13 ianuarie 2009

Impartialitate

              Dumnezeu  doreste totusi sa ne rugam si pentru palestinieni dar si pentru evrei. Pentru ca evident ambele tabere au nevoie de lumina si iubire. 

              Este atat de mare Pamantul si am putea sa traim toti in pace si fericire. 

            Intoarcerea lui Iisus, deci a Tatalui Ceresc , este atat de aproape incat, a face rau in aceste momente, a fi nedrept sau lipsit de spiritualitate este cu adevarat neindicat.

             Asadar, atata vreme cat gloantele si ordinele nu sunt date de roboti sau masini, mai exista o speranta ca lacrimile, sangele si suferinta vor inmuia inimile celor orgoliosi  si vor pune capat conflictului. Mai exista o speranta ca discrimnarea si rasismul se vor topi precum zapada primavara...

            Doamne, daca negrii bantu sau triburile primitive au inima curata si plina de umilinta si astfel te pot gasi pe Tine, acolo vreau sa ma nasc Doamne! Vreau sa fiu negru, galben, rosu sau oricum altfel daca asta ma poate ajuta sa fiu mai aproape de tine! Daca te pot gasi pe Tine ce mai conteaza culoarea sau marimea trupului? 

           Haideti sa-i invaluim cu dragostea noastra pe toti cei care mai cred ca viitorul este altfel decat alb stralucitor, altfel decat iubire pura, altfel de lacrima de bucurie si fericire...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu