30 noiembrie 2018

Nu putem schimba numele Catedralei Mantuirii...


Nu putem schimba numele Catedralei Mantuirii...
Cine l-a schimbat? Gunoaiele antichriste?
Numele ei ramane pt totodeauna Catedrala Mantuirii!
Asta este scopul.
Desigur Antichristul probabil s-a iritat de acest cuvant la care el nu are acces.
Mantuire in numele lui Hristos?
Nicivorba, ci acolo o catedrala ce poate fi daramata oricand s-au transformata in altceva...
Da, asta poate fi acceptat si de el.
O catedrala, da, o catedrala a mantuirii.... e prea mult pt el...
El care in secreet lupta atat de mult impotriva Crucii... Sa blagosloveasca el ceva ce aminteste de Mantuire in numele lui Hristos?
O catedrala desacralizata, asta doreste el, nationala. Nici macar nu e a lui Hristos... E nationala, a unei natiuni careia el Antichristul ii stie oricum sfarsitul. 
Toti cei care au schimbat numele vor intra in dizgratia lui Dumnezeu si fie ca Dumnezeu sa ne scape tara si neamul de ei cat mai repede.
Ramane Catedrala Mantuirii Neamului.
Iar Antichristii raman "javre ordinare" ce vor trebui sa paraseasca in curand locurile sfinte...  
Neamul se va mantui caci va exista pana la sfarsitul Pamantului si apoi in Eternitate in Imparatia lui Dumnezeu! 
Este Noul Neam Ales si asta se va mantui spre diferenta de cel vechi.
Acesti diavoli au avut curajul sa pretinda ca mantuirea e individuala si nu putem vorbi de o Mantuire a Neamului. 
Uite ca putem vorbi de acum, si pentru asta, in viitorul apropiat toti aceia care nu vor urma sfaturile venite de la Dumnezeu prin Romania vor intra in grabnica judecata a lui Dumnezeu cum iata Ukraina se zbate deja in aceasta judecata dar nici nu vrea sa ia in calcul cauza sau indreptarea greselilor trecutului. 
Da, Ukraina sta nu doar pe Pamantul Noului Neam ales dar si pe alte pamanturi ale altor popoare.
Si nici nu vrea saauda de indreptarea acestor nedreptati.
Ei sunt un fel de crestini indreptati sa ii talhareasca pe ceilalti de pamant, regiuni si orase intregi... 

Sa fie Anatema deci schimbarea denumirii Catedralei! 

PS: Puteti sa ii spuneti si Catedrala Mantuirii Neamurilor... Toate neamurile ce vor urma Noul Neam Ales se vor mantui... 
Dar ramane a Mantuirii caci Mantuirea vine prin Noul Neam... 


5 comentarii:

  1. Chiar nu stiu cine na-a bagat noua in cap ca suntem Noul Popor Ales ? Inca mai se mai si spune ca tara noastra va fi Noul Ierusalim .
    Asta cu Noul Ierusalim as mai crede , ca vad , ca evreii au cumparat mult pamant in tara noastra ( asa cum facuse si in Palestina si apoi si-au facut si ei o tara ) si nu le-ar fi greu si nici rusine sa schimbe denumirea taraii.
    Traiasca Iliescu cu tot neamul lui hoti pentru ca au reusit sa distruga o tara frumoasa si bogata ca a noastra. Au trecut 30 de ani si prostimea inca ii mai voteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu era Ilici in 1989 puneau pe altul,tradatori de neam si tara avem destui...Planul pentru distrugerea completa a Romaniei si exterminarea poporului roman era gata intocmit,in cele mai mici detalii, cu multi ani inainte de anul 1989!!!Iudeo-masonii,jidanii si khazarii au asteptat insa momentul prielnic pentru a-l asasina pe marele patriot Ceausescu si,cred eu,au asteptat,perfid, ca prostimea,"goiymii" romani sa plateasca,integral, datoria externa!!!Rezultatul aplicarii acelui plan se vede cu ochiul liber,astazi,dupa 29 de ani: Daca in 1989 decembrie Romania avea 22 milioane locuitori si ZERO datorie externa,basca vreo 5 miliarde de dolari creante de incasat,astazi Romania are peste 100 de miliarde de euro datorie externa si,ceea ce-i cel mai grav,a pierdut toate resursele umane si materiale ale solului,subsolului,apelor si de sub ape,inclusiv padurile,a pierdut prin jaf si distrugere industriile,agricultura-irigatiile,fabricile,combinatele,rafinariile,uzinele si flota(a 4-a in lume!!!),precum si absolut toate pamanturile valoroase pentru agricultura!!!Mai aveti ceva de comentat???

      Ștergere
    2. Daca mai am ceva de comentat ? Daaaaa , dar numai * de bine * la adresa tradatorilor si jefuitorilor acestei tari.

      Ștergere
  2. :) Hristos, Dumnezeu... Nu te bucuri ca Dumnezeu si-a ales un Nou Popor de unde sa conduca spiritual Pamantul?
    Au reusit pt ca si-au propus... Dar acum stim cine este dusmanul cu tot cu Macroprudenta lui cu tot! Jos deci cu diavolul! Jos cu el cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine spune , ca suntem *Noul Popor Ales * ?
    Daca e asa , ar fi lasat Dumnezeu sa fie jefuit Noul Sau Popor ? L-ar fi lasat sa ajunga la *sapa de lemn* , iar hotii si tradatorii sa triumfe in Tara Lui ? Nu prea cred.
    Cu cat este mai sarac un popor , cu atat il manipulezi ( prostesti ) mai usor.
    Este o mare , mare manipulare sa faci populatie sa fie mandra ca este Poporul Ales , dupa ce ai adus-o pe ultimul loc din Europa.
    Ce pot sa ne mai spuna noua , celor care inca ne mai punem intrebari , dacat ca lui Dumnezeu ii place sa fii sarac ( dar ei sa nu fie ), sa suferim ( dar ei sa nu sufere ), sa ne umilim , (dar ei sa nu se umileasca ) .Sigur ca ne spune sa nu judecam si chiar nu judec , ci constat lucrurile asa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere