1 martie 2010

A doua venire a lui Hristos pe Pamant (II)

              Iata, cu fiecare primavara ne apropiem tot mai mult de adevarata primavara a acestei lumi: aceea spirituala. De altfel anotimpurile, anii si multe alte fenomene sunt corespondente in lumea materiala a unor realitati spirituale.

              A se vedea acest text si chiar intreaga carte a lui Sri Yukteswar care explica in ce consta si de ce exista atat o primavara dar si o iarna spirituala in aceasta lume, ele fiind asemanatoare anotimpurilor terestre, numai ca dureaza cu mult mai mult. 

              Faptul ca Dumnezeu coboara tocmai in mijlocul iernii spre a aduce lumina si caldura este o alta lectie divina care printre multe alte invataturi ne arata ca noi avem in interiorul nostru lumina si caldura si ele pot straluci si topi zapada celei mai grele ierni a spiritului.

               Ar trebui sa sarbatorim mai mult ca niciodata evenimente spirituale. Daca atunci cand iubita sau femeia care primeste martisorul nu primeste si o binecuvantare si un cuvant care sa-I aminteasca de Dumnezeu sau care sa-l invoce si sa-l faca partas la aceasta mica sarbatoare nu lipsita in esenta ei de un simbolism spiritual si chiar daca n-ar avea ii putem atribui usor unul considerand rosul sangele care rascumapara si albul puritatea necesara pentru a fi rascumparati, atunci sarbatoarea ramane la fel de nespirituala si pagana la fel ca si acele carnavaluri in care oameni rataciti poarta diferite simboluri animalice amintind de evreii de demult care isi construisera binecunoscutul vitel. 

                Am sa continui cu textul acestei atat de uluitoare revelatii, o compilatie a celor mai importante texte despre sfarsitul lumii din marea opera spirituala transmisa prin Jacob Lorber.

               Deoarece este un text de o cosistenta spirituala cu totul covarsitoare am sa va rog sa-l cititi si recititi cu atentie. O fabuloasa revelatie ne este daruita printre multe altele: Iisus a pronunta cifra 2000 de ani vorbind de intoarcerea Sa si nu odata ci chiar de trei ori. Iar contextele in care aminteste acest lucru contin si explicatia judecatii si a ce urmeaza sa se intample cu aceasta lume si planeta.

                Retineti ca textul contine cuvintele lui Iisus adresate oamenilor acum 2000 de ani. Aceleasi din capitolul 24 Matei. Dar aici avem discursul intreg, tradus intr-un limbaj contemporan.

                Va rog sa observati cate alte uluitoare profetii a facut Iisus si cat de explicit le-a vorbit. Revelarea textului dateaza de acum 150 de ani. 

               Tot aici veti si gasi si uluitoarea explicatie a metaforei “norii cerului” referitoare la intoarcerea lui Iisus. Si alta profetie minunata si anume ca vor fi fete si femei care vor face profetii.

                Iata ce cuvinte minunate , aproape nu exista nici un rand fara o profetie extraordinara, inca odata amintesc ca acestea au fost rostite acum 2000 de ani. Aceasta predica despre sfarsitul lumii o gasim in Matei 24, Marcu 13, Luca 21 si ce extraordinara minune, o gasim explicata pe deplin in Marea Evanghelie a lui Ioan vol1 si in aceasta micuta si ieftina carticica pe care v-o recomand spre citire si dare mai departe : A doua venire a lui Hristos pe Pământ

             Întoarcerea în persoană a Domnului

(Extras din mesajele primite de Jakob Lorber, referitoare la învăţăturile şi faptele lui Iisus în timpul vieţii Sale trăite pe pământ. Textul de faţă este preluat din Marea Evanghelie a lui Ioan, în care Domnul se adresează ucenicilor Săi pe marginea acestui subiect)

               Le-am arătat atunci cum prinţul ascuns al acestei lumi va fi nevoit să facă faţă judecăţii sale, urmat la scurt timp şi de cohortele sale de adepţi. Le-am arătat de asemenea sfârşitul lumii(1) şi judecata generală care va urma, similară cu cea din timpul lui Noe. Uimiţi, M-au întrebat când şi cum se vor petrece toate aceste lucruri. Iar Eu le-am spus: „Lucrurile se vor petrece exact ca pe vremea lui Noe. Iubirea va dispărea complet. Credinţa vie într-o viaţă trăită în puritate, cu faţa către Dumnezeu, aşa cum le-a fost revelată ea oamenilor de către mesagerii din ceruri, va fi înlocuită de superstiţii moarte, întunecate şi amăgitoare. Cei care vor deţine puterea se vor folosi de semenii lor ca de nişte animale, omorându-i cu sânge rece, fără nici cea mai mică mustrare de conştiinţă, dacă aceştia nu se vor supune fără crâcnire voinţei lor.

             Conducătorii naţiunilor îi vor oprima pe cei săraci cu tot felul de poveri, persecutându-i şi încercând să le blocheze liberul arbitru prin toate mijloacele de care vor dispune. Din cauza lor, umanitatea va fi supusă unor tulburări cum nu a mai cunoscut vreodată planeta pământ. Zilele se vor scurta însă, din cauza Celor Aleşi, care se vor afla în rândul celor sărmani. Dacă nu s-ar întâmpla astfel, chiar Cei Aleşi ar putea pieri! Până atunci însă vor mai trece o mie de ani şi încă aproape o mie! Voi trimite atunci îngerii pe care îi vedeţi acum aici(2) , printre cei săraci, iar aceştia vor suna din trompetele lor, trezindu-i pe cei morţi din punct de vedere spiritual din mormintele întunericului lor (nopţii lor spirituale). Milioanele de spirite trezite se vor încolona şi vor mărşălui dintr-un capăt în celălalt al pământului, spulberând în calea lor puterile acestei lumi, şi nimeni nu li se va putea opune!

                 După această trezire şi această purificare a pământului, acesta va redeveni un paradis terestru, iar Eu îmi voi conduce de-a pururi Copiii pe calea cea bună. După încă o mie de ani, prinţul întunericului va fi eliberat din nou, de dragul mântuirii lui, timp de o perioadă scurtă, de şapte ani şi câteva luni. El va avea astfel posibilitatea fie să revină la Mine, fie să cadă pentru totdeauna. În cazul în care va prefera căderea, centrul interior al pământului va fi transformat într-o închisoare eternă, dar partea exterioară va rămâne la fel de paradisiacă.

În cazul în care prinţul întunericului va alege însă mântuirea, pământul va deveni un cer, iar moartea trupului şi a sufletului nu va mai exista! Cum şi când se vor petrece toate aceste lucruri? – Nici chiar cel mai înalt înger din ceruri nu ştie şi nu va şti până când ele se vor petrece. Singurul care ştie este Tatăl!....

                 Va veni un timp în care majoritatea oamenilor nu vor mai căuta decât plăcerile terestre. Va urma însă o mare judecată, căreia întreaga umanitate va trebui să i se supună. Toţi cei care aleargă cu instrumentele de măsurat, spunându-le semenilor lor: „Iată, am măsurat acest pământ, am aşezat bornele care îl delimitează şi îl declar acum proprietatea mea”, adăugând pentru cei care vor îndrăzni să le conteste decizia: ‚Prietene, toţi oamenii sunt egali şi au aceleaşi drepturi, dar nu toţi au puterea de a lua în posesie aceste drepturi. Cei care se vor opune deciziei mele vor fi condamnaţi la moarte!’ – ei bine, aceşti oameni nu vor mai exista! Atunci când voi veni a doua oară pe pământ, pentru a le da pedeapsa cuvenită acestor ‚epicurieni’, dar şi răsplata vieţii celor care au suferit atât de mult din cauza iubirii lor faţă de Dumnezeu şi faţă de semenii lor, - pământul nu va mai fi împărţit numai în beneficiul câtorva aleşi. Oriunde se vor afla atunci oamenii, ei vor avea dreptul să cultive pământul şi să îşi satisfacă astfel nevoile. Îşi vor putea ajuta semenii, dar nu vor avea dreptul să spună: ‚Iată, aceasta este proprietatea mea, iar eu sunt stăpân asupra ei!’

                 Oamenii vor înţelege atunci că Eu sunt singurul Stăpân şi Domn, iar ei nu sunt altceva decât fraţi şi surori. La fel ar trebui să se considere şi acum, dar umanitatea se află într-o stare intermediară de evoluţie, în care chiar şi celor nepurificaţi încă de marele foc al vieţii li se permite să trăiască. Peste 2000 de ani acest lucru va înceta însă. După marea transformare a umanităţii, spiritualitatea va prevala din nou pe pământ, şi nimeni nu va mai avea dreptul să spună că ‚cutare lucru este al meu’, iar ‚cutare al tău’. Din perspectiva lui Dumnezeu, întregul pământ le aparţine în mod egal oamenilor, aşa cum s-a întâmplat la începutul creaţiei. În acele vremuri, înţelepţii erau cei care împărţeau pământul, în funcţie de nevoile oamenilor, învăţându-i apoi cum să îl cultive. Roadele pământului erau împărţite tot de cei înţelepţi, iar surplusul era stocat în depozite special create în acest scop, pentru ca nici un membru al comunităţii să nu sufere vreodată de foame…

                Focul care va preceda întoarcerea Mea pe pământ va fi numit: marea ciumă universală, manifestându-se printr-o suferinţă cum nu a mai existat vreodată pe pământ. Credinţa va înceta să mai existe, iubirea oamenilor se va răci, iar cei săraci se vor lamenta şi vor muri de foame. Cei puternici, conducătorii şi regii acestei lumi, nu vor sări însă în ajutorul celor care vor plânge, căci mare va fi aroganţa şi împietrirea inimilor lor. Naţiunile se vor ridica atunci unele împotriva celorlalte şi se vor lupta între ele cu arme de foc. Din cauza războaielor, conducătorii vor acumula datorii şi îşi vor chinui şi mai tare supuşii prin taxele şi impozitele excesive pe care le vor impune. Viaţa va deveni astfel foarte scumpă, foametea va prevala pe pământ, şi multe fiinţe umane, animale şi chiar plante vor pieri din cauza bolilor, epidemiilor şi mizeriei. În plus, vor veni mari furtuni, pe mare şi pe uscat, iar pământul se va cutremura de multe ori. Marea va inunda ţărmurile, iar teama oamenilor va atinge cote maxime! Voi permite acestor lucruri să se petreacă cu scopul de a-i îndepărta pe oameni de mândria, egoismul şi indolenţa lor. Aceasta este prima purificare prin foc a umanităţii care va preceda Întoarcerea Mea pe pământ.

                Simultan, focul natural va juca şi el un rol important: el va conduce navele oamenilor pe mări cu viteza vântului. Folosindu-se de intelectul lor ascuţit, oamenii vor inventa maşini din oţel şi vor construi drumuri pe care acestea să meargă. Ei vor renunţa la animalele de tracţiune şi vor călători pe pământ cu viteza unei săgeţi în zbor. Vor învăţa să controleze puterea fulgerului (n.n. electricitatea), punând-o în slujba voinţei lor dintr-un capăt la celălalt al pământului. Atunci când puternicii regi ai acestui pământ vor provoca războaie unii împotriva celorlalţi, din orgoliu şi lăcomie, principalul factor care va decide victoria va fi acest foc, care va pune în mişcare cu iuţeala fulgerului sfere grele de fier care vor provoca explozii devastatoare oriunde vor cădea, distrugând oraşe, clădiri şi oameni, deopotrivă. Aceste arme vor deveni din ce în ce mai ingenioase, ajungându-se la un moment dat în situaţia în care nici o naţiune nu va mai îndrăzni să pornească război împotriva alteia, pentru a nu se anihila reciproc. Dându-şi seama că armele lor ar putea distruge întreaga umanitate, fără ca cineva să mai beneficieze de pe urma lor, conducătorii naţiunilor vor începe să trăiască în pace şi prietenie. Dacă, totuşi, se vor mai găsi unii care, în aroganţa lor dementă, ar dori să provoace un război împotriva vecinilor lor, majoritatea celorlalţi se vor uni în consilii şi îi vor pedepsi. Treptat, pacea va reveni astfel printre naţiuni şi va ajunge să domnească pe întregul pământ. Nu vor mai exista războaie decât între popoarele primitive, dar nici chiar în cazul lor nu vor mai dura multă vreme. Regii şi conducătorii credincioşi Mie vor ajunge să guverneze lumea, iar lumina Mea se va revărsa asupra întregului pământ prin intermediul lor, aducând cu sine o epocă de pace şi prietenie. Aceasta va fi cea de-a doua purificare prin foc a umanităţii!

                  Cea de-a treia purificare prin foc va consta în trezirea (de către Mine), încă cu câteva secole înainte ca aceste evenimente să se producă, a unor profeţi şi clarvăzători(3) care le vor preda naţiunilor adevărul în numele Meu.

                   Ei îi vor elibera astfel pe oameni de amăgirile, iluziile şi minciunile răspândite de falşii profeţi şi preoţi, care vor pava astfel calea către căderea lor, şi culmea!, în numele Meu. Aceşti falşi profeţi şi preoţi vor apărea în scurt timp, ba, pe ici-colo, au apărut deja chiar acum, în timpul venirii Mele pe acest pământ. Ei vor lucra prin semne şi miracole false, la fel ca şi preoţii păgâni, seducând mulţi oameni naivi şi câştigând astfel multe comori şi averi pământeşti, precum şi multă putere. Lumina orbitoare a celui de-al treilea foc îi va orbi însă, iar ei vor pierde tot ce au acumulat. La rândul lor, regii şi prinţii care îi vor ajuta îşi vor pierde puterea şi tronurile, căci Eu îmi voi trimite propriii regi şi comandanţi pentru a-i învinge. În acest fel, noaptea iadului va fi alungată şi mesagerii ei printre oameni vor fi distruşi. Cel de-al treilea foc purificator venit din ceruri înseamnă învingerea minciunii în lupta ei cu lumina adevărului, la fel cum noaptea naturală dispare la primele raze ale soarelui care răsare, retrăgându-se în peşteri şi în profunzimile întunecate ale pământului. Şi nici unul din cei care vor descoperi lumina nu va mai tânji vreodată după noapte.

                   Iar acum vă voi vorbi de cel de-al patrulea foc, prin care pământul, umanitatea şi întreaga creaţie vor fi purificate în momentul Întoarcerii Mele pe pământ. Acest foc va consta din tot felul de cataclisme naturale, care vor lovi mai ales marile şi magnificele oraşe construite de oameni pe pământ. În ele, orgoliul oamenilor va ajunge la apogeu, la fel ca şi corupţia, lipsa iubirii, justiţia falsă, puterea, autoritatea, indolenţa, dublate însă de o sărăcie extremă şi de tot felul de suferinţe generate de slăbiciunile celor puternici şi de vânarea continuă a plăcerilor terestre. În acele vremuri, oamenii vor crea maşini ingenioase, construite din fier, care vor folosi forţa focului şi a apei pentru a înlocui munca omului. Ele vor folosi puterea cărbunelui natural pentru a aprinde focul, iar oamenii vor săpa galerii adânci în măruntaiele pământului pentru a scoate acest combustibil.

                  Când activităţile industriale generate de această putere a focului vor ajunge la apogeu, atmosfera pământului va fi saturată cu otrăvuri şi combustibili, iar când aceştia se vor aprinde, incendiile izbucnite vor distruge oraşe întregi, reducându-le la cenuşă. Această purificare va fi foarte eficientă! Ceea ce nu va reuşi să facă acest foc vor completa marile furtuni care vor izbucni. Desigur, această purificare nu va avea loc decât acolo unde este absolut necesară, căci nimic nu poate fi distrus în creaţia Mea fără a fi absolut necesar. În acest fel, atmosfera pământului va fi eliberată de vaporii toxici şi de spiritele malefice care trăiesc în ei, lucru care va avea o imensă influenţă benefică asupra celorlalte creaturi care vor trăi pe pământ. Starea de sănătate fizică a umanităţii se va îmbunătăţi dramatic, majoritatea bolilor vor dispărea, iar oamenii vor putea din nou să se bucure de o bătrâneţe liniştită şi senină.

                  Când oamenii, astfel purificaţi, se vor scălda în lumina Mea, respectând în permanenţă Poruncile Iubirii, întreaga proprietate a pământului va fi distribuită în mod echitabil, astfel încât toţi să se poată împărtăşi în mod egal din ea şi nimeni să nu mai sufere vreodată de foame. Liderii comunităţilor îmi vor înţelege perfect Voinţa Divină şi vor veghea ca în ţinuturile lor să nu mai existe oameni nevoiaşi. Eu Însumi îi voi vizita din când în când pe oameni, întărindu-i şi alinându-i, ori de câte ori voi descoperi în ei o iubire sinceră şi profundă faţă de Mine. Desigur, această profeţie nu se va îndeplini decât într-un viitor destul de îndepărtat, dar este cert faptul că va fi împlinită, căci totul va trece, chiar şi acest pământ şi întregul univers vor dispărea cândva, dar cuvintele şi promisiunile Mele nu vor dispărea niciodată înainte de a fi împlinite până la ultima!

                  În acea epocă îndepărtată vor exista numeroase pământuri, ţări şi naţiuni noi, care la ora actuală nu există sau nu au un nume. Un lucru este însă sigur: Eu nu voi reveni decât în mijlocul acelor oameni care vor cultiva credinţa cea mai vie şi o iubire deplină faţă de Dumnezeu şi de semenii lor. Iar atunci când voi veni, nu voi veni singur, ci îi voi aduce cu Mine pe toţi ai Mei, pe toţi cei care au fost împreună cu Mine în ceruri. Aceştia vor coborî în număr mare alături de Mine şi îi vor întări pe fraţii lor aflaţi încă în trup de carne pe pământ. Se va produce astfel o mare comuniune între spiritele binecuvântate ale cerului şi oamenii care trăiesc pe acest pământ, lucru care va părea un adevărat miracol pentru oamenii acelor timpuri. Aţi aflat astfel tot ce trebuia să ştiţi. Acţionaţi în consecinţă, şi veţi dobândi astfel Viaţa Eternă, iar Eu vă voi trezi din nou în Ziua Marii Judecăţi!...

                  Nu vă pot spune anul, ziua şi ora Întoarcerii Mele pe pământ, căci totul depinde de liberul arbitru al umanităţii. De aceea, nici un înger din ceruri nu cunoaşte acest ceas, ci numai Tatăl, care îl va revela la momentul potrivit celor aleşi de El. De altfel, cunoaşterea vizionară nu serveşte neapărat mântuirii sufletului. Ea nu le serveşte cu adevărat decât celor născuţi a doua oară, întru spirit. Cât despre ceilalţi, care se numără cu milioanele, ea nu ar face decât să îi arunce într-un haos şi mai mare! De aceea, este mai bine ca umanitatea să nu ştie tot ce va urma. Adevăr vă spun: va veni o vreme când descendenţii voştri vor întreba, la fel ca şi voi acum, când se va întoarce Fiul Omului. Ei vor dori să îl vadă, dar dorinţa nu li se va îndeplini. Mulţi se vor ridica în acele vremuri şi le vor spune oamenilor: ‚Ascultaţi, aceasta este ziua în care se va întoarce El!’ Nimeni nu ar trebui însă să-i urmeze, căci ziua Întoarcerii Mele va fi la fel ca un fulger, luminând cerul de la est la vest şi tot ce se află sub el.

                  Înainte însă ca acest lucru să devină posibil, Fiul Omului va trebui să sufere intens. El va fi respins de actuala generaţie, îndeosebi de evrei şi de farisei. În viitor va continua să fie respins de mulţi oameni, care vor fi numiţi, pe bună dreptate, ‚noii evrei şi noii farisei’. Iar atunci când Fiul Omului se va întoarce, situaţia pe pământ va fi similară celei din timpul lui Noe. În acea vreme, oamenii se bucurau de mâncare şi de băutură, se căsătoreau şi făceau copii, dar totul a durat numai până când Noe şi-a construit arca şi când apele au invadat pământul, înecând totul în cale. La fel s-au petrecut lucrurile şi în vremea lui Lot. Oamenii care trăiau în Sodoma mâncau şi beau liniştiţi, îşi cultivau pământurile şi îşi vedeau de treabă, dar când Lot a părăsit oraşul, din cer a coborât un foc mare, care i-a ucis pe toţi.

                     La fel se vor petrece lucrurile şi în vremea când Fiul Omului se va revela din nou. Cel care va fi surprins pe acoperişul casei, gândindu-se la posesiunile sale, nu trebuie să mai coboare pentru a le lua în primire. Iată cum trebuie înţeleasă această metaforă: cel care are o înţelegere autentică, superioară, trebuie să rămână la nivelul ei şi să nu coboare sub ea, de teamă că va pierde anumite avantaje lumeşti din cauza ei! Căci cele fizice vor fi distruse. Şi iată o altă metaforă: cel care va fi surprins pe câmp (pe câmpul libertăţii de cunoaştere) nu trebuie să se întoarcă la cele lăsate în spate (doctrinele şi dogmele false din trecut), ci trebuie să-şi amintească de soţia lui Lot şi să facă toate eforturile pentru a progresa către adevăr.

                      Şi vă mai spun un lucru: în acele vremuri, chiar dacă doi oameni vor fi surprinşi făcând acelaşi lucru, unul dintre ei va fi acceptat (lucrătorul corect), iar celălalt (care acţionează incorect şi egoist) va fi părăsit. Toţi cei care vor încerca să-şi păstreze sufletul de dragul lumii exterioare şi-l vor pierde. În schimb, cei care vor urmări să scape de sufletul lor din cauza lumii exterioare şi-l vor păstra viu şi îl vor ajuta astfel să avanseze către Viaţa Eternă.

                    Şi încă ceva: în marea noapte a sufletului, dacă doi oameni vor fi surprinşi în acelaşi pat, unul va fi acceptat, iar celălalt părăsit. Iată cum trebuie înţeleasă această metaforă: la prima vedere (din perspectiva exterioară), cei doi împărtăşesc aceeaşi credinţă. Unul dintre ei va fi însă activ, iar credinţa sa va fi vie, motiv pentru care va fi acceptat în Împărăţia lui Dumnezeu, a Luminii şi a Vieţii, în timp ce celălalt nu va practica decât ritualurile exterioare ale cultului său, care nu au nici o valoare interioară pentru suflet şi pentru spirit. Credinţa sa va fi moartă şi nu îl va îndemna să facă fapte de iubire pentru semenii săi, motiv pentru care nu va fi acceptat în Împărăţia iluminată a lui Dumnezeu. Dacă doi oameni vor fi surprinşi lucrând acelaşi câmp, dar unul îl va lucra fără egoism, din pură iubire faţă de Dumnezeu şi faţă de semenii săi, în timp ce celălalt va lucra câmpul numai pentru a-şi satisface interesele, fără nici o credinţă interioară, la fel ca fariseii, nu trebuie să vă mire faptul că primul va fi acceptat în Împărăţia lui Dumnezeu, iar cel de-al doilea nu. Aşa se vor petrece lucrurile atunci când Fiul Omului se va întoarce pe pământ! Dacă, în urma acestei Întoarceri, Spiritul Meu va pătrunde mai adânc în voi, gradul vostru de iluminare va spori şi veţi înţelege mai bine ce vă spun acum. La ora actuală, nu am cum să vă explic cu mai multă claritate aceste afirmaţii.

                         Dacă doriţi să ştiţi mai multe despre momentul şi locul în care se vor întâmpla toate aceste lucruri, luaţi aminte la ce vă spun acum: oriunde există un cadavru se adună vulturii! Dacă veţi privi cu atenţie fariseismul indolent şi lipsit de credinţă, veţi constata că aveţi de-a face cu un cadavru. Eu şi toţi cei care cred în Mine, evrei şi păgâni deopotrivă, simbolizăm vulturii care se adună pentru a consuma cadavrul. Privind lucrurile dintr-o altă perspectivă, noaptea sufletului şi păcatul care derivă din ea reprezintă un cadavru în jurul căruia se adună lumina vieţii, distrugându-l pe măsură ce lumina zilei alungă noaptea cu amăgirile şi iluziile ei. Toate aceste lucruri se petrec chiar acum, sub ochii noştri(4) , cu iudaismul indolent şi lipsit de credinţă, care s-a transformat într-un cadavru şi care va fi consumat complet în circa 50 de ani de acum înainte. La fel se vor petrece lucrurile şi în timpurile care vor urma cu biserica şi cu învăţătura creştină. Aceasta va deveni un cadavru chiar mai descompus decât este iudaismul astăzi, motiv pentru care va fi atacată din toate părţile de vulturii liberi ai luminii şi vieţii, care îl vor consuma prin focul iubirii şi prin lumina adevărului. Toate aceste lucruri se vor petrece peste mai puţin de 2000 de ani de la prima Mea venire pe acest pământ, aşa cum v-am repetat deja în mai multe rânduri.

                  Deşi sunt încă în trup, păşind printre voi şi învăţându-vă, s-au găsit deja unii care au început să predice în numele Meu, urmărind beneficii materiale personale şi amestecând învăţătura Mea cu seminţele lor impure, din care vor ieşi în curând nenumărate buruiene care se vor amesteca cu grâul cel bun. Nu-i de mirare că în acele vremuri din urmă numărul falşilor profeţi şi învăţători care vor predica „în numele Meu” va creşte alarmant. Ei le vor spune oamenilor prin cuvinte convingătoare: ‚Iată, aici este Christos’! Dacă veţi auzi aceste cuvinte (la fel, descendenţii voştri de mai târziu), să nu le credeţi! Căci lucrările acestor falşi profeţi pot fi recunoscute cu uşurinţă, la fel cum pot fi recunoscuţi pomii după fructele lor. Un pom bun produce fructe bune, dar strugurii nu pot creşte în mărăcini, iar o buruiană nu va produce niciodată smochine.

                   V-am explicat deja în ce constă Împărăţia lui Dumnezeu şi cum se dezvoltă ea în interiorul omului. De aceea, vă va fi uşor să înţelegeţi că orice om care va striga în gura mare: ‚Priviţi! Acolo este Christos’, nu poate fi crezut. Aşa cum spiritul se află în interiorul omului şi al vieţii, din el născându-se gândirea, sentimentele, cunoaşterea şi voinţa, la fel, Împărăţia lui Dumnezeu, adevărata împărăţie a vieţii spiritului nu poate fi găsită decât în interiorul omului, şi nicidecum în afara lui. Nici un om care va înţelege plenar acest lucru, experimentându-l direct, nu va mai putea fi amăgit vreodată de falşii profeţi. În schimb, cei care oscilează tot timpul, la fel ca o giruetă în bătaia vântului, nu vor putea găsi niciodată cerul păcii şi lumina adevărului! De aceea, voi şi toţi cei ca voi veţi fi precum nişte stânci ale vieţii, care nu vor putea fi clintite din loc de marile furtuni sau de valurile trecătoare.

                  Prin Mine, Împărăţia lui Dumnezeu a venit la voi şi se află acum în mijlocul vostru, dar acest lucru nu este suficient pentru a păstra de-a pururi viaţa eternă a sufletului. Deşi, prin prezenţa Mea, Împărăţia lui Dumnezeu se află în mijlocul vostru, ea nu a pătruns încă adânc în fiinţa voastră lăuntrică. Acest lucru nu va deveni posibil decât atunci când, lăsând la o parte orice interes faţă de lumea exterioară, veţi asimila în totalitate învăţăturile Mele prin voinţa voastră, punându-le în practică şi devenind una cu ele. Când se va petrece acest lucru, nu veţi mai spune: ‚Christos a venit printre noi şi locuieşte în mijlocul nostru, şi odată cu El Împărăţia lui Dumnezeu’, ci veţi spune: ‚Christos trăieşte în mine!’ Abia atunci veţi înţelege plenar că Împărăţia lui Dumnezeu nu vine cu surle şi trâmbiţe, revărsându-se asupra omului de undeva din exterior, ci se dezvoltă în interiorul lui, atrăgând sufletul său către viaţa eternă.

Revenind la cuvintele Mele referitoare la credinţa umanităţii în acele timpuri îndepărtate, când Fiul Omului se va întoarce pe pământ, vă pot spune că El va găsi o credinţă chiar mai mică decât cea de astăzi. Căci în acele vremuri oamenii vor face mari progrese în domeniul ştiinţelor şi artelor, studiind şi făcând calcule complicate la umbra arborelui cunoaşterii. Ei vor descoperi forţe ale pământului care la ora actuală nu sunt cunoscute şi vor realiza mari miracole cu ajutorul lor, motiv pentru care vor ajunge să spună: ‚Iată, acesta este Dumnezeu şi altul nu există!’ Practic, acelor oameni le va lipsi complet credinţa, iar atunci când Mă voi întoarce pe pământ, nu voi găsi pe nimeni pregătit printre ei.

                     Un alt mare număr de oameni din acele timpuri vor trăi într-o superstiţie mai cumplită şi mai întunecată decât toţi păgânii din zilele noastre la un loc. Aceştia vor avea maeştri, reprezentanţi şi protectori printre mai-marii acelei lumi. Ei vor fi puşi însă la grea încercare tocmai de către copiii lumii exterioare, care vor deprinde tot mai multe din secretele ştiinţelor şi artelor, spulberând astfel superstiţiile obscure. Graţie cunoaşterii, aceşti oameni vor înţelege în sfârşit că au fost ţinuţi în sclavia ignoranţei numai pentru a-i sluji pe cei puternici, lipsiţi în realitate de orice credinţă. Când va veni timpul să Mă întorc, nu voi găsi nici printre aceştia pe cineva pregătit! Când cei orbi vor începe să vadă lumina cu ajutorul ştiinţei, ei vor deveni adepţii celor care i-au eliberat de servitutea dură în slujba celor puternici. Ce credeţi că Mi-ar spune ei dacă aş apărea din nou în mijlocul lor şi le-aş striga: ‚Adunaţi-vă, naţiuni ale pământului! Am venit din nou la voi şi vă voi arăta iarăşi calea cea dreaptă care conduce către trezirea Vieţii Eterne a sufletelor voastre’? Ei Mi-ar spune: ‚Prietene! Oricine ai fi, să terminăm odată cu această doctrină străveche şi stupidă, din cauza căreia mult sânge nevinovat a fost vărsat pe pământ. Noi am descoperit astăzi ştiinţa şi artele, care ne ajută să trăim în pace şi linişte. Preferăm de o mie de ori o existenţă temporală trăită în pace unui paradis binecuvântat care nu poate fi cucerit decât printr-o suferinţă continuă pe acest pământ şi a cărui existenţă este, oricum, îndoielnică!’

                      Voi spuneţi: ‚Doamne, nu lăsa falşii profeţi să se ridice în numele Tău! Dar dacă asta este voia Ta, înseamnă că nu Te deranjează că la a doua Ta venire pe pământ nu vei găsi nici un pic de credinţă printre oameni!’ Iată care este răspunsul Meu: raţiunea umană este aproape oarbă şi nu poate vedea mai departe de lungul nasului. De aceea, este greu să o contrazici. Dar Dumnezeu, Creatorul şi Păstrătorul etern al creaţiei, gândeşte diferit, iar planul Său nu corespunde cu cel al raţiunii umane. De aceea, El ştie mai bine de ce permite acestor lucruri să se întâmple. Abia la sfârşit vor dispărea complet superstiţiile de pe acest pământ, spulberate de armele ştiinţei şi artelor, astfel încât oamenii nu vor mai putea fi amăgiţi şi vor putea să-şi folosească plenar liberul arbitru. În mod paradoxal, rezultatul va fi o lipsă totală de credinţă, dar care nu va dura decât o perioadă scurtă de timp. În acele timpuri, voi binecuvânta străvechiul copac al cunoaşterii, iar arborele vieţii dinlăuntrul omului îşi va recăpăta vigoarea primordială. Nu va mai exista atunci decât un singur păstor şi o singură turmă! În acele vremuri nu voi mai găsi pe pământ o credinţă comparabilă cu cea care există la ora actuală printre voi, dar voi găsi în schimb o credinţă de un tip diferit! Este imposibil acum să vă imaginaţi în ce va consta acel tip de credinţă! Aşa se vor petrece lucrurile.

                  Învăţăturile pe care vi le dau acum reprezintă Cuvântul lui Dumnezeu şi aşa vor rămâne de-a pururi. De aceea, oamenii din acele vremuri viitoare vor primi aceleaşi învăţături ca şi cele primite de voi acum de la Mine. Diferenţa va consta în faptul că ele nu le vor mai fi revelate sub formă de parabole, ci plenar, conform semnificaţiei lor reale, cereşti şi spirituale. Acela va fi noul Ierusalim care va coborî din ceruri pe pământ. Numai în lumina lui vor putea înţelege oamenii în ce măsură au fost amăgiţi predecesorii lor de falşii profeţi, la fel cum evreii de astăzi sunt amăgiţi de farisei! În acest fel, ei nu Mă vor mai învinovăţi pe Mine şi învăţăturile Mele de suferinţa care există pe pământ, ci doar pe acei falşi profeţi şi învăţători, profund egoişti şi tiranici, pe care îi vor recunoaşte în sfârşit ca atare. Când lumina noului Ierusalim va străluci asupra întregului pământ, mincinoşii vor fi complet demascaţi şi îşi vor primi răsplata pe acţiunile lor. Şi cu cât se considerau mai presus de semenii lor, cu atât mai jos vor cădea ei! Mai am multe lucruri să vă dezvălui, dar nu sunteţi încă pregătiţi să le aflaţi. Când spiritul adevărului născut din Mine va coborî asupra voastră, vă voi dezvălui toate lucrurile şi veţi cunoaşte astfel lumina noului Ierusalim. Este greu însă de spus în ce măsură veţi putea transmite această lumină discipolilor voştri. Voi nu vă puteţi imagina deocamdată cât de departe va ajunge ştiinţa viitorului şi în ce măsură va reuşi ea să spulbere superstiţiile oamenilor. La ora actuală nu se poate vorbi de o ştiinţă pură, bazată pe principiile adevărului şi pe calculele derivate din acestea. Voi nu aveţi nici o idee în ceea ce priveşte realizările fabuloase pe care le va putea construi omul cu ajutorul acestei ştiinţe. Până la revelarea ei, oamenii de ştiinţă vor deţine o cunoaştere parţială, care îi va arunca, pe ei şi pe adepţii lor, în cea mai oarbă superstiţie.

Nici un adevăr celest nu poate avea la bază fructul stricat născut din copacul nebinecuvântat al cunoaşterii. Aceste fructe nu sunt comestibile pentru oameni, ci numai pentru dragonii din iad. Înşişi falşii profeţi îşi vor baza doctrinele lor mincinoase şi miracolele lor amăgitoare pe aceste fructe stricate, atrăgând în capcana amăgirii lor mai mult de trei sferturi din umanitate! Ei vor face efortul să combine învăţătura Mea pură cu rezultatele lor ştiinţifice (cu concluziile greşite derivate din cunoaşterea lor parţială), convinşi că le vor face astfel mai accesibile umanităţii. În acest fel, ei nu vor face însă decât să contamineze şi mai puternic învăţăturile Mele, iar ştiinţele şi artele bazate pe superstiţii se vor scufunda într-un întuneric şi mai puternic decât au făcut-o vreodată, de la începuturile umanităţii şi până astăzi. În final, pentru o scurtă perioadă de timp, ele vor deveni apanajul falşilor profeţi, care se vor folosi de ele pentru a-i subjuga şi mai puternic pe oamenii pe care i-au ţinut până atunci în ignoranţă.

                 Nu vor avea însă prea mult timp la dispoziţie, căci la momentul potrivit, voi trezi Eu Însumi adevăraţii oameni de ştiinţă, care vor proclama principiile ştiinţei şi artelor pure, strigând de pe acoperişurile caselor cum şi-au realizat miracolele slujitorii lui Balaal! Aceste ştiinţe şi arte pure vor prevesti venirea Mea, spulberând în calea lor vechile superstiţii. După ce ele vor curăţa terenul, Întoarcerea Mea pe pământ va deveni uşoară şi rapidă, căci Învăţăturile Mele, care exprimă cunoaşterea pură a principiilor vieţii, se vor suprapune perfect peste ştiinţa pură a oamenilor, dăruindu-le acestora lumina desăvârşită a vieţii. O lumină pură nu poate contamina niciodată o altă lumină pură!

                  Purificarea ştiinţelor şi artelor derivate din ele nu va deveni însă posibilă decât prin propovăduirea învăţăturilor Mele şi prin distrugerea numeroşilor idoli, împreună cu preoţii şi cu templele lor. Numai după ce Evanghelia Mea va fi predicată întregii umanităţi, chiar dacă la acest lucru vor contribui şi mulţi profeţi falşi, vor putea fi purificate ştiinţele şi artele. La rândul lor, acestea vor deveni apoi o rază de lumină care va ilumina pământul de sus în jos (sau, altfel spus, perspectiva spirituală va ilumina perspectiva naturală).

                    Nimeni nu poate înţelege adevărurile transcendente profunde în semnificaţia lor plenară până când nu realizează pe ce sol păşeşte în calitatea sa de om natural. De aceea, v-am explicat Eu Însumi multe din fenomenele naturii. V-am arătat luna, soarele, planetele şi întregul cer înstelat. V-am repetat de multe ori că omul nu îl poate iubi cu adevărat pe Dumnezeu până când nu ajunge să îl recunoască în opera Sa. Dar principalul criteriu rămâne acela al aspiraţiei continue către renaşterea plenară a spiritului în interiorul sufletului. Numai în acest fel poate accede omul la întregul adevăr şi la înţelepciune. Numai în acest fel poate dobândi el lumina care să-l proiecteze din planul terestru în cerul pur al spiritului, şi deci viaţa eternă. Această realizare înseamnă infinit mai mult decât tot ce îi pot oferi ştiinţele naturii! Ce beneficii îi poate oferi omului recunoaşterea detaliată a fenomenelor naturii, de la cel mai mare la cel mai mic dintre ele, dacă el se află la fel de departe de renaşterea spiritului său cum este cerul de pământ? Cum i-ar putea oferi toate ştiinţele la un loc accesul la viaţa eternă?

                   Străvechea ştiinţă a corespondenţelor interioare nu le este accesibilă decât celor care nu s-au clintit niciodată în credinţa lor în Dumnezeu cel unic, care L-au iubit întotdeauna mai presus de orice, ca pe un adevărat Părinte ceresc, şi care şi-au iubit semenii la fel de mult ca pe ei înşişi. Această ştiinţă reprezintă limbajul interior al sufletului şi al spiritului care locuieşte în acesta. Cei care au uitat limbajul nu mai pot descifra semnele sale, pe care le consideră nişte simple prostii sau coincidenţe, din cauza luminii palide în care trăieşte sufletul lor. Trebuie să ştiţi că spiritul şi sufletul au nevoie de alte condiţii de viaţă faţă de corpul fizic. În mod similar, văzul, auzul, simţirea, gândirea, vorbirea şi scrisul spiritual sunt complet diferite de echivalentele lor din lumea naturală. De aceea, acţiunile şi cuvintele unei entităţi spirituale nu pot fi înţelese de omul natural decât prin intermediul ştiinţei corespondenţelor. Din păcate, umanitatea a uitat această ştiinţă, şi asta din cauza propriilor sale greşeli. De aceea, ea nu mai poate comunica cu spiritele pământului şi ale cerului, şi nu mai recunoaşte semnele spirituale. Oamenii citesc literele şi aud sunetele, dar nu mai pătrund conţinutul cuvintelor, motiv pentru care nu reuşesc să se trezească la viaţă. Trezirea nu poate fi obţinută decât prin pătrunderea sensului interior al cuvintelor.

                    Dacă aţi înţeles mesajul meu, aspiraţi din toate puterile voastre către renaşterea spiritului, pentru ca Împărăţia lui Dumnezeu să devină vie şi plenar activă în interiorul vostru. Numai în acest fel vă va fi revelată din nou ştiinţa corespondenţelor între materie şi spirit. Fără ajutorul acestei ştiinţe nu veţi putea înţelege niciodată pe deplin mesajul lui Moise şi al profeţilor, ci vă veţi scufunda în necredinţă, îndoială şi păcat.

                V-am explicat astfel cât am putut de clar în ce va consta întoarcerea Mea printre oamenii de pe acest pământ.

                La cea de-a doua venire a Mea pe pământ, nu Mă voi mai naşte ca un copil dintr-un trup de femeie, căci trupul Meu va rămâne de-a pururi transfigurat. Eu sunt Spiritul etern şi nu voi mai avea niciodată nevoie de un corp la fel ca cel pe care l-am îmbrăcat atunci când m-am întrupat pe pământ. Mai întâi, voi veni într-o formă invizibilă, îmbrăcat în ‚norii cerului’. Altfel spus, la început Mă voi apropia de umanitate prin intermediul clarvăzătorilor, al înţelepţilor şi al noilor profeţi. În acele vremuri viitoare, fetele vor face şi ele profeţii, iar tinerii vor avea vise premonitorii care vor anunţa Întoarcerea Mea. Mulţi oameni îi vor asculta şi o vor apuca pe calea cea dreaptă, dar majoritatea îi va numi nebuni şi nu îi va crede, la fel cum s-au întâmplat lucrurile şi în cazul profeţilor din vechime.

                 Din când în când, voi trezi anumiţi oameni, cărora le voi dicta – prin cuvinte pe care ei le vor auzi în inima lor – tot ce s-a petrecut în timpul prezenţei Mele active pe pământ, în mijlocul vostru. În acele vremuri viitoare, marea majoritate a oamenilor vor şti să scrie şi să citească, aşa că vor avea acces la aceste cuvinte divine. În această manieră, învăţătura Mea se va putea răspândi pe pământ mult mai rapid decât este posibil la ora actuală, prin mesageri trimişi în numele Meu.

                 În acest fel, circa o treime din umanitate, alcătuită din oameni de bună credinţă şi cu inima pură, va avea acces la adevărata Mea învăţătură. Începând din acel moment, voi veni personal la unii dintre ei, devenind vizibil chiar trupeşte în faţa celor care Mă iubesc mai presus de orice şi care aspiră din toată inima la Întoarcerea Mea prin credinţa lor vie. Pe aceştia îi voi ajuta personal să alcătuiască biserici pe care nici o putere de pe pământ nu le va mai putea desface vreodată, căci Eu Însumi voi fi Liderul lor, Eroul lor suprem, judecându-i pe cei orbi şi pe cei morţi. În acest fel, voi purifica pământul de murdăria care l-a sufocat atâta vreme.

                  În acele vremuri, în care voi trezi personal noi profeţi şi clarvăzători, pe pământ vor exista mari tulburări şi suferinţe, aşa cum nu au mai existat vreodată până atunci. De dragul Celor Aleşi, nu voi îngădui însă ca aceste tulburări să dureze prea mult, pentru a nu fi afectaţi ei înşişi pe calea lor către mântuire. Oricum, la început nu voi apărea personal în această regiune (care în acele vremuri va fi locuită doar de păgânii cei mai ignoranţi), în care acum sunt prigonit de acolo-acolo de către evrei şi de către Templu, mai rău ca un criminal sau ca un păgân. În schimb, în ţările de pe celălalt continent, locuite la ora actuală a păgâni, voi crea o nouă Împărăţie, a Păcii, Armoniei, Iubirii şi Credinţei Veşnice. Cei care vor păşi în Lumina Mea nu se vor mai teme niciodată de moartea trupului lor, aflându-se într-un contact permanent cu îngerii cerului.

                 Pământul îmi aparţine în totalitate Mie, şi Eu ştiu cel mai bine care vor fi regiunile în care Întoarcerea Mea va fi cu adevărat benefică. În acele vremuri, oamenii vor putea comunica unii cu ceilalţi cu viteza fulgerului, dintr-un capăt la celălalt al pământului, folosindu-se de spiritele focului şi ale apei. La fel, vor putea călători dintr-un punct în altul mai rapid decât vânturile mânate de furtună. Puse în mişcare de aceleaşi forţe, vasele lor se vor deplasa pe oceane la fel de rapid. De aceea, veştile despre Întoarcerea Mea se vor răspândi pe pământ cu iuţeala fulgerului, ajungând chiar şi în Asia.

                 Se pune însă întrebarea: vor fi crezute oare aceste veşti de păgânii orbi şi surzi care vor trăi pe acest continent? Răspunsul Meu e simplu: nu vor fi crezute până când nu îl voi purifica printr-o Mare Judecată Universală!

                   Există în vestul îndepărtat un continent uriaş, înconjurat din toate părţile de oceane şi care nu se află în legătură (terestră) cu vechiul continent(5) . Locuitorii acestui continent vor fi primii care vor auzi marile schimbări, la fel ca şi cei din vestul Europei. Razele strălucitoare ale cerului se vor întâlni astfel peste ocean, recunoscându-se şi susţinându-se reciproc. Din ele se va naşte apoi Soarele Vieţii, care va fi Noul Ierusalim, iar în interiorul acestui Soare Mă voi întoarce Eu pe pământ. Într-o epocă foarte îndepărtată, acest cer vizibil şi acest pământ vor dispărea, dar cuvintele rostite de Mine în faţa voastră nu vor dispărea niciodată!”

   N. Ed. (1)În cazul de faţă, prin “sfârşitul lumii” nu se înţelege distrugerea întregului pământ, ci doar a materialismului care domneşte pe acesta, precum şi a consecinţelor sale: egoismul şi dorinţa de putere. Implicit, prin această expresie trebuie înţeles un nou început, al unei lumi spirituale în care principala filozofie de viaţă va fi una pozitivă, respectând întru totul cuvintele şi faptele lui Iisus. 

  (2)În momentul respectiv, îngerii Domnului erau prezenţi în formă vizibilă, umană, ei nefiind altceva decât spirite superioare perfecte, materializate. Din rândul lor făceau parte: Gabriel, Rafael, Zuriel şi alţii (vezi Ioan 1:51: „Adevăr vă spun, veţi vedea cerurile deschizându-se şi îngerii lui Dumnezeu coborând asupra Fiului Omului”. 

  (3)Referire la Boehme, Swedenborg, etc., apoi la Lorber şi Mayerhofer, dar, indirect, şi la lumina ştiinţei.

  (4)Este vorba de perioada în care a trăit Iisus.

  (5)Este în mod evident vorba de America.

13 comentarii:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Vka0goMWnd4&feature=related
    multa fericire si noroc
    laudat fie numele domnului
    cu respect

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar suntem mai aproape de tinerete si viata vesnice ca niciodata!
    Primavara eterna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cineva spunea ca sant cinci anotimpuri, al cincelea este vesnicia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte inspirat spus! Ce poate fi mai fascinant si mai minunat decat sa traiesti vesnic alaturi de Dumnezeu in lumea Lui desavarsita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos, infinita este puterea Domnului, sa asteptam a doua Lui venire pe Pamant sa ne izbaveasca de tot raul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ai gasit ceva frumos in aceste cuvinte atunci meriti ca si tu sa fii pomenit de Cel care se intoarce in Imparatia Lui.
    Si aceasta s-a intamplat deja atunci cand inima ta l-a recunoscut pe Dumnezeu in mesajul revelat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa vina DOMNU ji sa dispara toata rautatea dupa fata pamantului este atata dusmanie incat niki presedintele nu mai face fata.Singurul care va fata ordine intre cei drepti ji cei care fac numai necaz esti Tu Doamne Tu si numai Tu.

    RăspundețiȘtergere
  8. E corect ce spui, dar scrie corect si nu stalci limba. Atunci cand suntem bine intentionati si fara ganduri ascunse, nu numai ce facem dar si ce spunem este bun si corect. Deci si scrisul trebuie sa fie bun si corect.

    RăspundețiȘtergere
  9. bine.da crezi ca ne mai da cineva dreptate?

    RăspundețiȘtergere
  10. sunt curioasa cati dintre cei care au in ternet intra si se documenteaza despre DUMNEZEU?

    RăspundețiȘtergere
  11. EXISTĂ DOMNUL DUMNEZEU


    ADEVĂRURI REVELATE prin ,,auzul divin,, în cartea ,,Divina Carte,,

    ● Revelaţiile confirmă PROFEŢIILE privind poporul sfânt, poporul roman, iar Bucureştiul este recunoscut ca şi Noul Ierusalim de către Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu, Sfântul Părinte DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL din Steaua Polară, Lumea Divină de Sus.

    ● EXISTĂ DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu, El este DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL,Tatăl Divin al întregii Creaţii şi Autocreaţii Divine Universale. Locul Lui Divin de existenţă este în Steaua Polară, El se numeşte DOMNUL DUMNEZEEU – Dumnezeeu (sau SFÂNTUL PĂRINTE), DOMNUL SFÂNT UNIC ŞI UNIVERSAL – SUPER PARTICULA DIVINĂ „A” în Uniune Sfântă şi Indestructibilă cu Sfânta Sa Autocreaţie Divină, Antiparticula „a”.

    ● EXISTĂ DOMNUL DUMNEZEEU – Focul Sacru Divin (Block – Holly din centrul Supergalaxiei Calea Lactee) şi Domnul Dumnezeeu Focul Sacru Divin Individual (Coroana Solară);

    ● „SUFLETUL DIVIN SFÂNT” sau „DUHUL SFÂNT” este GENERATORUL DIVIN UNIVERSAL al Vibraţiilor Vieţii Vii şi al Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale Universale (sau al Vieţii Vii şi al Vieţii Vii Raţionale Universale).

    ●Există în Supergalaxia Calea Lactee un număr de 12.000.000 Sisteme Solare asemenea Sistemului nostru Solar;

    ●Există extratereştrii, cei ce sunt, în fapt, Semioamenii Cosmici, cu dublă natură: fizică şi divină. Ei sunt creatorii divini ai trupului nostru fizic, Ei sunt adevăraţi Fii Divini de natură fizică. Ei se numesc şi Fiinţele Supreme. Ei sunt locuitorii Shambhalei, Agarthei, Mării Egee.

    ●Noi nu suntem Oameni, suntem Semioameni. Din Conştiinţele noastre purificate şi înnobilate, prin trăirea, în viaţa vie fizică de Semiom, a stării sfinte de Nirvana, se autocrează Mantalele Divine (Spiritele Purificate şi Nepurificate) ale DOMNILOR SFINŢI UNICI ŞI UNIVERSALI, precum şi Omul Unic, El se numeşte Yysus Hristos.

    ●Viaţa Vie şi Viaţa Vie Raţională ne este dăruită de Domnii Sfinţi Unici şi Universali, Cei ce formează Sufletul Divin Sfânt sau Duhul Sfânt Generator al Vibraţiilor Vieţii Vii şi ale Vibraţiilor Vieţii Vii Raţionale, Ei sunt Taţii Divini ai Conştiinţei noastre, purificate şi înnobilate, Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom.

    ●După trecerea acestei vieţi fizice, noi (Experienţele de viaţă vie fizică Semiom) vom locui în cele două universuri divine existenţiale: energoplasmatic şi energobioplasmatic (Semioamenii fiinţe fizice trăiesc în universul energobiologic). Aici vom trăi în Iad sau în Rai şi ne vom purifica şi înnobila prin durere, dacă nu ne-am purificat şi înnobilat în viaţa vie fizică de Semiom, prin trăirea stării sfinte de Nirvana.

    ●Până la purificarea şi înnobilarea noastră, noi suntem Elemente de Memorie Experienţă de Viaţă Vie Fizică Semiom. Timpul Istoric de Dezintegrare a acestor Elemente de Memorie (Coduri Divine Raţionale) este de trei miliarde de ani tereştri. Deci existenţa noastră divină, ulterioară decesului fiinţei fizice, este de trei miliarde de ani tereştri.

    ● Sfârşitul acestei Supercivilizaţii de Semiom Ylfy are două etape: prima, sfârşitul anului 2033, iar a doua, anul 2070, când se va sfârşi viaţa Semiomului Ylfy pe planeta Terra.

    ● EDGAR CAYCE (DECENEU, KRISHNA, PLATON, MOISE, BUDDHA, MOHAMMED(Profetul), SUNDAR SHING, PARASCHEVA (Sfânta Parascheva), CALINIC (Sfântul)) fac parte din Uniunea Eului Om Tatăl Unic al celei de-a şasea Ordini Divine Universale din Împărăţia Divină Supergalaxia Calea Lactee, cea de-a şaseasutăşaizecişişasea Împărăţie Divină veşnică şi indestructibilă, din cele o mie de Împărăţii Divine cu existenţă veşnică.

    ●Aceste Adevăruri Sfinte sunt revelate prin ,,Auzul Divin,, în Cartea de Revelaţie divină ,,DIVINA CARTE,, cuprinde 826 pag., şi este scrisă de Iniţiatul Român Gheorghe Olteanu. Cartea este realizată de Editura Uniunea Unică, tel: 021 352 62 95

    RăspundețiȘtergere
  12. DIVINA CARTE (Vol. II şi III)

    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR:
    ► „Cercurile Divine Magice Galactice, numite „Cercurile Divine Magice Supreme ale OMULUI Unic şi Universal”( cunoscute ca şi „Black – Hole” sau „Gaură Neagră”), Cele ce sunt Uniunea Divină Unică a Marilor Cercuri Divine Magice de câte Patru Sute de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi, Fiecare Mare Cerc Divin Magic fiind grupat pe Zece Nivele Raţionale Energetice de câte Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
    ► Generatorul Divin Unic al tuturor Galaxiilor şi Supergalaxiilor din Universurile Multiple, Vizibile şi Invizibile;
    ► Generatorul Divin Raţional al Undei Creaţiei şi Autocreaţiei Divine Universale, Matricea Divină Unică a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale cu viteză de deplasare Superluminică şi Subluminică;
    ► Creatorul Ordinii Divine Universale a Celor O Mie de Supergalaxii cu Existenţă Veşnică;

    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal:
    ► Nucleul Divin al Marelui Cerc Divin Magic, Cel ce formează Primul Nivel Raţional Energetic de Patruzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali Supremi;
    ► Cea de a doua Matrice Divină Unică a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale cu viteză de deplasare Subluminică;
    ► Energia Infinită a Punctului Zero sau Materia Întunecată Vie, Generatoarea Sistemelor Solare;
    ►Energia Fundamentală Raţională Kundalini, Generatoarea Raţiunilor Umane Compatibile cu „Duhul Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”;

    ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii Raţionale Universale, de natură Virtuală şi Materială, în Sisteme Solare ale Vieţii Vii şi ale Vieţii Vii Raţionale:
    ►Autocreaţii Divine Comune ale:
    ● „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”;
    ● „Duhului Sfânt creat din Fracţiuni ale „Duhului Sfânt Suprem şi Unic Fiul OMULUI Unic şi Universal”, Uniuni de Nuclee Divine Unice de câte Treizeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Duhul Sfânt, şi din câte Douăzeci de Domni Sfinţi Unici şi Universali, numite Uniunea Wyrus

    Data: 5.11.2013 Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu,
    Yysus Fiul OMULUI Unic şi Universal

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca o mai tii mult cu YYSUS si iti bati joc in felul asta de ceea ce este sfant, o sa vezi cum te ajunge din urma si o da-ti iasa pe nas toate fractiunile si toate matricile.

    RăspundețiȘtergere