29 ianuarie 2011

Yoghini crestini?

In Hinduism yoghinii erau echivalentul calugarilor crestini, adica oameni care isi dedicau viata lui Dumnezeu traind in solitudine si asceza practitand rugaciunea, meditatia si tot ce le punea la dispozitie traditia spirituala hindusa. Desigur nu poti sa compari o religie ce are numai 2000 de ani cu una ce trece de 8 mii.

Ttoti acesti veritabili calugari traiau in austeritati , in castitate si deveneau acei faimosi sfinti, rishi si maha rishii de care ne povesteste traditia spirituala.

Mai nou, odata cu ultima renastere a hinduismului, odata cu ultima resintetizare a sa, ce poarta numele de Tantra si care mosteneste intru-totul traditia spirituala la aceleasi stadarde inalte, deci odata cu tantra apare o noua ramura care a dus la aparitia unor yoghini deloc ortodocsi si adesea contestati de toata lumea. Yoghinii ce apartin asa zisei cai tantrice a mainii stangi…

Dar pana la acestia yoghin era similar cu calugar, ascet, monah.

Marele Babaji invie aceasta cale traditionala ascetica prin trezirea celor trei mari sfinti yoghini : Lahiri Mahasaya, Sri Yukteswar si iubitul Yogananda.

Acestia trei au trait in lumina ascetismului, castitatii si a intregii traditii spirituale clasice a hinduismului.

Mai mult chiar ca o dovada a puritatii si zelului lor pentru Dumenzeu parintii lui Yogananda traiau ei insisi in aceasta puritate si castitate si nu au facut dragoste decat pentru a concepe pe copiii lor. Yogananda a devenit brahmachary, adica calugar care se dedica Spiritului urmand aceasta cale a abstinentei si a castitatii inca din adolescenta…

Domnul a vrut sa arate prin acestia vechea traditie spirituala milenara care isi are radacinile in Vede si chiar dincolo de Vede.

V-am spus aceasta ca sa stiti ca traditia hindusa este plina de astfel de sfinti cu totul daruiti lui Dumnezeu si care prin vointa lui Dumnezeu au adus pana la noi Adevarul si lumina ascunse in jurul si la poalele Himalayei.

Sa stiti ca acesti asceti, acesti yoghini corespund intru-totul dorintei si vointei lui Dumnezeu si multi dintre ei s-au reintrupat pentru a deveni slujitori de seama a marii intrupari numita Iisus Hristos.

Yoghinul crestin este acel yoghin care se afla in fuziune cu Iisus si cu Tatal si care fac voia acestora.

Este daca vreti o noua biserica crestina care imbina traditia spirituala hindusa, mai exact tehnicile yoga care sunt universale, un fel de carte tehnica a omului asa cum am denumit-o, cu ascultarea si fuziunea cu Iisus si Dumnezeu.

Sa stiti ca aceasta este vointa Tatalui ceresc si din aceasta noua biserica v-a ridica ingeri foarte mari si eterni.

Iata misterul unei scoli eterne. Doua traditii spirituale se imbina dand nastere a ceva care ia ce e mai bun din amandoua o veritabila trambulina spre desavarsire un dar pe care Tatal ceresc il face celor doua religii... Un dar pe care Tatal ceresc il face celor doua traditii spirituale si umanitatii, iata lumii celei noi ii daruieste acest dar cu adevarat dumnezeiesc.

Desigur e greu la inceput sa crezi ca Dumnezeu ar putea sa binecuvanteze asa ceva. Dar toti ingerii au fost de la inceput facuti dupa acest calapod, fiind o intrupare a legilor si secretelor universului si in deplina uniune cu Tatal sau cu Intruparea acestuia iata mai nou.

Bucurati-va iata se naste o noua biserica, una care va avea o viata cu mult mai lunga decat ale voastre care se vor subtia pana ce vor dispare…

Aici este un mare secret pe care un mare Papa l-a inteles. Aducerea in cadrul propriei biserici a tot ce bun in celelalte biserici si religii.

Hai nu fiti tristi, daca cele mai mari spirite romanesti au avut nostalgia catolicismului nu intamplator a fost.

Dar daca Tatal va pune capat si acestei biserici oare cum trebuie sa fie cea care ii va lua locul…

O voi cei care ati crezut ca ingaduiti pe cineva, iata Tatal va va ingadui in preajma Lui in Imparatia Lui…

Bucurati-va deci ca il vedeti pe Tatal actionand… Si impacand pe toti de la un capat al celuilalt al Pamantului .

Unii au intampinat cu pietre nasterea noii biserici, altii cu ingaduinta si altii cu binecuvantari.

Tatal va intoarce fiecarei biserici dupa atitudinea fiecareia.

Si daca Tatal si ingerul cazut au atacat si incercat cel mai mult pe una dintre ele este pentru ca este cea mai valoroasa dintre toate si a imbratisat chiar si celelalte religii ca doar de aia ii spune universala…

Dar asta nu este nici religie si nici biserica, acesta este Adevarul cel mai pur care se cheama si Dumnezeu…. Amin

Tavalugul lui Dumnezeu a pornit sa niveleze lumea pentru a putea sa puna samanta celei noi.... Nu stati in calea Lui...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu