8 februarie 2011

Zahar invertit

Daca folosesti zilnic zahar pentru a indulci, iata o reteta minunata care face ca efectul zaharului asupra organismului sa fi 100% pozitiv stiut fiind faptul ca zaharul are si efecte negative, unul fiind diminuarea calciului din organism…

In plus puterea de indulcire creste, chiar se dubleaza iar prin fierbere acidul citric transforma zaharoza in glucoza si fructoza...

Puteti sa va documentati pe net asupra avantajelor acestei mici alchimii eu va recomand aceasta mica reteta prin care iata puteti sa faceti ca efectul negativ al zaharului nu numai sa fie eliminat dar chiar sa fie inlocuit cu altele pozitive.

Reteta e foarte simpla si usor de realizat:

1kg de zahar

450 g(ml) apa

sucul de la o jumatate de lamaie stoarsa

Se fierbe timp de 10 minute din momentul in care incepe sa fiarba.

Daca nu aveti o lamaie puteti sa inlocuiti cu un varf de lingurita de sare de lamaie, sau o lingura doua de concentrat citric tip hellas…

Rezultatul este aproape identic cu mierea…

Daca fierbeti mai mult se va intari prea tare si va deveni solid. Daca puneti mai multa apa va fi lichid.

Folositi zaharul invertit ori de cate ori nu aveti posibilitatea sa va indulciti cu miere…

Iata pentru ca suntem dulci ne vom indulci si mai tare…:)

Pentru ca nu-i asa, cine are Duh si face voia Lui va primi si mai mult, iar cui i se pare ca are i se va lua si ceea ce are...

Căci celui ce are i se va da şi-i va prisosi, iar de la cel ce nu are, şi ce are i se va lua.

Matei 13, 12

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu