24 noiembrie 2018

Care este cel mai mare dusman al statului Israel


Care este cel mai mare dusman al statului Israel
Trebuie sa intelegeti foarte bine ce va spun caci nimeni nu va va mai sfatui mai bine de acum multa vreme inainte daca veti asculta si veti reusi sa va salvati.
Nu, nu sunt musulmanii. Cel mai mare dusman sunt aceia dintre voi , poate din America, ce nu au renuntat la planul de genocidare a lumii prin diferite metode.
Cei care produc moarte si razboaie si talharii si schilodiri de oameni prin vaccinuri si alte metode la nivel plaetar.
Astia sunt dusmanul cel mai mare si dintotdeauna au fost caci ei v-au aruncat in toate dezastrele istorice, ultimul fiind Holocaustul.
Dupa ce voi ati adus Holocaustul asupra Rusiei si Ukrainei( prin "Revolutia" bolsevica) a venit si peste voi groaza si cosmarul.
Intelegi bine caci oricine va spune altfel va minte.
Altfel in afara de Noul Popor Ales mai avem inca vreo 4 sau cinci care ii urmeaza la distanta si printre care va numarati si voi.
Daca ati asculta de o persoana ca mine v-ati redresa foarte repede.
Deci orice crima ce se face de persoane care se pretind Evrei si voi nu o pedepsiti, va intra in Karma voastra colectiva.
Intelegeti asta ca veti raspunde de toate crimele ce se fac de conationalii vostri si voi le ingaduiti si nu le denuntati.
Si ascultati-ma bine, daca America nu se va salva si se va autodistruge pe mana celor care pretind ca au aceeasi etnie ca si voi, din acel moment veti mai avea 100 de ani la dispozitie ca sa va indreptati sau veti avea aceeasi soarta.
Meditati asupra ideii de Karma si intelegeti ca trebuie sa vi se faca tot ce faceti.
Deocamdata ramaneti cu titulatura de "fost popor ales" care este defapt un compliment din partea mea. Exista riscul intr-adevar ca orice entitate , fie si statala , cu cat se ridica mai sus cu atat sa cada mai jos.
Trebuie sa incetati sa mai ucideti chiar musulmani si sa ajungeti la o solutie care sa fie convenabila si pentru ei.
Daca veti avea aceasta dorinta pe placul lui Dumnezeu El va interveni si se vor gasi solutii care sa satisfaca ambele parti.
Atat deocamdata , mai vorbim.
PS: Eu sunt mai mult decat orice mesia mai asteptati voi. Eu sunt pastila si tratamentul vostru salvator. Iar, se stie, pe mine nu ma intereseaza etnia sau culoarea ci ascultarea de Dumnezeu.
Respectam poruncile, mai ales "Sa nu ucizi" (fara nicio exceptie) si ne salvam...
PS: Orice stat ce are robleme sa imi ceara sfatul, voi da oricum retete pentru America, Franta, Spania, Rusia etc. In principiu legile lui Dumnezeu trebuiesc respectate de toata lumea dar mai sunt si cazuri  speciale unde trebuie sa cerem inspiratie de la Dumnezeu.
PS: Evreii trebuie sa ii lase pe ceilalti sa isi conduca destinul altfel vor pierde iarasi fraiele asupra propriului destin.
Amin!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu