17 februarie 2023

Cine moare in homosexualitate va merge in Iad

 

Cine moare in homosexualitate va merge in Iad

Problema nu este ca ati fost sau sunteti in homosexualitate. Pana la sfarsitul vietii aveti timp sa va pocaiti. Insa daca moartea v-a prins in aceasta stare, negresit veti merge in Iad.

Deoarece unul din scopurile vietii este sa ne desavarsim. Dumnezeu doreste sa vada ca ne straduim sa aducem mai multa lumina in noi insine, sa ne depasim defectele si pacatele.

Aceasta doreste Dumnezeu sa se stie. Acesta a fost Cuvantul Lui si este valabil pentru orice pacat.

Deasemenea bisericile sau slujitorii care se pretind ai lui Dumnezeu, daca vor sustine altceva, vor merge si ei in Iad. Cuvantul lui Dumnezeu acesta a fost dintotdeauna in aceasta privinta si nu poate fi schimbat.

Lumea poate sa spuna ce vrea ea, sa sustina ce vrea ea. Lumea va fi judecata! Insa Biserica care se doreste a-l sluji pe Dumnezeu, nu are alta cale.

Biserica satanei poate la randul ei sa sustina ce vrea, tot pe calea judecatii merge.

Aceste lucruri trebuiau lamurite. Dumezeu ne-a dat un talant spre a-l inmulti, nu spre a-l ingropa sau pierde. Daca pierdem sau ingropam talantu nu il vom mai primi a doua oara.

Talantul fiind aici chiar starea noastra de Om.

Sunteti liberi altfel sa faceti ce doriti, stiind care vor fi urmarile actiunilor.

Daca o biserica se abate de la aceasta doctrina va fi penalizata impreuna cu natiunea respectiva.

Pentru ca daca biserica nu mai predica ce trebuie, cu adevarat natiunea nu isi mai poate reveni.

Si Dumnezeu nu doreste sa praseasca demoni pe Pamant ci oameni si atunci trebuie sa ia masurile necesare ca Pamantul sa nu devina un Iad asa dupa cum observam ca se petrece cu fiecare zi.

Acesta este planul lui Dumnezed si scopurile Sale. El se va tine de ele si le va indeplini.

Daca aveti alte planuri decat Dumnezeu luati deci aminte ca veti fi mutati in iad cu tot cu puterea si natiunea voastra daca e necesar.

Pamantul av fi curatat pana cand va avea sansa sa se indrepte.

Dumnezeu va defrisa pana ce va ramane atat cat sa creasca bun si pe placul Lui.

Dumnezeu nu doreste sa impuna prin forta aceste lucruri. De aceea el trimite slujitori ai Lui care sa nu fie mai puternici decat cei carora le predica, fapt care va asigura liberul arbitru al celor in cauza.

Regele se poate linisti rastignind pe profet… Insa astfel lumea a fost curatata si izbavita de acel rege care nu a dorit sa il urmeze pe Dumnezeu.

Asa actioneaza Dumnezeu in intelepciunea Lui.

De aceea pocaiti-va cu totii: orice homosexual care nu va spune in fata lui Dumnezeu: 'Doamne sunt un vierme, iarta-ma si indreapta-ma!', bun este sa mearga in iad si va merge! Amin

Glorie Dumnezeului cel Viu care vorbeste si nu a parasit Pamantul ba chiar se intoarce si vrea sa il salveze si sa ii asigure un viitor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu