1 februarie 2011

Momentul Revelatiei

Momentul revelatiei este un moment de gratie. Revelatia se spune in soapta alesilor… Cand revelatia este strigata prin piete si la colturi de strada imediat strange multimea impotriva ei si este rastignita… dar este Timpul Revelatiei ( Apocalipsei).

Este timpul cand Adevarul se striga iarasi in strada, esti timpul cand graul se separa de neghina, cand El isi strange la piept copiii, mostenitorii.

Nimic nu poate sa fie logic si firesc in aceasta lume daca nu intelegem lupta dintre bine si rau.

Nu mergem liberi in aceasta lume. Nu este paradisul inca aici. Capcane nebanuite ne asteapta dupa fiecare colt, pietre ridicate stau sa cada asupra noastra.

Pentru ca suntem in lupta, razboiul in curand va atinge apogeul. Urlete celor smulsi din infern se amesteca cu gemetele celor cazuti din paradis.

In mijlocul macelului nimeni nu mai stie impotriva cui lupta. Crucea de mult nu mai e semnul obligatoriu al cerului si nici pe cel care recita din Carte nu te mai poti baza.

Cate un steag alb se mai ridica ici si colo. Sa facem pace, sa ne iubim!

Dar stropii de sange ii schimba culoarea repede.

Nici ingerii nu mai pot fi deosebiti. Sa fie bun sau rau acela care stoarce strugurii in teascul maniei lui Dumnezeu? Sa fie bun sau rau acela care se inconjoara de cuvinte frumoase dar nu face voia Lui?

Nu este nimic de facut, dusmanii te inconjoara.

Sa fie acesta vestitul Armaghedon? Sa fi simtit oamenii mirosul libertatii? Sa fi intrezarit invizibilele catuse si nespusele nedreptati care ii apasa si pe care ei de mult le considera firesti?

Se va ridica oare lumea la un semn nestiut facut in secret de ingerii cei invizibli? Sau ingerii s-au intrupat si vor ridica spre lumina, egalitate si libertate pe toti oropsitii acestei lumi?

Sa fie aproape momentul acela care va fi fost scurtat ca sa nu piara si cei alesi?

De ce a comparat Iisus sfarsitul, si Intoarcerea cu Potopul, ba chiar spunand ca va fi mai rau ca la Potop? Dece confirma asta si in Apocalipsa (Revelatie)?

Sa fie aceasta pacea in care cei alesi primesc pe fruntile lor semnul Lui?

Se apropie, se apropie ingerul. Dar vai atatia ingeri si buni si rai in acelasi loc, atatea profetii si incercari se desfasoara simultan ca nimeni nu mai intelege nimic. Care sunt viii si care mortii? Care sunt alesi si care respinsi? Cine este bun si cine rau?

Ce grozavie mai mare decat aceasta ca din 7 miliarde sa se mantuiasca numai 144 de mii? O veritabila calatorie prin valea mortii…

Nu exista alta sansa decat sa repetam neincetat numele mantuirii care este Iisus Hristos… Repeta, invata sa repeti, lupta, pentru viata ta lupti, iata adevarata lupta pentru supravietuire se duce in plan spiritual…

Fa deci ceva sa te remarci acum, pana sa se inchida portile… Si ai grija cum te vei remarca.

Iata fericiti aceia in care Iisus ramane si care raman in Iisus.

Lupta sa il aduci pe Iisus in tine. Lupta sa il simti, sa il auzi. Neincetat. Nu te opri. Nu te lasa pe mana nimanui pana ce nu vei sta fata in fata cu El. Si abia apoi vei sti ce sa faci.

"1. După aceasta am văzut patru îngeri, stând la cele patru unghiuri ale pământului, ţinând cele patru vânturi ale pământului, ca să nu sufle vânt pe pământ, nici peste mare, nici peste vreun copac.

2. Şi am văzut un alt înger care se ridica de la Răsăritul Soarelui şi avea pecetea Viului Dumnezeu. Îngerul a strigat cu glas puternic către cei patru îngeri, cărora li s-a dat să vatăme pământul şi marea,

3. Zicând: Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii, până ce nu vom pecetlui, pe frunţile lor, pe robii Dumnezeului nostru.

4. Şi am auzit numărul celor pecetluiţi: o sută patruzeci şi patru de mii de pecetluiţi, din toate seminţiile fiilor lui Israel :"

Ap 7

8 comentarii:

  1. Cand esti cu Dumnezeu, nimic rau nu ti se poate intampla. Este cat se poate de adevarat.
    @};-
    Numai atunci cand se pierde contactul cu divinul, exista predispozitia unor intamplari nefaste, in urma alegerilor noastre.. Dar apoi, cine poate sti cu adevarat ce este nefast si ce este benefic, in masura in care, chiar si acele intamplari sunt intr-un fel semnale de alarma ca nu suntem pe calea cea buna.
    Asta in contextul dualitatii...

    Nu stiu daca acel 144 de mii, reprezinta cu adevarat numarul celor salvati.. poate e o metafora... pentru altceva.
    Eu prefer sa cred ca nu se va intampla acel scanariu apocaliptic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranta Apocalipsa este o mare metafora. Totusi Iisus are trimiteri explicite, vezi Matei 24 sa zic.
    Dar altfel rostul profetiilor este exact acesta sa nu se intample si sa fie avertismente.
    Evident este vorba de o moarte spirituala a nealesilor care cred eu ca este echivalenta cu reincarnarea.
    Dar nimic nou sub Soare...
    Daca oamenii vor lupta ca toti sa fie egali si sa aiba aceleasi sanse la bunastare materiala si educatie pe tot globul, impartind cu ceilalti ceea ce au si deci respectand dorinta lui Dumnezeu de a se ajuta unii pe altii cu siguranta nimic rau nu se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  3. În mod sigur, nu vor fi doar 144 000!Am întâlnit la Edgar Cayce o altă intrepretare a Apocalipsei, ca un fel de schimbare în corpul uman - o trecere pe un alt nivel de vibraţie - şi acei 144000 ar fi nişte celule.
    Desigur, textele sfinte pot avea nenumărate chei şi interpretări. E posibil ca şi interpretarea privitoare la umanitate în ansamblu, şi cea referitoare la transformarea unui singur om (în acest sens, Cayce atribuie celor şapte biserici rolul celor şapte centri energetici, sau ceakre), să fie adevărate.
    Fiecare vom cunoaşte o mică apocalipsă personală, atunci când vom trece pe un alt nivel de vibraţie, cu ajutorul Lui. Şi desigur, şi omenirea în ansamblu va cunoaşte o transformare.
    Dar,este foarte adevărat că acestă trecere va fi mai puţin dureroasă dacă vom respecta legile divine, şi în special pe cea a iubirii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da-mi voie sa cred ca numai 144000 vor trai vesnic, ceilalti chair daca vor urca in cer vor mai cobori...
    Si este chiar mult. Daca vom strabate lumea cu greu vom gasi 144 de mii carora sa le daruim viata vesnica.
    Dar acest numar este un numar al gratiei lui Dumnezeu si El vrea sa desavarseasca acest numar care corespunde necesitatii si iubirii Sale divine.
    Nu este putin, este mult si trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu pentru o asemenea gratie.

    RăspundețiȘtergere
  5. draga ingere, nu cunosteam numarul si textul religios.
    stiu ca populatia a crescut exponential
    (fac o intentionata exagerare, cum obisnuiesc, cuvantul este crestere progresiva)
    in ultimul secol, nu vreau sa ma insel poate esti mai corect documentat, pana in 1850 nu depasise 500.000, caz in care, imi inchipui ce numar impresionant reprezinta 144.000 din perspectiva timpului textului.
    )=(
    iar evolutia odata cu explozia demografica, deasemeni, exponentiala: coliziunile, coeziunile, adeziunile (tot ce se restrange sinelui in experienta directa).
    (=)
    pentru propria apreciere, am estimat ca suntem peste 2 000 000 nemuritori. si de multe ori gandesc ca sunt prea sever in estimare.

    trebuie sa existe o coordonata de tip functie-fractal intre numarul populatiei si ”cei alesi” cum le spui care sunt imprastiati (suprafata-densitate) printre cei .. rataciti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am prins ideea ta, numai ca profetia e facuta pentru timpul de acum , pentru timpul mantuirii si nu pentru trecut.
    Dupa cum am spus 144000 este un numar chiar mare dar este vorba de gratia lui Dumnezeu si la Dumnezeu orice e posibil. Asta inseamna ca au coborat de prin ceruri 144000 de suflete alese care merita aceasta promovare, ridicare prin Iisus...

    RăspundețiȘtergere
  7. am gresit unde am scris 500 000, fiind vorba de 500 milioane.
    si ce poate fi profetia decat filtrare de om prin intelegere si simtire proprie a Adevarului Etern caruia ii aplica progresie neeuclidiana (fractalica) care exista inefabil in intuitie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa nu ne pierdem in cuvinte si intelesuri. Profetia este un avertisment divin cel mai adesea atunci cand vesteste ceva rau. Dumnezeu nu bate campii cum fac oamenii care daca nu ar fi in somn profund ar alerga sa se mantuiasca si sa primeasca viata vesnica. 144 de mii de mantuiti care sa traiasca vesnic este chiar mult, foarte mult, si e bine daca vor fi si atatia.

    RăspundețiȘtergere