30 iulie 2010

Misterul prabusirii elicopterului israelian. Secretul lui Decebal - Sfinxul si Piramida din Carpati

 

                            Coincidenta intre ceeea ce tocmai citeam si prabusirea elicopterului pare a fi prea mare ca sa nu o impartasesc cu voi. 

                           Recunosc ca nu as fi citit in mod normal aceasta carte dar trebuia sa o inapoiez celui care mi-o imprumutase din propria lui initiativa si am simtit ca trebuie sa o si citesc deoarece o tin de mai bine de o jumatate de an, si, interesant, tocmai astazi am citit urmatoarele randuri.

                           Este vorba despre secretele misterioase ce sunt ascunse in interiorul muntilor Romaniei. 

                            Eu cred ca evreii, sub pretextul antrenamentelor studiau zona respectiva din cu totul alte motive. Exista si o poveste mai veche in care americanii ar fi avut un veritabil commando in zona si ar fi interzis Romaniei sa spuna despre descoperirile uluitoare din Bucegi.

                            Cartea din care citez se cheama Crucea energetica a Terrei si este scrisa de Melfior Ra, sub acest pseudonim parese aflandu-se o femeie care sub indrumarea ghizilor spirituali din lumile subtuile efectueaza calatorii astrale avand si primind tot felul de informatii. 

                           Nu aveam de gand sa citesc cartea, totusi lectura ei a inceput sub o inraurire subtila destul de puternica, astfel spus mi-a fost atrasa atentia asupra acestei carti destul de insistent…

                              Ea spune ca in Retezat ar fi ascunsa in munte o piramida asemanatoare celei din Egipt dar la jumatate din dimensiunea acesteia. 

                              Se mai spune ca in afara de aceste doua piramide ar mai exista inca doua, tot ascunse sub pamant, si acestea patru formeaza o veritabila cruce al carui centru este in… Muntele Athos… 

                  Iata si textul :

 

                  "Iata Marea Misiune a poporului roman: TRECEREA STAFETEI SPIRITUALITATII DINCOLO DE LIMITELE UNUI CICLU COSMIC.

                 De ce tocmai noi? Simplu, pentru ca asa a hotarat Divinitatea. Iata rasplata pentru pastrarea spiritualitatii pe aceste meleaguri, credinta in Dumnezeu si speranta in mai bine. Iata marea comoara a lui Decebal! Pe langa comorile de ordin material era si aceasta care nu a fost de gasit dar despre care se zvonise dar nu-i sosise vremea, Comora din Piramida. Iata ce stia Decebal, care era un initiat, iata de ce nu a dorit sa-si de-a viata in mainile imparatului Traian, tocmai penru a muri odata cu el Taina Tainelor care se afla in interiorul muntelui si a neamului sau. A preferat sa moara, ca Taina sa ramana necunoscuta pana cand, Divinitatea va dori sa o scoata la lumina. Era ultimul initiat si rege care cunostea aceasta taina.

                Este de datoria mea sa atentionez pe cei dornici de inavutii materiale, desarte si trecatoare, sa nu incerce sa scormoneasca muntele. Asa cum multi si-au pierdut viata in interiorul piramidei egiptene sau a mormantului lui Tutankhamon, sau chiar la iesirea din acestea, tot asa si aici nimeni nu va patrunde viu in interiorul Piramidei Nordice, cu exceptia celor care au posibilitatea si cunoasterea esoterica necesara pentru a intra acolo din voia Divinitatii, in corp astral iar in corp fizic cei care au participat la constructia ei si care acum sunt constienti de aceasta si isi cunosc vietile anterioare.

                 Asa cum Piramida Luminii Celeste(piramida lui Keops) nu are varf, tot asa Piramida Nordica are terminatia intr-o platforma cu o suprafata aproximativa de 19 metri patrati. Iata marea comoara a dacilor. Ei nu au schimbat cursul niciunei ape pentru a ascunde comoara, ci au construit-o si apoi au pus un munte peste ea, au acoperit-o cu pamant , au plantat paduri; au muncit intens generatii intregi. Pe un alt munte au construit un indicator pentru acceatsa comoara, dar numnai initiatii au cunostinta de aceasta. Iata, marii nostrii inaintasi , cinste lor, cat au fost de inspirati in a-si deruta adversarii si asupritorii. Nu oricine se poate mandri cu asemenea stramosi ca ai poporului roman. Cei care vor survola muntele de la inaltimi, vor observa anumite devieri ale aparatelor de control, datorate undelor energetico-magnetice, astfel vor putea localiza Piramida Nordica si dimensiunile ei. Decebal stia ca este ultimul detinator al acestei taine, care nu trebuia cunoscuta decat atunci cand din Inalt va fi dat consemnul, si anume atunci cand oamenii vor tacea, pietrele vor vorbi. Iata ca oamenii au tacut, iar pietrele au vorbit si trebuie sa dezvaluie tainele pe care le detin. Insasi Divinitatea si-a ales canalele prin care sa vrea sa transmita umanitatii cele ce doreste sa dezvaluie. “

 

                     Oricat ar parea de putin credibil lucrurile se leaga in mod uluitor. Semnul este sfinxul din Bucegi, iar Zamolxe nu intra sub pamant intr-o pestera ci iata, intr-o ... piramida. 

 

                     Este uluitor dar cred ca aceste lucruri sunt departe de a fi neadevarate.

 

                   "A sosit timpul descifrarii tainelor, a cunoasterii prin metode ramase multa vreme necunoscute stiintei, metode neconventionale, dar atunci cand is vor da mana si vor conlucra Stiinta, Metafizica si Religia, atunci omul va fi detinatorul tainelor."   

                                                                             CRUCEA ENERGETICA A TERREI, MELFIOR RA

              

3 comentarii:

  1. In muntii Bucegi sunt anumite zone cu anomalii si fenomene inexplicabile,nu e de mirare ca se intampla tot felul de lucruri incredibile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multe lucruri nesustinute de Dumnezeu se vor prabusi in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca esti la baza Crucii, nu uita - sa te uiti imprejurul tau in zare si ai sa simti ce ar trebui sa sti si ai sa vezi ceea ce pana atunci nu stiai ca poti sa vezi ...

    RăspundețiȘtergere