17 noiembrie 2008

Semnele timpului

             Welcome aboard! Sa tratam subiectul cu cea mai mare seriozitate. Amintiti-va acum de toate imaginile, cartile sau filmele care se refera la sfarsitul unei civilizatii, amintiti-va de Atlantida, amintiti-va de profetii, amintiti-va de Dumnezeu, de rostul nostru, de viata noastra, de stele de lumina, de ingeri , de iubire. Si daca marele apostol a vrut sa vada cu ochii lui si sa atinga cu mana lui cea sfanta(pentru ca petrecuse 3 ani alaturi de Dumnezeul Eternitatii si ceea ce vazuse si traise este greu chiar sa ne imaginam), cum atunci sa nu arate Domnul celor mai putin spirituali si credinciosi un adevar care priveste intreaga umanitate, mai presus chiar de orice?

             Vor oamenii stiinta? In curand chiar si analfabetii vor vedea semnele promise ale sfarsitului.Dumnezeu va revela tot pentru ca nimeni sa nu poata spuna, N-am stiut, N-am vazut, N-am auzit.

             Gasiti filmulete f bune chiar in bara video din stanga si de asemenea texte putin mai jos tot in stanga. Pe langa ce puteti gasi si singuri, am sa va propun niste "dovezi" mai greu de gasit in cateva minute sau ore. Vizionati AICI  un film foarte bun. Urmati instructiunile si downloadati GOOGLE EARTH  si apoi comutati pe Google Sky(buton in bara sus sau "View" si "Switch to Sky"). Acum mergeti la coordonatele : RA:05h:53m:50s  DEC:-o5:58:00( aproximativ) si o sa gasiti acolo un dreptunghi negru,un mic colt de cer acoperit; de ce oare ? Acum instalati WORLDWIDE TELESCOPE si mergeti exact la aceleasi coordonate folosind telescopul RASS:ROSAT All Sky survey(X-ray)( in stanga jos la "Imagery" aveti la dispozitie in jur de 10) si acum ce vedeti acolo?  Amazing, isn't it?

            In legatura cu alinierea cu centrul galaxiei avem aici un film introductiv foarte bun AICI   Puteti observa la minutul 1:56 in ce consta "alinierea". Multe informatii utile gasiti si in articolul de pe  SCRIBD   .

            Putem identifica deja doua perioade ciclice majore, una de 3600 de ani si alta de 26000 de ani(alinierea). Si mai interesant este ca ele se suprapun in 2012.

            In afara de acestea doua se pare ca tot in 2012 se mai suprapun inca doua(!!!).Sfarsitul rotatiei galaxiei in jurul unui Soare negru central inca nedescoperit si sfarsitul rotatiei norului de galaxii din care facem parte in jurul unui cu totul si cu totul alt Soare .:)

            Altfel spus avem intalnire in 2012 cu un eveniment major al sistemului solar, cu unul galactic, cu altul cosmic si cu inca unul macrocosmic.

            Trebuie sa mai stim ca la un asa mare eveniment vor participa fiinte la fel de mari, chiar si cea mai mare dintre ele.

            Trebuie sa ne pregatim , sa ne focalizam atentia exclusiv spre spiritual, pentru ca aceste fabuloase evenimente vor insemna in constiinta celor care vor fi salvati un punct de reper pentru foarte multa vreme, pentru totdeauna as putea spune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu