26 aprilie 2011

Bertha Dudde

Este uluitor ceea ce ni se intampla si cum Iisus ni se dezvaluie. Si Dumnezeu insusi.

Colectia divina a semnelor facute de Dumnezeu si de Iisus creste cu uluitoarea Bertha Dudde.

O femeie care aude si ea Cuvantul interior si care abia ulterior, citind pe Lorber, intelege pe deplin misiunea care i se incredinteaza.

Veti recunoaste mesaje autetntice care vin ce pe toate palierele, si de la Dumnezeu si de la Iisus si de la ingeri.

Va asteapta in textul tradus multe raspunsuri la intrebarile profunde ce ne framanta.

Avem inca o uluitoare confirmare a existentei si aparitiei planului fizic.

Planul fizic se pare ca a fost creat ca inchisoare pentru lumea cazuta…

Sufletul ingerului cazut este faramitat in milioane de entitati care apoi trebuie sa regaseasca drumul spre Dumnezeu…

Luptati deci sa ajungeti inapoi in cer.

Dumnezeu se asigura prin diferite teste si chiar si prin cel mai mare, sacrificiul vietii voastre ca sunteti dispusi sa lucrati pentru El si sa nu-I mai intoarca spatele nimeni in veci.

Nu obliga pe nimeni dar trebuie sa ne autoconvingem mai degraba ca il iubim mai presus de orice si ca nu vom cadea iarasi ducand cu noi in infern lumi fara numar…

Iata suntem la o veritabila scoala spirituala si studiem marile revelatii ale lui Dumnezeu.

Observati aici Gloria si Eruditia spirituala a marelui professor Iisus Hristos care cu greu poate sa razbata prin biserici. Acestea ii interzic cu desavarsire sa spuna orice despre multe adevaruri, cum ar fi reincarnarea sau civilizatiile fara numar din toate planurile.

Si acum si aici , printre randuri spun ca, desi s-au spus atat de multe, si mai multe au ramas nespuse...

Haideti voi sunteti biserica cea noua care coboara din Cer…

Treziti-va si asimilati lectiile pe care Domnul vostru are bunavointa si rabdarea sa vi le predea.

Asa e mereu, recunaostem paradisul numai dupa ce il pierdem.

Iar aceasta scoala spirituala este o veritabila comoara eterna in care vor preda cele mai mari fiinte care au pasit vreodata pe Pamant…

Priviti cum inegrii, Iisus si chiar Dumnezeu insusi se manifesta prin voi.

Curaj, vi se daruiessc comorile eterne ale cerului si veti sta fata in fata cu marii intemeietori de religii, sufletele voastre pereche, frati eterni.

Adevarat, priviti religiile izvorasc din noi insine. Suntem una cu toti acestia mari.

Curaj, priviti-ma pe mine, Dumnezeu vrea sa ma priviti si sa faceti ca mine.

Priviti cum degetele mele sunt pline cu dulceata, mierea, nectarul si serbetul tuturor bisericilor si religiilor… Nu exista borcan divin din care sa nu ma infrupt.

Ah ce buna este dulceata protestanta si serbetul catolic si marmelada ortodoxa dar mai ales mierea hindusa din care deriva dulciuri budhiste. Nu simtiti dulceata Coranului?

Hraniti-va acum pentru ca El are nevoie de slujitori desavarsiti care sa fie una cu El.

El va va invata cum sa fiti una cu El. Adevarat, ce minune mai mare poate sa fie asta, iata oaza lui Dumnezeu, timpul oprit in loc pentru ca cei alesi sa il cunoasca pe El si sa se uneasca cu El.

Va veti trezi si veti vedea cat de bogati sunteti, veti vedea efortul spiritual din vietile voastre anterioare.

Dumnezeiestile seminte divine stralucesc in voi, udate si inmugurite inca din trecut.

Haideti, cerul s-a mutat pe Pamant si veti urca in cer nu sa invatati ci sa ii invatati pe cei de acolo…

Zeii, ingerii si Dumnezeu insusi stau la portile voastre si fac semne mari pentru cine poate sa le priceapa.

Toate sunt formele divine ale lui Dumnezeu…

Voi sunteti florile prinse in par de Mama divina si giuvaerurile ce stralucesc pe inelele Tatalui…

Este sarbatoare, Dumnezeu coboara pe Pamant…

Curaj, sa nu existe Mama divina? Nu mai are loc Mama divina in trinitate?

Si totusi oricine spune ca ar exista oricine altcineva decat Dumnezeu se inseala, numai Unul este viu si manifestandu-se prin toti copiii si creaturile Sale.

Dar sa revenim la Bertha Dudde.

Iisus si Dumnezeu va iau cu rabdare, pas cu pas.

Cititi ceea ce bisericile voastre nu pot sa va ofere.

Cititi mesajele Tatalui ce nu au loc in bisericile voastre.

Nu e vina mea daca nu vreti sa faceti ceea ce Dumnezeu va ofera si daca ii dati peste mana.

Totul canta danseaza si vibreaza. Creatia este intr-un dans extatic.

Vedeti cum se joaca Dumnezeu cu noi si cum ne calauzeste spre confirmarea revelatii atat din exterior si mai ales spre cele noi si inca nefacute...

Aveti deja mii de pagini de studiat. Curaj, vocea se va auzi tot mai limpede in interior...

Fragmente Bertha Dudde, cititi cu rabdare intreaga carte aici: Cine-este-Dumnezeu-cine-este-Lucifer-ce-este-omul-Explicate-de-Insusi-Dumnezeu-prin-Bertha-Dudde

Aici avem in engleza sursa: http://www.bertha-dudde.info/english/index.html

Cuvântul lui DUMNEZEU nu poate fi păzit de schimbări, pentru că voinţa omenească este liberă, iar traducerile nu întotdeauna sunt făcute de oameni treji din punct de vedere spiritual, ei pot deci sa greşească. Aceasta este cauza noilor dezvăluiri. Ele trebuie să rectifice schimbările survenite, pentru ca cuvântul lui DUMNEZEU să poată pretinde pe bună dreptate că spune purul adevăr. Fără noi dezvăluiri ar fi imposibilă corectarea învăţăturilor greşite, mai ales în cazul în care oamenii se încred în ideea că EU însumi împiedic orice schimbare a cuvintelor MELE. [...]

Iar dacă vi se interzice prin porunci să gândiţi asupra învăţăturilor primite, trebuie să vă miraţişi să vă daţi singuri seama de absurditatea unor astfel de poruncişi să puneţi tocmai din această cauză la îndoială adevărul învăţăturilor care vi se oferă.

Nu-i sigur că ele sunt în întregime greşite. Voi însă trebuie să clarificaţi aceasta începând să reflectaţi asupra lorşi adresându-vă celui care este DUMNEZEULşi CREATORUL vostru, singurul care vă poate lumina în această privinţă.

Trebuie să căutaţi deci să dobândiţi o cunoaştere vieşi să nu vă mulţumiţi cu cunoştinţe moarte. Ele rămân moarte atât timp cât n-au influenţă asupra sufletului, cât timp nu-l fac să lucreze cu sârg asupră-şi - lucru care constă înainte de toate în a săvârşi fapte pornite din dragoste faţă de semeni. Căci îndată ce omul trăieşte în dragoste, gândirea i se lumineazăşi nu se mai mulţumeşte cu învăţături care nu corespund întru totul adevărului. - Lumina dragostei nu îl mai lasă să accepte pe negândite tot ceea ce i se oferă, cişi-l determină să cerceteze tot, căci dragostea este principiu dumnezeiescşi nu suportă niciodată eroarea sau minciuna.

Din acest moment omul resimte o dorinţă puternică de a afla adevărul. -Şi îl primeşte, indiferent în ce fel. Căci cine doreşte să afle adevărul, acela îl va primi.Ci ne doreşte adevărul, acela MĂ doreşte pe MINE, care sunt veşnicul adevăr. Iar EU MĂ dezvălui lui, adică fac să-i parvină într-un fel sau altul adevărul, iar el îl acceptăşi-l valorifică fără reţineri.

Fiecare om trebuie să dorească el însuşi să ajungă la perfecţiuneşi poate să ajungă la ea pentru că e de ajuns să ia legătura cu MINE - e de ajuns să se roage la MINE în spiritşi în adevăr ca să-l ajut în a-şi parcurge cu succes drumul pământesc -şi ruga îi va fi ascultată. Va simţi mereu un imbold lăuntric de a săvârşi fapte pornite din dragosteşi va dobândi prin aceasta luminăşi va merge astfel pe calea care îl duce la desăvârşire. Amin.

...

Căci voinţa MEA este ca adevărul să se răspândească printre oameni, aşa că MĂ îngrijesc să-l primiţi, şi mereu voi vorbi prin Spiritul MEU numai acolo unde există garanţia că cuvântul MEU este primit şi dat neschimbat mai departe. Eu ştiu când şi unde este aceasta posibil, şi acolo Spiritul MEU se revarsă.

Vreau ca voi, oamenii să trăiţi în adevăr - ştiu însă în ce măsură acţionează duşmanul MEU asupra voastră, căutând mereu să presare adevărul cu erori. Cunosc cine e dornic de adevărşi deci unde are duşmanul MEU puţină influenţă. Ştiu când îmi creeazădorinţa de adevăr posibilitatea de a transmite adevărul pe pământ ca să fie dat mai departe la semeni, ştiu unde existădorinţa de a sluji adevărul.

EU însumi, când am trăit pe pământ am vestit Evanghelia, astfel că oamenii au primit de la MINE numai adevărul curat, indiferent despre ce le-am dat învăţătură.Şi acum porneşte de la MINE cei mai pur adevărşi nu e nevoie decât de o inimă deschisă, dornică de adevăr, pentru ca adevărul să fie primitşi folosit. Atunci el răspândeşte lumina - căci semnul distinctiv al adevărului este faptul că îi măreşte omului capacitatea de înţelegere, el dobândind astfel cunoştinţe clare, care îl iluminează - ceea ce poate să facă numai adevărul.

...

Îndată ce îşi dă seama de existenta MEA şi MĂ recunoaşte, el nu se mai pierde, pentru că o porneşte pe drumul ce duce la cruce, la mântuitorul dumnezeiesc IISUS HRISTOS. În EL MĂ recunoaşte pe MINE, îndreptându-se astfel către MINE. Atunci IISUS Îl descătuşează, smulgându-l pentru totdeauna din ghearele duşmanului. Căci IISUS i-a luat păcatele asupra SA, deschizându-i astfel drumul către TATĂ.

IISUS şi cu MINE suntem unul - Recunoaşterea acestui fapt garantează reîntoarcerea la MINE a celor căzuţi odinioară. Iată de ce le vorbesc oamenilor, dându-le explicaţii. Cuvintele MELE sunt cel mai mare dar al îndurării, pe care-l dau oamenilor înaintea de venirea sfârşitului. Ferice de cel care le acceptă, căci el în veci nu se mai pierde.

Răgazul rămas e scurt, iar forţele întunericului luptă cu înverşunare pentru suflete.

Dar şi EU lupt pentru voi, făpturile MELE, şi sunt alături de voi, ca să puteţi opta corect, ca să porniţi pe drumul către IISUS HRISTOS, în care am devenit EU însumi om, pentru a vă mântui. Căci voi sunteţi cei care decideţi rezultatul acestei lupte. Folosiţi-vă de aceasta mare operă a îndurării - mântuirea prin IISUS HRISTOSşi adevărat vă spun, veţi obţine victoria, eliberându-vă de cel care va vrea pieirea. Amin.

...

Puţini numai se vor trezi, întorcându-se cu totul către MINE, încetând să mai păcătuiască pentru a se elibera definitiv de sub stăpânirea celui care aduce numai nenorocire celui care se ataşează de el - fiindcă el este nespus de rău.

Dar cei mai mulţi oameni nu cred aceasta până nu o simt amarnic pe propria lor piele. Eu însă sunt păstorul cel bun care aduc vindecareşi binecuvântare acolo unde oamenii MĂ iubescşi merg pe căile MELE.

Citi la pagina 22 capitolul Cine-mi primeste cuvintele, ma primeste pe mine.

De asemenea cu fiecare capitol revelatia se intensifica si veti avea mari satisfactii si revelatii.

Glorie Tie Doamne pentru minunile si revelatiile cu care ne insotesti in fiecare zi. Iata razele ce izvorasc din Tine Insuti , una cu Tine, copiii tai divini...

9 comentarii:

  1. prea multe cuvinte :P totu se rezuma la : esti un suflet nemuritor care doar invata lectii . cand lupti impotriva raului tu ii dai putere!!! toata creatia e perfecta . iubeste totul si totul te va iubii. poti bate un catel care vine la tine sa te iubeasca ? daca esti mai crud poate poti o data dar a doua oara vei izbucni in lacrimi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. tocmai am gasit un text potrivit pentru acest site :); In mod asemanator, atunci cand incerci sa-I trezesti pe altii si sa iei acest lucru in serios, pleci de la premiza ca ei se afla in iluzie sau in somn (ignoranta) si acest lucru este ceea ce tu proiectezi, creezi si vezi si in mod gresit consideri proiectia ta ca fiind o realitate. Insa, odata cu propria ta trezire, vei vedea ca intreaga lume este trezita. Acesta este paradoxul divin.
    sursa: http://energianoua.blogspot.com/2010/05/tu-sunt-eu-in-oglinda.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant ce spui, dar din ce spui se pare ca ti-ai dori sa ii trezesti tu si esti un pic invidios pe oricine altcineva incearca sa faca asta, pentru ca in fapt tu dusmanesti pe cei care vor si ei sa fie iluminati, probabil doresti sa fii singurul.
    Te rog sa nu te mai intorci decat atunci cand vei simti iubire pentru acest spatiu.
    Lucrurile nu stau deloc asa cum spui tu. Cand te trezesti vezi ca lumea doarme si ca oamenii il urmeaza pe Dumnezeu intr-un vis despre Dumnezeu si ca foarte putini sunt la unison in mod constient cu El.
    Primul comentariu este un pic mai inspirat. Intr-adevar poti sa invingi raul lasandu-te ranit de el si neluptand impotriva lui.
    Daca nu ma iubesti sincer nu poti sa ma inveti nimic si nu scrii din iubire.
    Du-te, gaseste iubirea si apoi vino si invata-ma.
    Oamenii nu se lasa calauziti nici de cea mai pura iubire, spre nefericirea lor, si stunci cum poti sa ma inveti ceva neconsiderandu-ma nici macar egal cu tine?
    E o mare pretentie sa vii si sa ma inveti ceva cand tu interior nu dovedesti intelepciune. Eu accept dar trebuie sa vad in inima ta ca ai ceva de daruit.
    Deocamdata eu vad ca te deranjeaza ceea ce ar trebui sa te incante si critici ceea ce in mod normal ar trebui sa lauzi.
    Eu iti spun ca esti iluminat numai mental si nu si spiritual.
    Deci mai lucreaza, constiinta lui Dumnezeu nu este asupra ta, nu straluceste in tine, abia o lumina pala se rasfrange care trebuie amplificata.
    Sun in preajma foarte multe fiinte iluminate si chiar eliberate de prin vietile anterioare, poate si tu esti printre ele.
    Sunt deci fiinte cu mari realizari spitituale care lupta sa ajunga acolo unde erau si apoi sa urce si mai sus.
    Si aici este si va fi un mare vis divin, cel mai scurt drum spre mantuire si desavarsire...
    E pacat sa te situiezi pe o pozitie de invidie.
    Apropie-te de Iisus si ma vei vedea cu alti ochi, plus ca intregul tau destin spiritual va fi binecuvantat.
    Stii yoga, stii sa meditezi, ce stii din yoga? Vom face in curand o scurta sinteza a gloriosului sistem.
    Cunostintele mentale sunt si ele valoroase dar ele trebuiesc insotite de constiinta divina. Trebuie sa ne punem la unison cu aceasta contiinta a lui Dumnezeu. Altfel sunt doar niste sabloane care ne pot ajuta dar nu sunt suficiente si ramanem doar la speculatii spirituale, asta este ce mi-ai recomadat tu o speculatie spirituala nesustinuta la nivel divin.
    Acel text poate fi la fel de valabil si pentru tine, pentru ca nedescoperind sinele tau nu poti sa recunosti unde vorbeste sinele si unde egoul.
    Si in textul la care comentam Sinele a spus lucruri glorioase.
    Deci mergi si scoate barna din ochi prietene si apoi poate o sa ma vezi altfel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Extraordinar cum Dumnezeu a vorbit prin atâţia oameni, chiar şi în zilele noastre! Stilul din scrierile Berthei Dude este atât de asemănător cu al lui Lorber, încât este evident că e vorba de acedlaşi Autor. Am pus deja bookmark la cartea ei, încă o scriere pe care trebuie să o citesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da este intr-adevar extraordinar si de aceea se si spune ca traim in plina Apocalipsa adica Revelatie.
    E minunat sa iti vorbeasca orice fiinta din Cer cu atat mai mult cele mari sau chiar Dumnezeu.
    Ne asteapta mutle revelatii sir aspunsuri in toate aceste carti.
    Opera lui Lorber ramane totusi glorioasa si deasupra tuturor. In ansamblul ei este mai importanta decat chiar Biblia, fiind un fel de Biblie extinsa, in jur de 10 mii de pagini, biblia viitorului dupa cum o numesc multi entuziasti...

    RăspundețiȘtergere
  6. :) In Biblia viitorului, cum ii spui, nu vor exista cuvinte precum: 'dusman' sau 'pastor', si nimic care sa faca referire la ceva ce este mai putin decat egalitate si individualitate,
    si va fi scrisa in mintea si inima fiecaruia, nu pe pagini de carte.

    Toate notiunile de azi, toate alegoriile si povestile de duh pe tema spiritualitatii religioase nu vor fi altceva decat relicve,
    care atesta continuitatea vietii pe minunata noastra planeta.
    Mai sunt entuziasti si printre cei care considera "Conversatiile cu Dumnezeu" a fi noua Biblie.
    Totul va fi remodelat, iar structura pe care se va cladi noul om va fi schimbata din temelie.
    @};-

    RăspundețiȘtergere
  7. Sau putem spune ca temelia exista deja dar ca este slab luminata si ca aceasta lumina se va amplifica foarte mult.
    Totusi oamenii nu sunt egali decat in sens generic, cum ar putea un pamant sa fie egal cu un soare sau cu o luna?
    Elevul va fi vreodata egal cu profesorul?
    Dar nici nu e nevoie sa fim egali ci sa ne iubim si sa il vedem pe Dumnezeu manifestandu-se prin noi, de la cel mai mic la cel mai mare, sa ii dam voie sa se manifeste, sa invatam sa il chemam.
    Deocamdata sa asimilam biblia viitorului apropiat si vom mai vedea ce va mai fi in viitorul indepartat.
    Scheletul este acelasi numai ca revelatiile se amplifica, sunt inzecite si daca va mai exista o revelatie si mai mare poate ca intr-adevar aceea nu va mai fi scrisa, dar va fi o intelegere interioara a celei existente, daruita direct de Spirit.
    Dar revelarea in 11 volume a celor trei ani ai lui Iisus , facuta chiar de catre El nu trebuie ignorata si nici minimalizata pentru ca el doreste dimpotriva sa fie primita cu recunostinta si iubire.
    Era si timpul redarii integrale a mesajului lui Iisus si a mesajului intregului iudaism, ba chiar a mesajului lui Dumenzeu de la inceputuri, inca de la Adam.
    Si acest lucru glorios il face Iisus prin Lorber.
    Eu cred in revolutia eterna, in revolutia fara sfarsit, Dumnezeu este mereu plin de surprize si lectii.
    Deocamdata oamenii trebuie sa recunoasca mesajele lui Dumnezeu scrise in exterior.
    Crestinismul a devenit asemenea iudaismului, profetii sunt exclusi si exilati si anatemizati, nu au loc in biserici...
    Singura scuza si ingaduire a crestinismului actual este ca nici celelalte religii nu stau mai bine si ca si aceia au sfinti si adevar prin carti...

    RăspundețiȘtergere
  8. Oamenii recunosc cel mai bine mesajele lui Dumnezeu in interior.
    De aceea, fie ca citesc noile revelatii, fie ca le citesc pe cele vechi, nu face mare diferenta, pentru ca, in ambele cazuri, libertatea le este limitata. Omul trebuie sa inteleaga ca poate comunica direct cu Dumnezeu, prin spiritul sau, si ca poate obtine astfel cea mai buna indrumare.
    Oamenii sunt inca atrasi de biserica, dincolo de obisnuinta, pentru ca nu au altceva la fel de puternic in care sa creada. Se simt pierduti fara biserica, sau fara o figura religioasa centrala. Pacatul, daca ma pot exprima asa, este ca au facut din Iisus si din toate figurile sfinte idoli, la care se inchina. Stiu, suna foarte dur, insa, la o privire obiectiva, este real.
    Dumnezeu ne iubeste enorm si nu ne ingradeste niciodata nici demnitatea, nici libertatea de actiune, dimpotriva.
    Cat despre Iisus, nu cred ca a cerut vreodata inchinare cuiva. Nu, sunt sigura ca a vorbit despre iubire si egalitate, despre demnitate si eliberare spirituala. Mesajul Lui este unul etern, care nu diferentiaza si nu clasifica.

    Oamenii au nevoie de ceva care sa aiba un impact spiritual mult mai puternic decat imaginea religioasa si promisiunea sfintilor.
    Numai in acest fel, vor reactiona.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, ai dreptate, totusi diferenta este destul de mare.
    Sa recunosti tot ce vine de la Dumnezeu, e o mare diferenta, pentru ca de fapt El in interior recunoaste si iti daruieste puterea de a recunoaste.
    Deci deja e un mare semn ca esti mai aproape de El.
    Oamenii nu sunt atrasi de biserica dar se considera datori lui Dumnezeu sa se duca, ca si cand ai semna o condica si Dumnezeu va fi mai ingaduitor.
    Ai dreptate cu idolatria, totusi exista si o parte pozitiva, puteau sa fie cu totul alti idoli.
    Chiar daca se inchina idolatru lui Iisus, pana la urma daca se vor intalni cu adevarat cu El acesta ii va invata cum sa se inchine si apropo de asta iata ca i-a invatat chiar si aici.
    Si intr-o relatie de iubire este totul permis, poti sa il consideri cum vrei pe cel iubit si este foarte posibil sa nu gresesti.
    Iisus le-a cerut sa se roage si sa-l adore pe Dumnezeu si nu a cerut nimanui inchinare exterioara si nici sa ridice temple exterioare ci a cerut iubire si adorare interioara.
    Dumnezeu poate fi adorat si ca Spirit transcendent dar si ca fiind prezent in vehiculele sale alese, sfinti, ingeri zei sau intrupari.
    Problema celor din biserici este ca este foarte posibil ca nimeni sa nu se mai intelega cu ei nici Iisus, nici Dumnezeu si nici un sfant...
    Si apropo de textele ce apar la tine, nu trebuie nimeni sa reactioneze.
    Adevarul este o comoara care se obtine cu sudoare si sacrificii si trebuie cautat cu pasiune si iubire. Cei care cred ca deja il au nu au decat sa beneficieze de ceea ce au...
    Dar deja oamenii si chair si cei din biserici sunt in delicata situatie de a se face ca nu il aud pe Dumnezeu.
    Cand Dumnezeu iti scrie si iti daruieste 10 mii de pagini si tu te faci ca ploua si ca nu e adevarat atunci atitudinea ta nu va fi trecuta cu vederea.
    Si in curnad le va striga tuturor in fata Adevarul ca sa poata sa ii judece sau sa ii binecuvanteze, dupa cum vor reactiona.
    Ehei, a trimis Dumnezeu combinele sa treiere graul...:)

    RăspundețiȘtergere