19 martie 2009

EMP

De la inceput am spus, fa-ti provizii. Calugarii, Parintele Justin (te asigur ca nu a vorbit cu mine inainte), ti-au spus acelasi lucru, te-au indemnat sa te grupezi in mici comunitati care sa poata lupta si supravietui greului care vine. Pana si extraterestrii ti-au transmis acelasi lucru: FA-TI PROVIZII: alimente, filtre de apa, lemne, haine groase, medicamente. Ce vrei mai mult , vrei sa vina ingerul si sa-ti dea doua aripi peste fata? Vrei sa vina Iisus Hristos in persoana sa iti ordone acest lucru. Trebuie sa rezisti pana la Intoarcerea Lui. Si chiar daca nu crezi inca in El si in Intoarcerea Lui, iti vor fi foarte folositoare pentru ca vei vedea cum Apocalipsa Lui Ioan ti se va derula prin fata ochilor si poate te vei trezi si vei intelege ca apogeul profetiei este Intoarcerea Lui. Lupta impotriva microcipului. Tine-i minte pe cei care il promoveaza si declara-i inconstienti. Ai auzit probabil de bombele cu impuls electromagnetic. Ei bine asemenea impulsuri criminale pot fi transmise chiar si prin telefoane. Da, poti fi omorat printr-un astfel de impuls. Documenteaza-te, am aflat asta de la un specialist. Nu mai folosi telefoane cu abonament. Ia-ti prepaid si activeaza-l simultan cu prietenii tai .Nu dezvalui numarul decat celor care isi cumpara si ei un prepaid nou. Cu atat mai mult microcipurile pot sa transmita acest impuls electromagnetic si chiar si altfel de impulsuri si unde. Stai departe de orice fel de microcip sau telefon. Nu purta noul permis sau pasaport la tine cu atat mai mult nu le tine in buzunarul de la piept. Nu tine telefonul in acel buzunar sau in dreptul inimii. Trezeste-te , Fiara ti-a declarat razboi. Soldatii ei fideli, masonii si-au jurat se pare sa-si puna si sa-ti puna microcip. A inceput lupta, pregateste-te , nu veni la lupta in costum de baie. Masonii sunt dusmanii numarul unu ai tarii si ai tai, te vor condamna la moarte fara sa clipeasca, daca nu vor face asta vor fi ei condamnati la acea moarte. CNSAS-ul ar trebui sa caute de azi in arhivele masoneriei, oricarui mason sa-i fie interzis in special orice functie de conducere. Ai vazut ca imediat dupa alegeri au promovat aceste legi. Nu-i nimic, ii vom schimba, exista alegeri anticipate. UN PARLAMENT FARA MASONI, acesta sa fie motto-ul noilor alegeri. UN PRESEDINTE CARE LUPTA IMPOTRIVA MICROCIPULUI, acesta sa fie sloganul . EMP:

28 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. treaba nu aveti, domnule diacon? :)
    mare atentie si grija. se pare ca nu stiti cu cine vorbiti.
    informati-va inainte.
    respect am dat. respect vreau.
    am zis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gheorghe daca nu te cumintesti si te legi si de prietenii mei, o sa primesti un bobarnac din partea Lui.
    Tu citesti ce scrii?
    Ce cauti tu aici, ce vrei de la mine si de la acest bolg?

    Cum sa ajute Dumnezeu daca tu ai luat-o pe aratura si spui numai tampenii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. draga, filosofia e viitorul! asta inseamna ca toata viata o sa razi, nu'i bine!
    coloneala sunt, da:)) lol!
    numa' bine si sanatate la neamuri!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. trecand la lucruri serioase...intrasem aici sa citesc... :)
    aseara am ascultat o predica tare interesanta la radio, se numea "Semnele vremurilor".
    era acolo o imagine care m-a surprins. povestea acelui ciobanas care striga ca "vine lupul la oi". lumea a sarit o data, de doua ori, dar a treia oara, nu a mai intervenit nimeni, crezand ca e o alta "minciuna".
    Semnele arata clar ca vremea e pe sfarsite. Si eu, personal, astept cu nerabdare ziua cand voi fi langa El...mi'e tare dor de Iubitul inimii mele..
    ..dar oare randuri ca acestea nu sperie oamenii slabi, cei lipsiti de speranta unei revederi cu Domnul?..si ii sperie acum...ii sperie a doua oara...dar daca El ma intarzie mult, nimeni nu se va mai trezi...
    e cam...discutabil, cred :)

    RăspundețiȘtergere
  10. domnule, sunt luptatoare in Armata Domnului, nascuta sub numele de Fiica a Lui. Am jurat sa Il urmez o viata numai pe El si sa imi predau inima intreaga Lui. sunt inca in exercitiu. aici pe pamant primesc multe lovituri, chiar de la cei ca tine. dar intr-o zi o sa ajung Acasa. Si Tatal meu ma va rasplati cu cununa neprihanirii, a slavei, cununa care nu se poate vesteji...
    Si pe toate le voi arunca la picioarele Lui!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gheorghe, orbule, Dumnezeu te iubeste si ma bucur ca El ti-a dat gandul cel bun.
    Ultimul meu cuvant pentru tine il gasesti la penultima postare.
    Orbule te intreb inca o data, dar nu-mi raspunde pana nu faci ce ti-am cerut, cum ii deosebesti tu pe fratii tai buni de dusmani?

    RăspundețiȘtergere
  14. Bia, imi pare rau, iarta-ma, dar pe langa ingerii minunati pe care Dumnezeu mi i-a scos in cale aici, trebuia sa fie si un orb care sa calce in strachini si sa ne ingrozeasca cu neindemanarea lui.

    Eu cred ca se vor trezi absolut toti care mai au inca indoieli odata cu primul mare cutremur...
    Pana atunci rostul acestor mesaje e acela de a-i pregati pe cei alesi, de a le confirma inca o data ca El cel Etern este aproape, de a-i pregati pentru vremurile nu grele ci cele mai grele care au fost vreodata.
    Ultimul tau mesaj e fantastic , are valoare literara, si parca imi pare rau ca am comentat... Numai tacerea ar fi exprimat cel mai bine admiratia...
    PS: Gheorghe nu prea intelege ce spunem trebuie sa gasim alte metode de a comunica cu el, iubirea cred ca ar fi o solutie, oricum eu am incheiat cu el atat timp cat continua sa se dea drept preot si sfatuiesc pe toti sa faca la fel. Daca are nevoie de noi, de comunicare, atunci sa indrazneasca sa fie el insusi, on om simplu, modest si umil dar plin de iubire si credinta pentru Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vezi, incet incet iti descoperi potentialul si talentele ascunse, ai umor. Am ras de m-am prapadit.
    Dar trebuie sa ma tin de cuvant , daca vrei sa mai radem pe aici , fa ce ti-am zis. Decat un popa fals mai bine un dicaon adevarat, cati tarcovnici crezi tu ca au bloguri? Deci urmeaza sfatul meu .
    Daca nu, te retrogradez la statul de copil de lumanari,cum am zis, nu glumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Gheorghe, deoarece personajul caruia i te adresezi tu exista exclusiv in imaginatia ta :))) cred ca dialogul asta s-ar putea lasa cu hohote si pentru alti cititori, asa ca embargoul il vei primi de maine.
    Ce zici tu Gheorghe, lesbienele, prostituatele si curvele de Transilvania, s-ar putea ele mantui, au ele vreo sansa la mantuire?
    Ce zice teologhia ta, a?
    Asta cu "kili" mi-a placut iar, le zici cum iti vin pe limba , ai? Nu le potrivesti tu deloc dar le nimeresti cateodata :))
    "muiere de Transilvania si Dracula" gheorghe asta e tare rau, or sa te ia astia la gazeta cat de curand
    Nu stiu moldovineshti ca ti-as zice si eu la fel, ca eu mi-s mai di jos din Tara Romaneasca :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. nu trebuie sa-ti ceri iertare, ingere al Lui...:) pentru mine o buna parte din comentariile de mai sus nu mai exista, chiar daca acuma au devenit si articol ;))
    da, ai dreptate...cred ca pana la urma se vor trezi toti...doar ca pentru unii va fi prea tarziu...
    suntem datori sa'L vestim pe El, atat cat mai putem,chiar prin astfel de articole...!
    fii binecuvantata :)
    de'abia astept sa'L vad pe El...sa ma trezeasca din visul acesta numit viata...vino, Doamne Isuse! amin

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Tocmai ai stricat imaginea Bisericii Ortodoxe Romane. Si ai intrat in atentia Patriarhiei romane.

    RăspundețiȘtergere
  24. Gheorghe eu ti-am spus sa fii cuminte, sa vezi cand o sa vina tata Daniel cu batul si microcipul dupa tine...

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Dragilor, daca ati avut rabdare sa cititi pana aici, puteti vedea ca in seara asta Domnul m-a binecuvantat si cu o noua si nebanuita realizare: exorcizarea lui Gheorghe.
    Gheorghe cruce de trei ori, matanii si multa rugaciune de acum.
    Sau nu ai nici o treaba cu biserica si doar incerci sa-ti bati joc de ea si de noi?
    Orb era un compliment se pare, nu stiu daca il meriti.
    Nu meriti o postare desi iti pregatisem una care sa te ajute sa iti gasesti de lucru acolo in Italia dupa ce vazusem pe alt blog al tau un anunt disperat, dar se pare ca trebuia sa iasa afara mizeria intai.
    Ai grija, daca vei continua la fel , o sa zica lumea Piei Satana cand o sa te intalneasca.
    Nu stiu cum pui tu dupa toate aberatiile alea "Doamne ajuta!", dar imi doresc sincer sa te ajute.
    Lung e drumul Doamne, m-ai scurteaza-l cu cate o cina cu sau fara taine, cu cate o binecuvantare, cate un inger Doamne mai trimite-ne sa ne aline ...

    RăspundețiȘtergere
  27. Inchei aici cel mai absurd dialog ce l-am purtat vreodata. Gheorghe probabil nu este de cat un copilaş pus pe şotii.
    Morala: prostia nu poate face casa buna cu spiritualitatea.

    RăspundețiȘtergere
  28. Bia, iubita mea, tu nu mai putin. Toti aceia care il iubesc pe Dumnezeu mai presus de orice aici si acum vor deveni, prin gratia Lui, maine , ingerii Lui si vor raspandi in eternitate cuvantul Lui, miliardelor de lumi ale creatiei.
    Tu esti surioara mea draga si sunt foarte fericit si emotionat ca fac parte dintr-o comunitate spirituala asa elevata si puternica...
    Cu drag, fratele tau I...:)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere