16 septembrie 2024

Ce locatii recomandam in Canada pentru supravietuire apocaliptica?

 

Ce locatii recomandam in Canada pentru supravietuire apocaliptica?

Canada are peste doua milioane de lacuri… Sunt atat de multe incat e greu sa recomanzi zonele ce au lac langa lac.

Observam pe harta geologica si anumite linii negre ingrosate care nu pot fi altceva decat locatii de falii-crapaturi. Avem o Cruce in Vest la Ontario. O tendinta de crapare a pamantului  pare evidenta.

Distingem pe harta  mai multe formatiuni principale cum ar fi Scutul Canadian si Bazinul Sedimentar din Vestul Canadei.

https://www.thecanadianencyclopedia.ca/en/article/geological-regions-plain-language-summary

Imi place si ma atrage acest bazin sedimentar.

Winnipeg este prima locatie care ma atrage si imi place. Pana la granita cu SUA si chiar mai jos, desi altitudinea este mica: 230 de metri si peste.

In statul Saskatchevan de la REGINA in jos spre granita si in Alberta de la Calgary in jos spre granita.

Pt mai multe locatii trebuie mers la fata locului. Pentru Ontario nu reusesc sa aleg o locatie, trebuie vizitata zona sau vizionat macar pe youtube filmulete.

Intre Winnipeg si Calgary se pot gasi si alte locuri ce corespund criteriilor adoptate: fara cutremure, fara vulcani, fara falii mari sau evidente,  in apropiere de granita de sud…

Observ in zona denumiri Daneze si Suedeze cum ar fi : Arlborg si Upsala…

Aceasta zona poate fi o destinatie buna  pentru DANEZI: adica, este evident ca Danemarca va fi spalata de absolut orice contine… Stramosii vostri s-au asezat chiar in mijlocul Canadei… Oare de ce?

Si Suffield pare interesant, avem acolo o baza militara. Nu construia nimeni o baza militara intr-un loc prapastios cum ar fi spre exemplu Delta Dunarii la noi… Adica numai daca vrei cu intentie sa distrugi  potentialul natural si turistic al zonei…

Dar nu are nimeni intentia sa saboteze Canada. Ii pui doar o guvernare obedienta si o lasi sa se dezvolte pentru a putea controla o zona atat de imensa a Pamantului.

Doamne iti multumim pentru aceste calatorii virtuale, te rugam sa binecuvantezi aceste locuri si pe cei care se vor indrepta spre ele cu gandul de a supravietui in numele Tau.

A se tine cont si de liniile de pe aceste ultime doua harti. Care ne arata ca o falie merge in sus spre Lacul Athabasca. Nu ? Si apoi orizontal spre Golful Hudson.

Gasim delimitarile exacte si de pe aceaste ultime harti si avem suficienta informatie daca optam pentru acea zona.

Dumnezeu sa ne ajute! 

PS: Asadar, ne-am oprit la regiunea de sud a 3 state: Alberta, Saskatchewan si Manitoba



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu