26 decembrie 2010

Viata vesnica vs Reincarnare

Sa nu credeti ca mantuirea e un concurs pe teme biblice…

Nu, nici vorba. Mantuirea inseamna cucerirea inimii lui Dumnezeu.

S-au mantuit si se mantuiesc oameni care nu au intrat niciodata intr-o biserica dar care si-au daruit viata celorlalti, care au trait pentru ceilalti si care poate chiar au murit pentru ei.

Cu atat mai rau pentru voi care nu reusiti sa intrati in Imparatie desi aveti si biblii si biserici.

Tatal este viu si toate sunt ale Lui si instrumente in mainile Lui.

Cu atat mai rau pentru voi daca muzica, literatura, cultura in general modeleaza suflete care intra mai usor in Imparatie decat puteti sa intrati voi slujitorii si vizitatorii bisericilor.

Treziti-va deci si dobanditi imaginea de ansamblu.

Dumnezeu nu are nevoie de nimic, nici de sfaturi , nici de legi si nici de reguli, nici de doctrine, nici de dogme.

El traieste ascuns in inimile tuturor si daruieste viata vesnica cui doreste.

Deci incetati sa va faceti iluzii ca daca cititi sau faceti ceva va veti mantui.

Va veti mantui numai daca il cunoasteti pe Dumnezeu si daca faceti voia Lui, constient sau inconstient.

Imaginati-va ca o fiinta care face voia Lui inconstient, nemanata nici de biserici nici de dogme, cu atat mai pretioasa este pentru El. Caci daca cine nu il cunoaste deja il asculta… oare cum il va asculta cand il va cunoaste?

Nu aveti scuze sa nu va mantuiti, avand viata intreaga la dispozitie. Dar eu va vad cum alegeti lumea pretinzand ca il alegeti pe Dumnezeu.

Cititi si studiati. Intr-adevar daca doriti sa il cunoasteti pe Dumnezeu trebuie sa stiti totul daca este posibil despre cei care deja l-au cunoscut.

Desprindeti-va de prejudecatile religioase.

Intr-adevar nimeni nu poate sa urce singur in cer decat numai daca Dumnezeu coboara la el.

Dar cum coboara El? Nu stiti nimic despre El si nici despre cum se manifesta El.

Doar repetati monoton aceeasi fraza: feriti-va de falsi profeti. Adevarat, aceste cuvinte sunt o piatra de poticnire si daca El a regretat ca l-a facut pe om cu siguranta ca regreta si ca le-a spus.

Oare vina cui e ca Iuda a murit cu Dumnezeu de fata? Deci fiti vigilenti sa nu fiti asemenea lui.

Incetati sa-l mai credeti pe Dumnezeu, nebun, analfabet, incult, manifestand snobism religios, fariseim sau habotnic.

Dumnezeu e Viata. Dumnezeu e Lumina.

Trebuie sa intelegeti deasemenea ca in Dumnezeu contrariile se regasesc.

Adica El astazi poate sa spuna, lupta, iar maine sa spuna trebuie sa fie pace.

El este desavarsit si scopul este sa-l cunoastem si sa-l ascultam.

El este viu. Pentru cineva El poate sa spuna casatoreste-te iar pentru altcineva nu te casatori sau divorteaza.

Creatia intreaga este o scara spre El.

El va stie cel mai bine si intr-o secunda El poate sa scoata la iveala ce inca mai e neluminat in voi.

Tot ce spun este bun si cine nu intelege si nu primeste isi amana mantuirea si desavarsirea cu sute de ani, riscand chiar sa o piarda.

Prietene, daca nu vei obtine viata vesnica, ce iti va folosi ca o vei obtine intr-o viata viitoare? Pentru ca Iisus vorbeste despre reincarnare si strabate chiar din mesajul Lui, care se afla in evanghelii, mesaj care este doar un trunchi al discursului lui Iisus, sper ca esti constient de asta. Ce vrea sa spuna Iisus aici : "Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei." Matei 17, 12 Adevarat este ca nu numai ca ei nu l-au recunoscut pe Ioan Botezatorul ca fiind Ilie dar nici el nu s-a recunoscut pe sine astfel. Deci minunati-va cat de pretioasa este cunoasterea daca nici macar Ioan Botezatorul nu o avea.

Si totusi foarte putini sunt aceia care vor trai vesnic.

Fii deci din acestia putini care urca in cer si obtin desavarsirea.

Daca ai alte prioritati e greu sa obtii viata vesnica.

E greu sa o obtii daca nu stii sa o pretuiesti.

Daca nu strigi zilnic, Doamne vino, Doamne ia-ma si pe mine, daca nu te pomenesti zilnic in imparatie prin rugaciunile si gandurile tale, cine vrei sa o faca?

Iata ca Dumnezeu face totul pentru tine, se naste, moare, sufera…

Dumnezeu vrea ca tu sa obtii cunoasterea si iubirea, nu te vrea ignorant si repetand prosteste ca Adevarul este numai in Biblie. Ca si tine altii spun acelasi lucruri despre alte carti.

Deci unde este Dumnezeu si de ce nu l-ati descoperit?

Rade infernul de voi daca voi ati ajuns sa va razboiti, luptati si omorati intre voi chiar din cauza cuvantului lui Dumnezeu…

Fariseism este acesta ca voi va respectati intre voi si va salutati dar in sinea voastra fiecare crede despre celalalt ca este ratacit si ca nu se inchina bine.

Dumnezeu vorbeste in fiecare zi prin cine doreste si unde doreste. In gratia Lui ne-a revelat si noua aproape o duzina de revelatii si semne, semnalate toate aici.

Iata, iti spun ca daca nu il recunoasti, nici in Jacob Lorber, nici in Vassula Ryden, Nici in sfanta Brigitta, nici in celelalte texte , inseamna ca ai o problema.

Pruietene daca nu esti capabil sa recunosti cuvintele Lui la nici unul din acestia inseamna ca ai o mare problema. Cum credeti ca ii priveste Dumnezeu pe acestia care refuza orice mesaj de la El exceptand Biblia? Adica El vorbeste si acestia spun, Doamne daca ai vorbit unde scrie in Biblie ce ai spus? Cum de v-ati ratacit atat de tare incat sa credeti ca El cel viu vrea si poate fi inlocuit de o carte? Cartea aia e o treapta, la inceput iti vorbeste prin ea, dar trebuie sa urci apoi si sa-l recunosti oriunde vorbeste. El trebuie sa fie in interiorul tau. Haide deci paseste inainte. Si nu iti imagina ca nu ai ce invata de la celelalte biserici si comunitati religioase. Imbogatiti-va reciproc si nu va considerati superiori. Voi sunteti asemenea celor care reproseaza copiilor lui Dumnezeu ca nu vorbesc cu El in interiorul bisericii sau intr-o anumita costumatie, sau intr-o anumita pozitie. Asta inseamna Intoarecrea Lui printre altele, o explozie a cunoasterii si a luminii si a iubirii. Prietene oamenii nu credeau ca Pamantul e rotund, nici ca exista extraterestrii si multi nu cred nici in reincarnare. Dar iti spun ca reincarnarea este moartea ta , daca nu obtii viata vesnica. Caci unde vei fi tu cel de aici intr-o viata viitoare?

Scopul Bibliei este sa te ajute sa-l obtii pe Iisus cel viu, pe Dumnezeu cel viu.

Problema este ca nu vrei sa mergi inainte, sa intelegi ca citirea Bibliei este numai primul pas, este doar un pas spre desavarsire ca scopul este sa-l obtii pe Dumnezeu cel viu.

Adevarat este ca religia a devenit nu traire religioasa ci supravietuire.

Vezi dar ca e o diferenta intre a vorbi despre Iisus si a-l cunoaste direct pe Iisus.

Nimeni nu se ridica singur pe sine decat numai pescarul il poate ridica si darui lui Dumnezeu?

Cine te va pescui pe tine, pentru ca este enorm de lucru cu tine si nu vrei sa-i usurezi deloc munca lui Dumnezeu?

Trezeste-te si cauta Adevarul. Adevarul nu este in Biblie, in Biblie este doar o reflexie a Adevarului. O proiectie a Adevarului. Cum poti deci sa confunzi urmele Adevarului cu Adevarul?

Nici o diferenta intre biserici pentru ca toti credinciosii se afla pe acelasi nivel de intelegere a Adevarului. Se simtesc unii pe altii in atitudinea lor.

Adevarat Iisus se intoarce sa-ti darame toti idolii... Numai ca, paradoxal, El nu se intoarce decat pentru cei care deja il au, intr-o anumita masura.

Obtine-L deci pe El cel viu, doar asta conteaza pentru El, sa-l cunosti si sa-l asculti, dar nu dupa semne si cuvinte exterioare ci dupa traire interioara.

Acum ii intreb pe desteptii care tot intreaba unde scrie in Biblie una sau alta, unde a citit Avraam ca trebuie sa sa-l sacrifice pe Isaac?

15. Şi a strigat a doua oară îngerul Domnului din cer către Avraam şi a zis:

16. "Juratu-M-am pe Mine însumi, zice Domnul, că de vreme ce ai făcut aceasta şi n-ai cruţat nici pe singurul tău fiu, pentru Mine,

17. De aceea te voi binecuvânta cu binecuvântarea Mea şi voi înmulţi foarte neamul tău, ca să fie ca stelele cerului şi ca nisipul de pe ţărmul mării şi va stăpâni neamul tău cetăţile duşmanilor săi;

18. Şi se vor binecuvânta prin neamul tău toate popoarele pământului, pentru că ai ascultat glasul Meu".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu