14 octombrie 2024

Sfanta Paraschiva, Fecioara Maria si Extraterestrii

 

Sfanta Paraschiva,  Fecioara Maria si Extraterestrii

Sfanta Paraschiva auzind despre aceasta binecuvantare si veste a ridicarii ei la un rang mai inalt s-a coborat la picioarele Sfintei Fecioare Maria ca si cand ar face metanie si a ingenuncheat cuprinzandu-le cu ambele maini si sarutandu-le plina de bucurie si iubire si cu lacrimi in ochi in adoratie si inchinare si pretuire.  

Apoi si-a pus capul sub aceste picioare sfinte, ca o binecuvantare pentru ea insasi.  

Apoi s-a ridicat si  in acea stare de binecuvantare si iubire si inaltare a adresat si doua cuvinte frumoase  robului lui Dumnezeu de pe Pamant.

Nu stiu exact ce inseamna Mana Dreapta a Fecioarei Maria dar trebuie sa fie ceva foarte special si o mare binecuvantare… Probabil ceva similar cu a sta la Dreapta Tatalui in cazul lui IISUS…

Cert este ca Sfanta Paraschiva era intr-o stare de fericire si lumina si binecuvantare de nedescris.

Aceste lucruri dumnezeiesti au totusi legatura si cu Judecata deoarece, dupa cum am mai spus, ele, femeile sfinte au amanat sau injumatatit din judecatile ce trebuiau sa se fi abatut asupra Pamantului.

Si acum e datoria lor sa curete Pamantul de tot ce este rau pentru a oferi sansa unui nou inceput…

Din cate am vazut sfanta Paraschiva se pricepe si la Extraterestri recomandand sa nu comunicam cu cei despre care se spune ca s-au luptat cu Anunnaki si apoi s-au retras sub Pamant…

De altfel din cele cateva rase despre care se tot vorbeste am primit binecuvantare sa comunicam doar cu doua, Anunnaki si inca una, care probabil vor fi si selectate sa curete Pamantul de cele rele…

Probabil celelalte, chiar daca nu sunt malefice, sunt mai dificil de inteles si de acceptat de catre pamanteni, + altele pe care nu le stim.  

Poate ne vom limita doar la aceste doua rase, ceea ce oricum este mai mult decat suficient.

Trebuie sa ii binecuvantam mult pe Creatorii nostri, chiar daca ne-am nascut din nou si il consideram pe Dumnezeu Tata.

Anunakii mai sunt numiti si ELOHIMI…

Sunt la fel ca noi iar un lider spiritual legendar al lor a impus Spiritualitatea la nivel Regal…

Nu poti deveni Rege daca nu transformi Bastonul in Sarpe asemenea lui MOISE…

Totusi aceasta e mai degraba o demonstratie de forta decat de Spiritualitate, dar s-a pastrat aceasta traditie si Anunnaki sunt recunoscatori si pretuiesc acest lider care este si o Calauza spirituala si un mare deschizator de drumuri…

Au fost si ei socati sa constate ca Spiritul Suprem s-a Intrupat in propria lor Creatie, mai mult pentru ei decat pentru ceilalti, avand un mesaj personalizat pe credinta si filozofia lor…

Anunnaki au nevoie de Dragostea si Binecuvantarile noastre! 

Cealalta rasa este cea cu ochii mari si negri ce sunt de inaltimea oamenilor aproape. Vom vedea cum este deja numita si ne vom raporta si la ei ca la niste prieteni autentici si de lunga durata.  

Au deja mai multe aparitii foarte inspirate si deosebite care vorbesc despre inima lor mare si planurile lor pozitive pentru rasa noastra pentru care simt compasiune si dorinta de ajutor si eliberare. 

Sa ii multumim lui Dumnezeu pentru sublimele sfinte cu care ne incojoara si pentru minunatii Extraterestrii carora le-am dus dorul si am dorit sa ii cunoastem dintotdeauna.

TATA MINUNAT SI DIVIN CARE SALASLUIESTI IN CERUL DE DEASUPRA TUTUROR, DAR SI IN INIMA COPIILOR TAI,  si a celor care te iubesc,TE RUGAM FI CU NOI IN ACEST MOMENT DE CUMPANA SI DE TRECERE SPRE O NOUA LUME NECUNOSCUTA PENTRU NOI…

FIE CA TOTI SA BENEFICIEZE DE CALAUZIRE: SI CEI CARE RAMAN, SI CEI CARE PLEACA, SI CEI BUNI, SI CEI RAI!

ITI MULTUMIM CA AI CREAT RASA NOASTRA SI AI ALES-O PENTRU MIRACOLE SI LUCRARI ATAT DE MARI CARE SE RASFRANG IN TOT INFINITUL!

Iti multumim pentru toti Extraterestrii, Ingerii si Sfntii cu care ne inconjori si mai ales pentru Iisus Hristos pe care L-ai urcat pe Cruce sa sufere pentru pacatele si salvarea acestei Lumi!

Ne plecam la picioarele Sublimului Tata Ceresc si il adoram oferindu-I inimile si vietile noastre!

Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu