23 noiembrie 2018

Toti politicienii care combat Nationalismul ne sunt dusmani


Toti politicienii care combat Nationalismul ne sunt dusmani
La o analiza atenta vom descoperi fie ca sunt antichristi adica au aceasta etnie care vrea sa cucereasca si distruga intreaga planeta. Fie sunt sclavii acestora numiti masoni. Fie sunt santajati de Antichrist, fie cine stie ce alta problema au.
Numai un om nerod poate vorbi impotirva iubirii de neam, Neamul fiind nimic altceva decat o familie mai mare.
Si Antichristul intr-adevar uraste toate neamurile si familiiile ce formeaza aceste neamuri si nu mai este un secret ca lupta pe viata si pe moarte pt eradicarea statelor si Familiei.
Deci, Atentie, Germania nu poate fi salvata de emigranti desi problema noastra nu este ce decide Germania pentru ea ci faptul ca doreste sa ne impuna si noua politicata neroada a acceptarii neconditionate a celor de alta culoare, religie sau etnie.
Si cand zic dusmani ma refer la dusmani ai Umanitatii.
Este interesant ca desi Germania si Japonia au bani destui nu pot sau nu au curajul sa le ceara femeilor sa faca copii.
Asta este tot politica Antichristului care e foarte fericit cand reuseste sa corupa in asemenea hal o natiune incat sa o puna pe drumul extinctiei din simplu motiv ca nu se mai inmulteste.
Si de aceea promoveaza Antichristul emigratia: sa distruga si natiunile care se inmultesc chipurile aducandu-le in mijlocul nostru  pentru ca intr-o generatie doua sa se dezvete si ele de a mai face copii.
Insa se stie, ANTICHRISTUL E NEBUN SI IN URMA LUI : SFARSITUL LUMII...
ESTE IMPOTRIVA LEGILOR LUI DUMNEZEU CA UN STAT SA IMPUNA ALTUI STAT LEGI SI REGULI PE CARE ACESTA NU LE DORESTE.  
Faptul ca liderii germani nu sunt in stare sa ceara femeilor germane sa faca copii, asta ne arata in ce stare se afla liderul Europei noastre.
Da, sa le spunem si noi: veti pierii si emigrantii o sa va puna lumanarea pe coliva. Ei va vor ajuta sa pieriti mai repede.
Asa cum orice strain de tara noastra care desigur vrea binele tarii lui.
Cu exceptia noului popor ales care urmareste binele tuturor stiind ca aceasta e singura reteta pentru obtinerea propriului bine.
Deci sa ne intelegem: Emigrantii reprezinta o lovitura fatala acestor popoare ce dispar in aparenta de la sine.
Nu dispar de la sine ci Antichristul le EUTANASIEAZA! LE ASISTA INDEAPROAPE PE DRUMUL  disparitiei.  
Numarul strainilor va depasi intr-un anumit timp numarul francezilor din Franta... Si profetia zice ceva despre asimilarea Frantei de catre popoarele din jur... E posibil ca sa si fie lovita de ceva catastrfal asemenea Americii.
Voi prezenta o reteta de salvare pentru fiecare natiune amenintata in profetii cu sfasitul insa este de la sine inteles ca Antichristul trebuie sa dispara din orice functie de conducere pentru ca natiunea sa fie salvata.  
Nu mai este un secret ca Antichristul ne doreste la toti sfarsitul...
Degraba scoateti-l din orice functii ca sa aveti o sansa sa va salvati.
Altfel asa cum Israelul si Kazaria  au disparut la fel va pieri orice tara ce ii incape pe mana.
Si noul Israel o sa dispara daca nefericitii de acolo nu se vor pocai si nu vor inceta nebunia uite mesia nu e mesia. Dumnezeu le va da un anumit timp, un secol probabil de aici inainte sa se pocaisca si sa ii respecta legile: Sa nu ucida, sa nu fure/talhareasca, sa nu minta, sa nu doreasca bunurile aproapelui...
Legi pe care ei le incalca cu sfintenie...
Atentie, este interzisa si uciderea si talharirea goimilor sau a musulmanilor.... A oricarui om de pe Pamant, fara exceptie...
ATENTIE: prezenta Musulmanilor si a Moscheilor pe teritoriile tarilor voastre sunt un alt semn sigur al Judecatii in care ati intrat , al sfarsitului de care va apropiati.
Orice moschee este un afront adus lui Hristos. Sa ii lasati pe cei care pretind ca Hristos nu a fost rastignit sa construiasca moschei este intr-adevar o mare nebunie si daca sunteti loviti de ea este clar ca nu mergeti spre bine...
Antichristul ne-a furat toate statele si urmeaza sa le distruga: faceti ceva! Luati-le inapoi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu