1 ianuarie 2009

2009

         Fie ca 2009 sa fie plin de impliniri spirituale, fie ca voi toti sa va aflati mai aproape de Tatal Ceresc, fie ca inimile voastre sa devina asemenea sorilor si sa fie in permanenta indreptate catre Cel care este Viata si Iubire. Binecuvantari de la Tatal Ceresc, ramaneti in iubirea Lui oricare ar fi pretul!

            S-ar putea ca 2009 sa fie ultimul an in care sa putem actiona in voie pentru a construi, implini si pregati in liniste terenul pentru anii grei ce vor veni. Asa ca nu pierdeti nici macar o zi. Ideal ar fi sa puteti ridica o mica ferma undeva in munti, langa o pestera daca s-ar putea. Cu cat grupul este mai mare cu atat mai bine. Cu cat el este mai spiritual cu atat mai mari sunt sansele de a trece cu bine peste incercarile cele mari. Provizii pentru doi ani cel putin, multa iubire si credinta pentru ca Cel care se apropie este chiar Inceputul, Iubirea eterna si fara de sfarsit, Implinirea cea mare . Ce spun este ca trebuie sa fim independenti in acest final de lume, pentru a nu fi nevoiti sa facem compromisuri. 

        Mai apoi trebuie sa intelegeti si sa spuneti tuturor ca firul a ajuns la capat. Ca de aici inante nu mai merge decat cel care are in suflet iubire pentru Dumnezeu si aproape. 

           Fruntea sus , ne pregatim sa-L intampinam pe El. Este miracolul existentei noastre, ce moment mai glorios am fi putut visa sa fi trait? Da, au mai fost cateva momente in istorie, dar El ne-a distribuit in marea Lui iubire in asa fel incat toti sa  avem parte de asemenea gratie. Nu vom avea niciodata cuvinte sa-i multumim pe deplin pentru ca ne-a permis sa fim aici, pentru ca ne-a daruit nasterea in aceasta lume acum. Asadar deoarece El le face oricum pe toate si toate sunt ale lui, noi trebuie doar sa ne deschidem inimile pentru a primi lumina si iubirea in umilinta. 

         Desi Mania cea mare a fost profetita de la inceputul timpului noi vom incerca sa schimbam lumea chiar si acum in ceasul al 12-lea vestind Adevarul si Intoarcea Lui ca si cum toti vor fi salvati chiar si cei care au devenit stalpi si porti ale infernului in aceasta lume. Pentru ca El vine sa salveze nicicum sa judece( raul poarta judecata si mania precum un sambure inautrul lui) . De la ce sa ne salveze vom intelege pe parcurs.

          Acum este momentul sa devenim obsedati de Dumnezeu, de iubirea Lui de tot ce are legatura cu El, sa vorbim nonstop numai de El oriunde si cu oricine am fi sa-i, molipsim pe toti de "nebunia" noastra care este binecuvantata , va asigur.

         Si sa ne amintim permanent ca noi suntem si vom fi copiii Tatalui, in eternitate ! Laudate fie numele, gratia si iubirea Sa! Copiii  iubirii...  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu