1 decembrie 2018

Putin si Ukraina


Putin si Ukraina
Putin, avand etnia potrivita, beneficiaza de imagine si promovare insa in afara de faptul ca s-a declarat impotriva Homosexualitatii si ca i-a salvat viata lui Asaad nu vad ce bine a facut Rusiei si Umanitatii.
Insa a mai facut o promisiune...
Si de aceasta promisiune mi-am adus aminte astazi.
S-a dea inapoi pamantul furat si oferit Ukrainei de la tarile vecine acesteia.
ACEST LUCRU ESTE POSIBIL SI INCA ESTE POSIBIL FARA VARSARE DE SANGE.
Dreptatea nu este niciodata prea tarzie si  Ukraina in veci nu poate realiza asta.
Dupa o scurta ocupatie ce va dura cat va avea Putin puterea sau ceva mai mult Ukraina daca va dori va putea sa iasa din federatia rusa.
Rusia ar putea sa ocupe fulgerator Ukraina si apoi sa repare aceste furturi istorice.
Aprob asta cu conditia sa nu fie nimeni ucis: si asta este posibil. 
Polonia, Ungaria, Slovacia si Romania isi vor primi pamantul inapoi. Ukraina nu va pieri, e destul pamant pt ukrainieni.
Apoi vom pune bazele unei noi legaturi cu Rusia. 
Lui Dumnezeu ii place sa faca dreptate popoarelor alese...
Noi nu vrem decat ce a fost al nostru.
Si apoi, daca Rusia incorporeaza si Donetkul, ar putea parasi Transnistria spre a fi impartita intre Ukraina si Romania... Mare!
Apoi desigur vom gandi viitorul binecuvantat al unei Noi Rusii care sa fie in legatura stransa cu Noul Popor Ales.
Trebuie sa retinem ca Putin e singurul care ne-a promis aceasta dreptate. 

PS: America o sa pice, Europa nu are Armata asa ca , mai tarziu, Rusia va putea sa cucereasca in mod asemanator, macar jumatate din Europa... :)   

5 comentarii:

  1. Ati uitat complet de...CHINA...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrea si Putin sa faca ceva bun si il va opri China? Nu cred. Numai ca nu are atata curaj chiar daca tarile Europei de Est ar fi de partea Rusiei in aceasta interventie.
    Oricum morala este ca fiecare va raspunde mai devreme sau mai tarziu pt nedreptatile facute. Pacat ca Ukraina nu vrea sa ia in calcul ca ocupa pamant strain si ca asta ii aduce defapt judecata dreapta a lui Dumnezeu.
    Acum, ei mai sunt si ortodocsi. Ce pretentie sa mai avem de la Antichrst care e in fapt e un barbar si isi permite orice atrocitate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la Dumnezeu ne mananca sfintii. Pana sa faca Dumnezeu dreptate , vom disparea ca natie .Nimeni de pe lumea asta nu va renunta vreodata la vreo palma de pamant .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este,daca nu se schimba fundamental directia in care merge aceasta tara - politic,economic,financiar-bancar,cultural,etc.- in maxim 20-25 de ani vom disparea ca popor,caci Romania,ca tara,deja nu mai exista!!!Nu vedeti ca NU MAI AVEM NIMIC din ce ne-a lasat Ceausescu,trebuie sa va desenez???

      Ștergere
  4. Noi nu existam decat pentru ca Dumnezeu ne tine... Cum spunea si Iov, Domnul a dat, Domnul a luat, fie Numele Domnului binecuvantat...
    Nu exista 'existenta' in afara lui Dumnezeu si nici putere... Nu putem avea speranta decat la El si daca ne-a ridicat si ne-a ales si a gasit un mod atat de direct de a ne arata care este marea problema si amenintare a lumii contemporane: Atichristul care ne strange de gat iata chiar si la noi acasa...
    Inseamna ca pentru a rezolva impreuna aceasta problema se intampla toate acestea si chiar Intoarcerea Lui...
    Caci daca nu era vreo MARE AMENINTARE pt planeta, la ce bun sa se fi intors?
    S-a intors sa ne salveze...

    RăspundețiȘtergere