23 noiembrie 2010

Revolta planetara

                           Este prezisa o revolta planetara in care oamenii, de la un capat al altul al pamantului se vor ridica si ii vor matura pe acesti rataciti care nu numai ca nu lureaza pentru Dumnezeu si pentru binele tuturor dar sacrifica chiar demonilor si infernului.  In fapt in lupta dintre bine si rau, raul va fi maturat si odata cu el si aceia care au devenit vehicule ale lui.

Nu este chiar asa greu sa daramam sistemul planetar. Dar intai trebuie sa existe un sistem planetar.  Gloria lui Dumnezeu consta de aceasta data in faptul ca il va face pe satana sa isi taie singur craca de sub picioare prin chiar planul globalizarii. Va fi o singura lume si un singur stat planetar. Atunci cand si Cerul si infernul lucreaza pentru acelasi lucru este limpede ca insusi Dumnezeu a poruncit acel lucru. Aceasta este in controlul a tot, inclusiv al infernului si umilinta infernului este aceea ca trebuie sa lucreze sub bici si nu sub binecuvantare pentru Dumnezeu.

Nu stim exact daca uniunea mondiala va fi facuta de cei buni sau va fi preluata de ei de la cei rai, dar nici nu conteaza asta. Suntem aici ca sa luptam pentru ca lumina sa invinga si asta vom face.  

Avem un bun exemplu si un bun lider aici: Eric Cantona si initiativa sa Stop Banque  Este evident ca bancile nu sunt instrument al lui Dumnezeu, dar marea problema este ca ele nu mai apartin nici oamenilor si nu lucreaza pentru oameni, deci oamenii trebuie sa creeze banci care sa le apartina si sa lucreze pentru ei si nu invers. Bunaoara nici un credit nu ar trebuia sa aiba dobanda mai mare de 1%, iar banca ar trebui sa aiba procente din profit atunci cand creditul produce profit. 

Au indatorat toate statele pentru a le controla. Dar asta nu inseamna nimic pentru ca Dumnezeu va sterge in curand toate datoriile si o lume noua se va naste. Si apoi intr-o lume in care nu mai exista state cum ar putea sa mai existe datorii ale statelor?  

Trebuie sa fim atenti si sa sustinem orice manifestare care doreste binele universal si revelarea adevarului si care poate sa duca la aceasta revolta planetara. 

Veti observa ca incet, incet, Dumnezeu ridica lideri si grupuri care vor lupta pentru o lume noua in care averea planetara este impartita in mod egal tuturor locuitorilor planetei si sa apartina lor pentru ca se observa ca rodul muncii planetare este directionat de o mana de oameni spre interese cu totul obscure. In demonismul lor sunt gata sa arunce planeta in aer, sau, la fel de grav, sa-i omoare pe oameni  

Totul apartine tuturor iar cei care au trebuie sa imparta ceea ce au cu ceilalti. Intr-adevar este sfarsitul bancherilor si al miliardarilor. 

Pana la urma este vorba ca oamenii sa beneficieze de conducatori divini, bineintentionati. Ori cand spunem conducatori spunem Dumnezeu caruia ii apartine orice forma de conducere.  De aceea  daca fiecare si-ar face datoria si l-ar manifesta pe Dumnezeu am fi condusi de ingeri.  

Pas cu pas. Intai trebuie sa demascam infernul si sa subrezim si daramam pozitiile acestuia in functiile inalte de conducere ale planetei.

Iar fara sprijinul Satanei vor cadea si ceilalti ca niste fructe putrede. 

Dar pentru asta trebuie ca toti oamenii  sa se roage si sa invoce puterea lui Dumnezeu. 

Dumnezeu doreste ca orice probleme am avea sa apelam la El pentru rezolvarea lor.

Vedeti, romanii au fost atat de credinciosi incat au votat un liber cugetator mai bine de 10 ani ca presedinte. 

Deci trebuie sa ne decidem daca vrem sa ne conduca Dumnezeu sau nu.

Pe de alta parte faptul ca cineva, un politician, spune Doamne Doamne si binecuvanteaza nu e un semn ca ar apartine lui Dumnezeu si ar face voia Lui. 

Deci totul se reduce la a fi sau a nu fi… cu Dumnezeu. Totul… 

Filmele de mai jos gasite pe http://www.blogphotovideo.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu