26 martie 2011

Swedenborg si Lorber

Importanta operelor celor doi mari scribi, Swedenborg si Lorber, sta in primul rand in faptul ca prin revelatia lor ei desavarsesc revelatia crestina. Iisus prin ei, evident.

Trebuie sa vedem ca, spre surprinderea noastra, Iisus oculta, prin parabole.

Suprinzator dar nu dadea decat ceea ce merita fiecaruia.

Am sa dau un exemplu concret de ce crestinismul nu a patruns in India si nu e luat in serios.

In primul rand pentru ca nu vorbeste despre reincarnare.

Pentru un hindus nerecunoasterea acestui principiu fundamental al Creatiei inseamna prostie, ignoranta si inconstienta.

O religie care nu recunoaste reincarnarea nu poate fi nicicum luata in seama.

Daca daca indienii ar citi ce a revelat Iisus prin Lorber si acum 2000 de ani despre reincarnare si ce minuni a facut , ar fi socati si uluiti si imediat l-ar trece in randul marilor avatari divini adorandu-l ca pe o intrupare dumnezeieasca.

Numai ca atata vreme cat bisericile voastre inconstiente nu asimileaza aceste revelatii nici Iisus al vostru nu poate sa cucereasca acele religii si fiinte.

Intelegeti asadar importanta colosala a acestor revelatii in economia planului divin.

Daca vreti ca Iisus al vostru (Iisus al meu este desavarsit asa cum se reveleaza prin Lorber) sa straluceasca deasupra tuturor faceti ce va spun si ascultati-ma ca demult nu mai vorbesc de la mine si tot ce va spun este bun si vointa lui Dumnezeu.

Desi nici in Lorber nu este revelare directa tot timpul si sunt multe lucruri ascunse pentru cei neinitiati, mai ales in cartile ce vorbesc despre ce face Iisus in ceruri, Episcopul Martin( Imparatia misterioasa a spirituelor) sau De la rai la iad, totusi in marea Evanghelie a lui Ioan revelatiile si minunile curg precum in nici o alta scriptura. Si cartea asta e o adevarata beatitudine spirituala pentru oricine o poate citi in lumina Duhului Sfant.

Marea Evanghelie a lui Ioan este destinata sa ia locul marilor epopei si tuturor marilor Evanghelii este suprema revelatie a lui Mesia facuta de Mesia, este viata lui Iisus, ultimii trei ani, cand El a pasit in glorie dumnezeiasca facand minuni fara numar.

Nu aveti unde sa va duceti si nici unde sa va intoarceti, ceea ce va spun este adevarat si este de la Dumnezeu fiind o revelatie si vointa lui Dumnezeu.

Asadar puneti umarul alaturi de mine sa lasam o mostenire spirituala acestei lumi si uitati prostiile si sabloanele mentale.

Intelegeti ca Intoarcerea lui Iisus inseamna aceasta revelatie spirituala uluitoare.

Sunteti nebuni sa credeti ca El vrea tamaie si liturghii in loc sa cititi Adevarul dumnezeiesc si divin pe care l-a revelat si sa il impartasiti tuturor.

Treziti-va din somn si luminati-va.

Religiile sunt toate una. Divinitatile hinduismului sunt divinitatile noastre interioare, sunt energii interioare eterne si nu sunt idoli lipsiti de viata. Icoanele cu Iisus nu sunt idoli ci poze ale lui Iisus mai mult sau mai putin fidele si care ne pot pune in legatura cu El. Idolii sunt divinitati imaginare care nu au radacini in ceruri.

Daca Potopul vine o sa vina pentru ca voi ati refuzat iarasi lumina si ati ales intunericul.

Intelegeti ce doreste Dumnezeu si cat de dragi ii sunt aceste uluitoare revelatii.

Ele sunt pasaportul lui Iisus, cartea Lui de vizita.

Numai prin ele El poate fi recunsocut ca Mesia de catre toti, ca Dumnezeu universal al tuturor.

Intelegeti ce dar imens este pentru crestinism asta.

Ce inseamna aceasta nebunie ca nimeni nu se mai intelege cu voi, ca nu recunaosteti nici ce va ofera Iisus, ca va inchistati in bisericile voastre inconjurati de spaime si prostii si grozavii.

Treziti-va la cunoastere, la lumina, la iubire, la imbratisare, la pace.

Primiti darurile lui Dumnezeu care va pregatesc sa urcati in imparatia lui Dumnezeu.

Voi sunteti inconstienti si credeti ca puteti fi ridicati fiindca repetati Doamne Doamne.

Ei bine aceasta repetitie nu face decat sa va apropie de Dumenzeu iar vointa Lui este aceasta sa cunaosteti ce va reveleaza pentru ca fiintele voastre trebuie sa se tranasforme si mintea si inima voastra sa straluceasca de Adevar.

Nimeni nu poate sa urce in cer pana nu straluceste in adevar, Cerul fiind Imparatia Adevarului.

Si acum ca v-au fost revelate multe lucruri ascunse pana nu le veti lamuri in fiinta voastra nici atat nu mai puteti sa urcati pentru ca ele corespund adevarului si cine are ceva impotriva adevarului nu poate sa urce in cer.

Pentru Dumnezeu, Iisus in mai bine de 20 de ani v-a dictat mii de pagini prin Lorber.

Nu ignorati aceste avertismente pentru ca nu puteti sa le ocoliti si ele raman cu voi si legate de voi.

Revelatia continua prin oricine are acces direct la Iisus.

Iisus inca nu a spus atatea despre multe.

Si apoi daca in viata anterioara ati cantat Hare Krishna si in asta Doamne Iisuse, nu intelegeti ca nu ati fi ajuns la Iisus daca in trecut nu l-ati fi iubit pe Krishna intai, dupa cum Domnul a dorit?

Si ce ar insemna sa nu puteti sa recunaosteti divinitatea lui Krishna acum?

Ca nu o intelegeti cum trebuie nici pe a lui Iisus, ca sunteti orbi asemenea celorlalti, ca e doar gratia lui Dumnezeu ca nu cititi acum din Coran sau nu adorati pe Buddha, ca sunteti egali ca nivel spiritual cu ceilalti din celelalte religii. Ba chiar ei pot fi deasupra in masura in care va iubesc mai mult si va imbratiseaza si asimileaza si celelalte traditii spirituale si religii.

Desigur Swedenborg si Lorber nu vorbesc despre Krishna, dar revelatiile continua iar voi sunteti foarte in urma cu toate. Binecuvantati pe toti, si pe Krishna si pe Shiva si pe Buddha si astfel veti primi binecuvantarile tuturor. Fiti deschisi si plini de iubire si incetati sa credeti ca celelalte religii nu ar fi spirituale.

La fel si pamantul , e atat de in urma incat i s-a pregatit un nou Potop.

Iar voi nu luptati impotriva Potopului ci il aduceti, pentru ca Adevarul nu are loc in voi.

Iata chiar in voi care credeati ca sunteti cei dintai printre credinciosi.

Acestea sunt adevarurile Intaorcerii si nu puteti sa le primiti ca si acum 2000 de ani.

Iata credeati ca il astepatati pe Iisus, dar cine il asteapta pe Iisus face voia Lui care este exprimata deplin in aceste cuvinte.

Treziti-va deci ca nu sunteti primii ci ultimii.

Vedeti din ce vrea sa va ridice Tatal si inspre ce. Totul e al Lui, dar voi nu vreti sa fiti ai Lui.

Cerul este Cunoastere si Adevar nu numai iubire. Iubirea pentru Iisus, daca o aveti, v-a adus aici iata, la Cunoastere si Adevar.

Cum credeti ca liturgiile voastre mai sunt pe plac lui Dumnezeu cand voi nu vreti sa recunoasteti profetii Lui?

Tatal v-a pregatit aceiasi judecata ca si evreilor. Si voi i-ati alergat si omorat pe profeti ca si evreii, pentru ca mai dragi va sunt bisericile si traditiile decat Adevarul si Dumnezeu.

Treziti-va ca Dumnezeu v-a pregatit suprize neasteptate si cine nu straluceste in El nu straluceste deloc.

Chiar acum sunteti chemati la mantuire si desavarsire si ce se intampla si ce primiti aici este rodul rugaciunilor voastre nu numai din aceasta viata ci din multe vieti. Si asta e valabil si pentru mine cu diferenta ca eu ma infrupt deja din ce imi pune Dumnezeu pe masa.

Cat de orbi trebuie sa fiti sa nu vedeti ca aceste revelatii sunt hrana spirituala vie, adevaratul sange si trup al lui Hristos.

Orice lucru, energie, cuvant, revelatie in care Iisus este prezent este parte a trupului Sau si sange al Sau.

Cum sa lupte Hristos impotriva lui Hristos, adica biserica impotriva altei biserici si slujitori imptriva profetilor? Si totusi voi asta faceti, nu vreti sa il recunoasteti pe Hristos decat acolo unde orgoliul vostru vrea, aceasta nefiind o recunoastere reala.

Si totusi asta se va intampla, sunetul trambitelor ingerilor va darama zidurile bisericilor voastre unde Hristos este adorat doar cu buzele.

Totul va va fi luat, chiar si Evanghelia, atitudinea voastra fata de evanghelie a ranit pe Iisus si iata v-a daruit alta noua buna si desavarsita ce desigur o include si completeaza pe cealalta necontrazicand-o cu nimic.

Nu numai evreii au inchis gura profetilor si voi faceti exact aceleasi lucru, de dragul templului, de dragul orgoliului, din nestiinta si prostie. Mai presus ati pus biserica voastra decat pe Iisus si cuvintele Sale care nu inceteaza de 2000 de ani sa vina spre lume. Voi demult nu mai ascultati de El si ca sa nu piarda pe multi a trebuit sa aleaga pentru voi nu binele ci din doua rele raul cel mai mic. Dar timpul secerisului se apropie si neghina acum poate fi smulsa.

Cine nu are i se va lua si ceea ce are, pana si trupurile fizice si identitatile va vor fi luate.

Nimic din ce au facut bisericile voastre nu a fost bun si au ofensat pe Dumnezeu. Ceea ce este bun este etern si nu are sfarsit. Numai ce are radacina in Tatal este bun si nu are sfarsit.

Rezistati daca puteti in fata Adevarului si a Intoarcerii.

Toate astea va sunt daruite pentru ca le meritati si sunt rodul muncii vostre spirituale din multe vieti. Nu va obliga nimeni cu ele dar Tatal se asigura ca ati primit ce era al vostru si si-a facut datoria fata de voi.

In rest sunteti liberi sa traiti sau sa muriti...

Intoarcerea lui Iisus, insemna scoaterea voastra din dogme si inchistari, bulversarea voastra spirituala, trezirea voastra la Dumnezeu.

Curaj Domnul vrea sa dansam dansul iubirii impreuna cu fratii din alte religii, impreuna cu toate divinitatile si toti dumnezeii cerului.

Daca slujitti tatalui cum ar putea ca oricare din slujitorii Lui sa nu fie bun si divin?

Incetati sa mai ramaneti in necunoastere, ignoranta si inculturta spirituala in numele lui Dumnezeu, pentru ca nu El va tine acolo si nu puteti sta acolo in numele Lui.

Iata ce auziti voi aici va auzi intreaga lume si apoi va fi judecata in functie de atitudinea ei la cele auzite.

19. Si judecata aceasta sta in faptul ca, odata venita Lumina in lume, oamenii au iubit mai mult intunericul decat lumina, pentru ca faptele lor erau rele.

Ioan 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu