31 ianuarie 2009

Nibiru - Eris News

Dupa cum probabil stii, a fost anuntata inca de cativa ani descoperirea unui nou "obiect" seminificativ in galaxie. Obiect ce se pare perturba orbitele lui Saturn si Neptun. Initial numit 2003 UBB313, acordat automat (însemnand că este al 7827-lea asteroid descoperit în a II-a jumătate a lunii octombrie a anului 2003) a primit numele ERIS care in mitologia greaca era numele zeitei discordiei. Mai mult decat atat celebra sintagma "marul discordiei" are legatura cu legenda acestei zeite care impreuna cu Zeus ar fi nascut-o pe Ate, zeita... crimei. De ce sunt importante aceste corelari? Pentru ca marul acela a fost aruncat la o nunta, ironic, "celei mai frumoase" ori unde ne pot duce imediat cu gandul toate aceste informatii? Cine era cea mai frumoasa fiinta din creatie, si mai mult decat atat, prima creata? vreau sa spun ca elitele acestei lumi, care au si ele credinta lor, satanica... ,cred ca pe planeta care vine se afla nici mai mult nici mai putin decat cei care i-au creat pe ei (pe noi care credem in El, ne-a creat El) si in neghiobia lor isi imagineaza ca se trag din sangele royal al"nephilimilor", sau reptilieni li se mai spune. Nimic mai fals. Intr-adevar domnul carora li se inchina ei acum este domnul minciunii si al falsitatii . Nu este aici timpul si spatiu sa aratam mai multe, dar dupa cum am spus totul va fi revelat si inca foarte curand pentru ca unde este El este si lumina, adevarul si dreptatea, iar El este deja foarte aproape. Dupa cum vezi este oarecum o treaba delicata sa anunti ca vine si Nibiru si in acelasi timp ca se intoarce si Iisus Hristos. Dar daca nu noi, atunci , cine? As vrea sa mai mentionez un site care prezinta exclusiv informatii aparute pe site-ul Nasa. SURVIVING NIBIRU se cheama. Si pagina Nasa unde se vorbeste despre Eris http://www.nasa.gov/mission_pages/hubble/news/eris.html Dupa cum vezi si in poza aceasta (informatii despre Eris inclusiv in wikipedia) Imagine orbita Eris , Eris se invarte in jurul Soarelui asemenea celorlalte planete. Asa sa fie? Mai amintesc inca un site deosebit cu un articol despre incalzirea globala. Incalzirea globala revelata. Ceva ireversibil urmeaza sa se intample, deja in parte parte s-a intampla si se intampla chiar acum. Doar nu credeai ca Intoarcerea Lui Iisus Hristos este doar asa un moft al Divinului. Nu, este o mare Salvare. Se pare ca in curand o sa se realizeze ca este unica posibilitate de supravietuire. Deci mergi si studiaza si tu mai multe dsespre Noul Ierusalim. Pentru ca vrei sa traiesti, nu?

11 comentarii:

  1. Da multumesc de cuvintele Frumoase , si cu cata maestrie si iubire de Dumnezeu Ah, sora draga ce frumos, mai Gasit si sa stii, ca Ingerii se gasesc intodeauna. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te intareasca Dumnezeu si sa ne mai Scrii lucruri Importante, multumesc sora.Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. cazacu152001@yahoo.it

    email Valido. Despre viata Crestineasca Discutii Crestine de Importanta Sufletului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, e bine sa aspiram sa fim ceva in creatia asta, dar tot ce suntem si putem fi tine exclusiv de gratia si iubirea lui Dumnezeu. Si nu exista aspiratie mai mare decat aceea de a ne putea numi copii ai lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am amintit de urmatoarele randuri : "Cel care este de la Dumnezeu asculta cuvintele lui Dumnezeu" Ioan 8,47
    Si mie imi plac postarile si mesajele tale pentru ca sunt scrise in iubire de Dumnezeu si umilinta. De ce crezi ca El mereu se arata celor umili si sarmani si uneori celor care sunt pacatosi dar recunosc cu umilinta ca nu sunt vrednici sa stea in fata lui Dumnezeu? De ce nu celor care au functii si celor care au dobandit diferite puteri si influenta in lumea asta? Orice marire este insotita de orgoliu pe masura si acolo unde este prezent orgoliu nu mai este loc si pentru Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Fericiti vor fi cei Saraci Si Cei Care Striga In Zadar Numele Domnului Amin.

    Iar Acolo Cei Cu Functii Sunt Pleava Neghinei , si a Societatii Umane. Apoi Mai Ati Graesc Prin Cuvantul Mantuitorului Iisus!
    Mai Lesne Sa Treaca o Camila Prin Urechile Acului , Decat Un Bogat in Imparatia Cerului.

    Asa Eii Sa Vanda Tot Ce au , Si sa Imparta Saraciilor , Si Sa ea Crucea (+) Si sal Urmeze Pe Isus , Acum Cat Mai Este Timp , Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Ask an Astrobiologist" has been receiving several questions per day about Nibiru. Use the search engine to look up previously posted answers. The bottom line is that Nibiru does not exist, it is not he same as the dwarf planet Eris, and NASA has never discovered or detected Nibiru or anything remotely like it. Nibiru is simply a fake, a hoax. That is the blunt truth.

    David Morrison
    NAI Senior Scientist

    RăspundețiȘtergere
  9. As you see in this link toohttp://www.nasa.gov/vision/universe/solarsystem/erisf-20060914.html, they are rather trying to confuse us.
    There is no doubt that the most important missions of the last 20 years are almost exclusively dedicated to track the planet X and to observe its influence on Earth. See especialy Cassini, Hubble,Calipso and Chandra missions
    But anyway Planet X it is not the only big eveniment of the next years. See also planet alignment

    RăspundețiȘtergere