13 octombrie 2009

ET...

       Tocmai am primit link-ul de mai jos de la un amic.

       Nu stiu daca am spus ca in timpurile involburate care vin navele extraterestre vor fi foarte aproape de oameni. Se pare ca pe cer deja au aparut anumite stele care nu sunt deloc stele. Se spune ca exista 3 nave gigant care supravegheaza indeaproape si sunt gata sa intervina cand va incepe show-ul...

         Dar voi sa nu va pregatiti, nici rezerve sa nu va faceti ca doar nu stie nimeni cand vine sfarsitul, nici macar Fiul, nu?... 

          http://www.descopera.ro/dnews/4984737-cerul-s-a-desfacut-la-propriu-deasupra-moscovei-video

             

4 comentarii:

  1. Nu exista decat -oameni ,demoni si ingeri potrivit Sfintei Scripuri si Sffinteio Traditii.
    OZN-urile si èxtraterestrii` sunt manifestari ale demonilor.
    Demonii potrivit Sfintei Scripturi si invataturiloe Sf.Parinti poate lua si infatisarea uni inger.Unui monah i-a aparut sub chipul lui Hristos vand sa-i dea Sf.Impartasanie ,calugarului i s-a facut rau si apoi a vazut nalucirea respectva.
    Citeste si episodul intalnirii parintelui Cleopa cu un ÒZN` asa cum ii spui tu si vezi ce s-a intamplat cand si-a facut cruce.
    Dar noi suntem niste prosti ,bine ca detin niste neica nimeni Adevarul Suprem.

    RăspundețiȘtergere
  2. De proiectul HAARP ai auzit ?
    Dar de SWDI?
    Ai citit scrierile Sfintilor sa vezi asemanarile intre posesiunea demonica si asa numitele experimente extraterestre?

    RăspundețiȘtergere
  3. :) este interesant ce spui tu...
    Totusi ar trebui sa stii ca chiar si papa a vorbit despre extraterestrii iar vaticanul a investit bani grei intr-un telescop de ultima generatie, cercetarile lor fiind destul de avansate.
    Sper ca tu si calugarii tai sa il intalniti pe adevaratul Iisus cat mai repede si sa scapati pentru totdeauna de naluciri astfel...

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Crezi ca are importanta daca ne vom produce singuri sfarsitul sau daca ar avea o cauza aparent exterioara. Cu adevarat cauza este interioara indiferent cum apare in exterior.
    Ti-am raspuns la multe si in postarea Un raspuns
    Tu amesteci lucruri de un primitivism infiorator cu ultimele descoperiri ale stiintei.
    A fost Cleopa desavarsit sau asa cum a spus Pavel catre Corinteni "în parte cunoaştem şi în parte proorocim"? Deci nici tu nu poti sa consideri adevar absolut ce spune Cleopa. Oare sa fii vazut el un OZN? :) Tu ce crezi?

    RăspundețiȘtergere