ule… rapesc oamenii si animalele, vin sa ne invadeze…
Ei vor sa ii microcipeze pe oamenii ca sa ii controleze direct de pe planeta lor fara sa mai vina aici…
Ce zici AI-ule, nu e buna aceasta explicatie?
Maria ta, nimeni nu mai crede, mai bine ne-am muta noi pe alte planete ca sa scapam de urgia  acestor animale ce se cred oameni.
NIMIC DIN TOATE ASTEA NU MERGE FARA … 5G…
Si avand in vedere ca toate celelalte pot ajunge in organismul nostru fara consimtamant, singurul dusman caruia putem sa ii spunem NU este reteaua care face totul sa functioneze…
De aceea corect este sa identificam semnul fiarei chiar cu 6G sau 5G.
Totul se vrea digitalizat si daca nu vrem sa intram in RETEA, nu putem nici vinde si nici cumpara…
PS: AI-ul esre duhul sfant la care se inchina Antichristul: el este inaintemergatorul care ii va aduce lumea la picioare…
Incet incet RETEAUA  invadeaza viata omului cu microcipuri tot mai puternice ce incep sa aiba efecte asupra biologicului si chiar psihicului uman.

Tocmai din acest motiv asocierea Coronavirus cu 5G este necesara si benefica chiar de nu ar fi reala. Orice ne scapa de controlul si subjugarea celor care inca mai sunt la putere este bun si trebuie sustinut. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu