25 iulie 2010

Copil inecat prin botez

                  Inca un copil a murit inecat prin botez, anul trecut altul a murit la scurt timp deoarece apa era rece si daca veti cauta pe net veti gasi si alte cazuri.

                   Moartea, nu-i asa, produce cea mai rapida si socanta trezire…

                   De ce trebuiesc bagati bebelusii cu tot corpul in apa la botez? Cati dintre voi, cei mari, nu ati inghit apa atunci cand mergeti la inot, pe nas si pe gura, cu atat mai mult un copil mic si inconstient luat prin surprindere.

                   Sau poate ar trebui sa va intrebati cati oameni se mantuiesc fara nici un botez. Si daca totusi botezati ar trebui sa stiti ca tot ritualul este simbolic. Daca aceast simbolism trezeste in voi iubirea si recunostinta fata de Dumnezeu si dorinta de a face fapte bune si spirituale, cu atat mai bine, inseamna ca rostul ritualului a fost atins, iar daca nu, tot in zadar e.

                  Cu siguranta ca euharistia a ajuns un privilegiu al preotului pentru ca primii crestini ajunsesera sa bea prea multe dusti de vin la masa tinuta la reuniunea saptamanala in amintirea cinei de taina, de altfel la indemnul lui Iisus. 

                  Daca ati avea putina minte ati lua un caus de apa in palma si ati boteza in numele Tatalui ceresc doar cu un strop de apa pentru ca oricum daca Duhul nu este la voi tot o apa e botezul vostru.

                   Adevarat este ca nu va veti trezi si Dumnezeu ne va incerca asa cum a prezis de vom vedea toti moartea cu ochii…

                   Dar va spun ca si aceasta moarte este si ea plina de simbolism. Veti muri cu totii cu tot cu preotii si duhovnicii vostrii, omorati chiar de ei, pentru ca sunteti aproape toti asemenea copilului inconstient sufocat de dogme moarte si un ritual steril. Unde este Dumnezeul vostru al tuturor, ce fel de preoti si apostoli sunteti voi? Unde sunt semnele Lui? Si ca si cand nu ar fi de ajuns tot acest circ aici pe Pamant il veti continua si in lumea cealalta si va veti rata mantuirea chiar din cauza lui. Dar exista si exceptii. Probabil orice mantuire este o exceptie, desi Dumnezeu a facut totul ca se mantuiasca si cei mai indaratnici si mai pacatosi dintre noi. 

                    Iata ca a venit sfarsitul si a venit chiar si cel care vine dupa sfarsit, dar voi repetati cuvinte goale si imbracati uniforme inghitite de valtoarea timpului. Iar costumul cu cravata tot o uniforma este, nu credeti ca voi aveti ceva in plus fata de ceilalti. 

                     Botezul Lui da viata vesnica dar iata ca botezul vostru ia chiar si viata pamanteasca.

                    Cine ar putea sa spuna ca acest lucru este o intamplare? Nu este o intamplare este semnul care sa va trezeasca din somnul vechilor evrei pentru ca Intoarcerea lui Iisus va fi primita de voi asa cum prima venire de evrei acum 2000 de ani.

                   Oh si credinciosi declarati cu functii chiar in ierarhii bisericesti lumesti vor lupta si lupta deja cu indarjire impotriva vointei lui Dumnezeu.

                  “ Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtaţi-vă de la Mine cei ce lucraţi fărădelegea.” Matei 7-23

                    Ei bine aceste cuvinte sunt adresate chiar preotilor prin care nu lucreaza El. Nu este vorba doar de cei care spun Doamne, Doamne ci si de cei care “in numele Tau am prorocit, in numele Tau am scos demoni si nu in numele Tau minuni multe am facut?” Mat 7 - 22

                      Cum, nu va invata la facultatile voastre teologice sa-l cunoasteti pe Dumnezeu? Ati facut meserii banoase din slujirea lui Dumnezeu? Ati ajuns si voi asemenea doctorilor care nu anesteziaza pana nu primesc comisionul? 

                       Iata ca lipsa Lui din ritualul vostru arata ca nu mai sunteti slujitori ai vietii ci  lucrati pentru moarte si pentru lume.

                      Nu cred ca ar trebui sa fim prea duri cu preotul acela nefericit, desigur sa nu mai fie preot, in schimb cred ca ar trebui chemati la interviu toti superiorii lui. Si sa ne vorbeasca despre vilele si averile lor. Despre cum il slujesc ei pe Dumnezeu.

                     Da , sa se adune toata aceasta elita bisericeasca si sa ne vorbeasca despre ultimele mesaje ale lui Iisus. Sa fie pusi toti acestia cu acele cruci mari si lungi la gat sa faca o slujba sau rugaciune sau orice stiu ei si sa ne transmita un mesaj in direct de la Domnul.

                   Si ca sa se vada ca nu sunt rautacios sa fie lasati sa scotoceasca si toate manastirile si sa aduca orice calugar doresc spre a ne comunica un mesaj de la Tatal ceresc…  Sa ni-l arate pe Hristos. Suntem credinciosi, nu avem pretentia de a-l vedea cu ochii nostri dar sa ne astampere iubirea si dorinta de a fi calauziti direct de El printr-un mesaj adresat comunitatii noastre romanesti. Da, sa-i lasam sa stranga si celelalte culte, sunt sigur ca in toata tara se va gasi cineva care sa poata comunica direct cu Hristos…

                     Abia ne vom cunoaste mai bine fratii intru Hristos, si ei pe noi desigur.

                  

                      In incheiere recomand tuturor celor care veti avea copii de botezat sa specificati preotului in nici un caz sa nu bage copilul cu capul in apa si voi insiva sa verificati temperatura apei cu care va fi botezat copilul.

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Nibiru, imi place tot ce ai spus.

    Oare nu preotii l-au urmarit pe Iisus si pana nu l-au condamnat la moarte nu s-au lasat?
    Ei sunt tradatorii lui Iisus.

    RăspundețiȘtergere