25 martie 2011

Divinitatile din interiorul nostru, divinitatile marelui OM

Orice energie are si o forma pe care o reproduce oriunde s-ar afla.

Astfel prin rezonanta cu Iisus fiinta noastra ia forma lui Iisus.

Daca priviti atent si stiti sa priviti si aveti putina vedere puteti sa il vedeti pe Iisus in slujitorii Lui autentici, preoti si calugari care petrec mult timp in rugaciunea inimii si nu numai .

Tocmai de aceea spun ca avem privilegiul de a avea la dispozitie doua fotografii ale lui Jacob Lorber si orice clarvazator mai mic sau mai mare poate sa vada prezenta fantastica a lui Iisus in aceasta.

Asadar toti cei care nu il recunosc pe Iisus in cuvantul lui Lorber nu au nimic de spus…

Dupa cum am spus la nivelul tuturor centrilor exista mai multe divinitati tutelare, pe unele, prin gratia sistemului multimilenar yoga si a hinduismului si marilor sfinti si avatari, le cunoastem.

Putem avea dezvoltata o astfel de rezonanta fie pentru ca am lucrat cu mantra respectiva in vietile anterioare dar si printr-o dezvoltare oarecum naturala, exista astfel de arhetipuri trezite in anumite fiinte si ele se transmit mai departe uneori.

Deci nu conteaza religia ta sau credinta ta acestea sunt energii universale primordiale care sunt macrocosmice, poti sa fii chair ateu sau sa ai orice credinta, fiecare are anumtie rezonante, anumiti centrii mai mari sau mai mici dezvoltati.

Toate aceste divinitati de la nivelul lui Muladhara sau de la nivelul centrilor superiori sunt divine si au rostul lor la nivelul macrocosmosului si specificul lor.

Am sa dau cateva exemple care arata pe de o parte influenta respectivului aspect desi, dupa cum am spus putem sa descoeprim rezonantele in multe locuri si fiinte nu neaparat spirituale.

In mod vizibil cu ochiul liber rezoneaza cu marea divinitate Ganesha spre exemplu Oprah. Sunt multe exemple care pot fi date am sa dau doar doua pentru fiecare aspect mai important.

Tot cu Ganesha, deoarece Ganesha este prezent la nivelul lui Muladhara si are legatura si cu sexualitatea si cu multe lucruri care se intampla la acest nivel putem observa la multe persoane chiar nespirituale rezonante cu acest aspect, deci tot cu el rezoneaza extrem de vizibil si… Florin Salam si chiar si alti manelisti. In muzica lor de altfel putem gasi anumite rezonante cu sfera de forta a lui Ganesha.

Cu marea zeita Tripura Sundari care e atata de mare incat este numita Imparateasa Cerului si a tuturor zeilor si care in fapt este chiar Vointa lui Dumnezeu in aspectul ei de Dorinta rezoneaza in general fapturile blonde, culoarea ei este rosu soarelui ce rasare.

Cu Kali rezoneaza persoanele focoase si pline de energie si … brunete, culoarea lui Kali fiind negru… Aici putem da exemplu pe marele sfant Ramakrishna si discipolul sau Vivekananda.

Intelegeti ce va spun? Acestea sunt energii divine din interiorul nostru.

Iata in ce consta divinitatea si spiritualitatea hinduismului si realitatea zeilor sai.

In marii sfinti si avatari, in marii yoghini, daca ai posibiliatea sa intalnesti asa ceva, deja te uiti sa vezi ce aspect dumnezeiesc se manifesta.

Iisus este insasi Tara, Steaua diminetii, compasiunea si mila divina, dar El intrupeaza la un nivel cu totul uluitor si alte mari forte cosmice, dar nu vreau sa dezvolt subiectul aici.

Hristos insusi manifesta mai multe forte divine primordiale si daruieste alesilor anumite nume noi scrise pe o pietricica, adica anumite sunete secrete, mantre...

Am spus toate acestea ca sa intelegeti ca tot ce spun este adevarat si ca oricine va fi in contradictie cu mine va fi in contradictie chiar cu Dumnezeu si deja este. Dar nu este nici o problema, daca nu vreti sa ascultati, aveti voie sa faceti si cucuie daca vreti sa invatati prin suferinta departarii de Dumnezeu.

Dar pentru ca revelatia si cunoasterea sunt mari daruri cu totul divine , nimeni nu este obligat cu ele.

Tot ce va spun eu aici veti realiza in cer dupa timp indelungat.

De aceea este deja aici o scoala a ingerilor si va fi in eternitate.

Orice ii veti cere lui Dumnezeu El va indeplini pentru ca Tatal este cu noi. Este si Fiul si multi alti dumnezeiesti slujitori.

Tot ce misca in jurul nostru pe distante enorme, ne este daruit noua, viu sau mort.

De aceea vom fi si judecatori, Cine nu urca cu noi in cer nu va urca cu nimeni altcineva si va merge sa mai traiasca… Pentru ca daca nici cu noi nu poate sa urce cu mult mai greu va fi cu oricine altcineva.

Cine se incapataneaza si nu asculta ori va ramane de caruta ori se va pierde de tot.

Domnul va cheama aici fie sa va amplificati cunostintele fie sa ascultati intru totul.

Duhul poate sa coboare oriunde, dar daca persoana nu este spirituala se va disipa si nu va ramane.

Nimic nu poate sa inlocuiasca relatia voastra personala cu Dumnezeu, devotiunea pentru El si dragostea.

Prin Duhul Lui ne unim cu El si stim ca astfel suntem una cu Dumnezeu chiar daca nu avem inca cucerirea interioara si personala a acestei dumnezeiesti puteri.

Exista mai multe locuri in fiinta noastra, la nivelul lui Anahata, la nivelul lui Ajna si la nivelul lui sahasrara pe care daca le-am energiza corespunzator ne ar oferi aceasta comuniune directa cu Dumnezeu…

Intelegeti? Totul este inlauntrul.

Intelegeti acum de ce toate divinitatile interioare de la toate nivelele ne sunt prieteni si frati si haine divine?

De la marele Ganesha si pana la Vishnu, Shiva sau marile puteri cosmice?

Intelegeti acum divinitatea hinduismului si Gloria sistemului Yoga?

Intelegeti puterea acestor revelatii si importanta lor?

Ati fost pescuiti de Dumnezeu si pusi in lumina Adevarului. Adevar care nu il veti gasi in aceasta forma in nici o scoala spirituala el venind cel mai adesea numai telepathic, celor alesi si dupa mult efort spiritual.

De aici nu urmeaza decat sa cuceriti singuri si sa descoperiti darul ce vi l-a facut Dumnezeu.

Ce mari comori aveti in interior!!!

Intelegeti acum cat de infinita este cunoasterea si dumnezeirea.

Domnul mi-a dat posibilitatea sa vad cu ochii mei doua astfel de persoane in Samadhi si cu astfel de puteri si aspecte trezite.

Nu poate fi descrisa in cuvinte Gloria dumnezeirii.

Intelegeti la ce va cheama Dumnezeu si pentru ce vom lucra in eternitate chair si in ceruri?

Bucurati-va sunteti pe calea cea eterna a desavarsirii.

Acum urmeaza practica.

Urmeaza sa il aduceti constient pe Iisus in interior, prin rugaciune si apoi sa va priviti in oglinda si sa incercati sa il vedeti acolo.

Si totusi asta nu e de ajuns, o gramada de preoti il au dar nu au cunoasterea lui Dumnezeu si a secretelor cerului.

Intelegeti acum de ce toate religiile sunt una?

Dumnezeu v-a pus langa un izvor al revelatiilor si dezvaluirilor, pentru ca exista si astefl de energii care te unesc cu Tatal direct.

O, cum s-ar putea descrie Gloria acestor lucruri?

Acum rugati-va ca sa inflorim si sa facem voia lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu