29 ianuarie 2009

Tot despre sexualitate

Acum ca am lamurit problema cu sexualitatea trebuie sa discutam despre subiectul care este la ordinea zilei - microcipul. De altfel trebuie sa fi convins ca Dumnezeu nu promoveaza sexualitatea, altminteri Iisus s-ar fi casatorit si ar fi avut o familie de toata frumusetea cu multi si celebri urmasi. La fel de sigur trebuie sa fi ca in Imparatia lui Dumnezeu nu exista sexualitate, toate fiintele avand puterea de a procrea spiritual, putere care o sa o dobandesti inclusiv tu daca o sa ajungi acolo. Eu tin foarte tare sa ajung, sa fiu in Imparatia Lui din mai multe motive. Odata pentru ca acest univers are o infinitate de secrete pe care nu pot sa le descopar in alta parte. Apoi pentru ca chiar daca voi mai fi fost acolo, am uitat si vreau sa regasesc perfectiunea, extazul si beatitudinea divina a existentei. Mai apoi pentru ca de acolo pot oricand sa plec chiar si in cel mai din urma infern si chiar sa raman acolo daca asta imi doresc, invers fiind aproape imposibil. Daca ar fi posibil spune-mi de ce ar sta Lucifer chinuit de atat timp si nu s-ar intoarce(mai ales ca Dumnezeu il roaga realmente sa se intoarca)? Sunt o mie de motive si deloc in ultiul rand iubirea pentru Dumnezeu. Asadar eu sunt gata sa renunt la absolut tot ca sa dobandesc aceasta Imparatie. Sunt sigur ca si tu la fel, iar sexualitatea este un maruntis, duca-se. Sunt sigur ca si tu vei renunta la tot ce este un balast sau chiar ne impiedica sa ajungem acolo. Iata ca n-am mai ajuns la microcipuri, asa ca o sa vorbim despre ele in urmatoarul mesaj. Aparent pare frustant, cum sa renuntam la sexualitate, de ce? Dar nu este asa , pentru ca oprice lucru material sau grosier la care renuntam este compensat de nenumarate alte extaze divine. Cum ar fi iubirea. Si de fapt porunca lui Dumnezeu ar trebui sa-ti fie suficienta pentru a face intocmai cum El ti-a recomandat. Si te asigur ca El asta recomanda. Mai spune-mi ai auzit de vreun sfant care facea sex? Nu numai ca nu, dar toate familiile de sfinti traiau in aceasta castitate si puritate de care iti vorbesc. Asa ca s-ar putea sa am dreptate, nu-i asa? Chiar asa e, te asigur, dar mai mult decat atat vreau sa fiu convingator, pentru ca daca tu intelegi si integrezi aceste aspecte vei deveni un copil al lui Dumnezeu cu mult mai repede decat crezi si astfel toate visele tale spirituale vor prinde contur cu mult mai repede. Curaj, te asigur ca aceasta invatatura iti va fi un veritabil pasaport spre paradis (fara microcip) :)

2 comentarii:

  1. Ar fi interesant un dialog, dar cred ca ceea ce exprimi tu ar trebui sa ramana doar un punct de vedere si nu afirmatii cu pretentii de adevar absolut, doar daca nu esti cumva un eliberat sau sfant in viata, detinator al adevarului ultim.

    RăspundețiȘtergere
  2. Putem sa avem acces la adevarul ultim si inainte de a ne elibera, in orice clipa, nu neaparat instantaneu ci ca un rod al cautarilor noastre in timp.
    Si nu este deloc doar un punct de vedere, este chiar punctul de vedere divin... :)

    RăspundețiȘtergere