31 ianuarie 2011

Din misterele Intruparii lui Iisus


Exista aceasta marturie care este unica si din punctul meu de vedere si cea mai inalta despre Iisus. Nu ma mira deoarece este facuta de Iisus Insusi si dictata scribului sau, Jacob Lorber. 
Marturia este aceasta : inainte de nasterea lui Iisus au fost trimisi ingeri in toata Creatia ca sa anunte ca Spiritul lui Dumnezeu urmeaza sa se intrupeze pe o mica planeta numita Pamant.  Printre altele aceasta veste a avut ca efect si faptul ca multe suflete din infinit au cerut sa se intrupeze si ele si sa fie martore acestei minuni.
Dar altceva ne intereseaza. Spiritul cel Mare a lui Dumnezeu s-a intrupat.
Dar Spiritul intrupandu-se avea nevoie de un suflet in care si prin care sa se manifeste…
Vom vedea in postarea urmatoare care a fost acest suflet.
Retineti deci aceasta revelatie. Spiritul s-a intrupat intr-un anumit suflet si acestea doua au coborat sa se nasca prin Maria.
Asta a fost ca sa intelegeti revelarea unor adevaruri despre vietile anterioare ale lui Iisus care deja a fost facuta si care ar putea altfel sa va tulbure. 
Deci va spun in numele lui Iisus sa nu fiti tulburati de aceasta revelatie. Exista vieti anterioare ale lui Iisus si exista si coborarea si Intruparea lui Dumnezeu simultan cu asta. Spiritul a coborat si s-a manifestat printr-un anumit suflet extrem de evoluat. Vom vedea in postarea urmatoare cine era.
Nu ma intereseaza daca credeti sau nu dar eu eram dator cu aceasta lamurire. Deoarece Adevarul este mai presus si mai important decat orice altceva si oamenii nu pot sa schimbe Adevarul ci numai sa-l cunoasca si sa-l intrupeze si sa-l revelze mai departe.
Evident ca aceasta marturie despre vietile anterioare ale lui Iisus nu vine prin Lorber, dar este adevarata si noi trebuie sa o explicam si sa o intelegem.
 
Dupa cum bine stim Iisus vorbeste despre viata anterioara a lui Ioan Botezatorul in evanghelie... Cine a fost Ioan Botezatorul in viata lui anterioara?
Iata marele mister, maestrul si discipolul, Invatatorul si ucenicul, au coborat din nou impreuna numai ca rolurile s-au schimbat de data asta... Si unul a beneficiat de coborarea, intruparea Spiritului... Dar ii ceruse in viata anterioara sa coboare asupra lui o masura indoita din Duhul cel Sfant.... si iata ca mai mult decat indoit a coborat. Ca Dumnezeu cand da... S-a daruit Dumnezeu pe sine, si aceluia, si lumii intregi.
Vedeti ca noi citim fara sa intelegem si intelegerea nu poate sa vina decat de la cineva care o are. 

Iti multumesc Doamne pentru grija si rabdarea Ta. Iti multumesc pentru lumina cea atat de cautata si de pretioasa!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu