9 octombrie 2024

Cum sta Israelul dpdv tectonic?

 

Cum sta Israelul dpdv tectonic?

Nu sta prea bine. Exista aceasta falie care pleaca din Marea Rosie, respectiv golful Aqaba, pana in Marea Moarta respectiv Marea Galileei.

Golful AQABA  :  AQUA-ABA – APA lui DUMNEZEU…

Observam pe harta cutremurelor pe unde este falia. Pe langa asta se observa  si o tendinta clara de rupere a Peninsulei Sinai  exact pe granita dintre Israel si Egypt.

Daca am anticipat corect si Africa de Est se va rupe in Cataclism, presiunea pe aceasta Peninsula SINAI va creste foarte tare si ar fi interesant sa incercam sa avem predictii pe aceasta tema.

Observam mai jos harta inundata la 229 metri si constatam ca nordul este la joasa inaltime si apa va patrunde pe la Nazaret, unindu-se cu Marea Galileei.

Intre Ierusalim si Mediterana sunt numai 52 de km .

Ok,se poate spera ca valurile mari vor avea directia Sud-Nord si ca dezastrul cel mare va fi pe coasta de Nord a Mediteranei.   

Din cate am aflat eu totusi Israelul nu va fi scufundat… Asta numai pentru ca Dumnezeu are niste planuri cu el si in viitor.

Totusi asta nu ne garanteaza supravietuirea locuitorilor de astazi.

Evreii au sansa sa se evacueaze provocand un razboi cu Iranul si ceilalti musulmani, insa nu se stie exact cand va avea loc Cataclismul.

Daca va avea loc la mai multi ani dupa evacuare? Crucifici profetul!

Informatiile mele despre locuitorii viitorului din aceasta zona nu sunt pe criteriu  genetic sau de rasa ci pe criteriu religioas…

Dumnezeu doreste ca aceasta zona sa fie crestina si asa va fi.

Daca asta implica si crestinarea Siriei si Iordanului si Libanului atunci asa va fi.

Daca va opuneti acestui plan atunci e bine sa va opuneti chiar acum!

Ca sa stim cat de lung si intens trebuie sa fie cutremurul in zona si cati asteroizi trebuie sa cada pentru a se implini Voia lui Dumnezeu.

E naspa… De asta se cheama ‘sfarsitul lumii’…

Chiar daca va mutati e posibil ca multe generatii sa nu fim capabili sa facem vapoare suficient de mari ca sa traversam spre alte continente…

In concluzie, exista sansa ca Israel sa fie impins inspre Nord, sa fie dislocat si impins in acest fel de presiunea Africii pe SINAI.

Muntii LIBANULUI arata o presiune ce vine dinspre Sud-Est

Sfatul meu? Sa va Crestinati! 

PS: Puteti sa ii lasati pe Palestineni in GAZA, oricum va fi scufundata. Trebuia sa va focalizati pe zona montana... 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu