16 mai 2020

Niciun Protest nu este ilegal!


Niciun Protest nu este ilegal!
Ieri ziarul Gandul titreaza “Protest illegal in Piata Victoriei”!
Fals, voi sunteti un ziar ilegal!
Niciun protest nu poate fi ilegal si societatea a fost pacalita ca trebuie sa obtina aprobari si programari pentru protest.
Esenta protestului este spontaneitatea si necesitatea. Omul protesteaza de nevoie, pentru ca nu mai poate, pentru ca sufera,  pentru ca i se incalca drepturile.  
Niciun protest nu este si nu poate fi ilegal.
Ilegala este programarea si aprobarea protestului.
Cum adica sa aprobi un protest? Este absurd!
Intrebarea este: cui apartine Ziarul Gandul?! Cui apartine presa!?
Sa fie degraba expusa etnia ascunsa a celor care detin presa  si au scopul declarat de a inrobi si controla populatiile.  
Este cu adevarat ILEGAL sa interizici oamenilor sa se adune si sa protesteze: IATA ILEGALITATEA!
Traim déjà intr-o societate dictatoriala: cu interzicerea protestelor, cu inchiderea televiziunilor libere, cu furtul proprietatii nationale sub pretextul privatizarii, cu furtul identitatii nationale prin dictatura minoritarilor, chiar prin furtul vietii unor politicieni care au incercat sa apere natiunea…
ORICINE DECALARA PROTESTUL IEGAL, TREBUIE DECLARAT DICTATOR SI OPRESOR. HOT SI TALHAR! JEFUITOR!
CINE DETINE ZIARUL GANDUL?!

PS: Deasemenea avem ziare cu alte titluri absurde ce ne reveleaza ca ele apartin dusmanilor natiunii. Cum ar fi "PROVOCARE"

Ce provocare nemernicilor, tatarii si musulmanii si masoni neromani au furat nu doar alegerile ci Libertatea si drepturi fundamentale oamenilor. 
Provacarea cui fata de cine gunoaie antichristice ce sunteti?! 
Cat credeti ca o sa va mai rabde Lumea si Dumnezeu? 
Judecata voastra finala se apropie cu repeziciune si drept este ca de data asta sanu va mai planga nimeni de mila ci sa va intoarca toate nenorocirile ce le-ati facut in ultimele doua secole. Sa fiti platiti exact cu propriile voastre fapte!
Ati vrut dictatura? Sa nu mai fiti liberi! Ati furat si talharit si privatizat?! Sa fiti furati talhariti si privatizati si sa nu mai aveti nimic al vostru, nici macar pamantul ce il lucrati! 
Lumea va scapa de dictatura voastra mizerabila si veti fi trimisi inapoi in Iadul din care ati iesit.
Amin  


Un comentariu:

  1. Cititi, atat timp cat inca se mai gaseste pe net(eu una am primit-o pe What"sUp), cartea fostului deputat Cristian RIZEA: SPOVEDANIA lui RIZEA!!!Veti vedea care este adevarata fata a politicienilor Romaniei si totodata cred ca veti pricepe de ce Romania este distrusa si nimic,absolut nimic nu se mai poate face...

    RăspundețiȘtergere