30 aprilie 2011

Cu sau fara El?

Puteti sa observati si voi asta. Sunteti interesanti si minunati si rupti ca din cer atata vreme cat Dumnezeu se manifesta prin voi.

Si Dumnezeu se manifesta prin voi atata vreme cat ascultati de El si nu de altcineva.

Daca nu ascultati se va departa de voi si nu se va mai manifesta prin voi si va veti pierde interesul. Pentru ca El se manifesta simultan si prin cel care vorbeste si prin cel care asculta iar celor care nu au de gand sa il urmeze ci sa urmeze bisericile si dogmele ii va lasa sa faca cum doresc.

Desigur probabil va ingadui un destin normal fiecaruia dintre voi desi ce poate fi normal intr-un Potop si intr-o Apocalipsa?

Dar sunt printre noi deja fiinte care au experimentat si au inteles ce inseamna sa ramai alaturi de El, sa faci sacrificii pentru asta chiar, stiind ca El doreste sa fii intr-un loc anume si sa faci anumite lucruri.

Desigur vom avea mereu si din cei care de dragul dogmelor si bisericilor il vor rastigni pe El mereu si mereu crezand ca fac, culmea, voia Lui.

Eu va spun ca niciodata nu ati fost mai aproape de Iisus ca acum si ca destinul vostru pe o distanta mai lunga sau mai scurta, chiar etern, se va hotari in aceasta perioada si in aceasta viata.

Experimentati, invatati.

Nu fiti ca cei care nu vad nici o diferenta intre lumina si intuneric, intre dogma si adevarul cel viu, intre prostie si intelepciune.

Daca tu pui egalitate intre cei prosti si saraci cu duhul si intelepti, nu din dragoste ci din lipsa intelegerii, inseamna ca iti bati joc de El, pentru ca prin unii se manifesta neingradit in timp ce prin ceilalti vorbeste egoul si ignoranta desi intr-un limbaj religios.

Dumnezeu le va arata celor de prin biserici comorile Lui stralucitoare si acestia vor ramane in saracia lor spirituala refuzandu-L…

Asadar vedem bine ca nu toate fructele se coc odata.

Dar culesul se face atunci cand cele mai multe se coc.

Cele inca verzi le vom lasa la soare probabil in lumea de dincolo sa mai prinda culoare.

De aceea spun, cine ma intelege si pricepe ce spun, nu numai ca nu e nevoie sa mai intre in vreo bsierica dar chiar sa iasa din cele in care se afla, bisericile toate fiind asemenea unor barci care se scufunda incet, Dumnezeu trimitand deja vaporul salvarii si al vietii vesnice pentru a-i pescui pe cei care inca nu vad cata apa a patruns in corabia lor si ca desi cei care se afla la carma fac tot ce pot sa ascunda adevarul pe care il stiu, si anume ca e plina corabia de apa, sau poate nici nu stiu, vor fi mereu suflete la care Dumnezeu va trimite mesageri, deoarece bisericile sunt asemenea unor gradinite iar Dumnezeu nu vrea sa stam prea multa vreme in gradinita...

Daca ai discernamant spiritual poti sa stai si in biserici si sa iei numai ce e bun si sa incerci sa luminezi pe cei de acolo...

Deci ce vedem? Semnele facute de Dumnezeu in biserici conditioneaza si mai mult pe cei din interiorul lor.

Atat de mult ca acestia spun despre semnele din celelalte biserici ca sunt inventate si facute de om.

Credeti ca este vreo religie pe care voi sa nu o fi experimentat si in care sa nu fi fost in vreo viata?

Si daca dovediti nestiinta la testul si incercarile care vin, oare este vina mea daca nu veti trece?

Nu v-am spus mereu sa ramaneti aproape si sa ascultati, sa studiati, sa va rugati zilnic si sa nu luati de bun tot ce sustin bisericile?

Deci, fara binecuvantarea Lui este neinteresant orice ati spune desi desigur tot lucruri frumoase veti spune.

Binecuvantarea Lui este precum sarea, atunci tu nu mai vorbesti despre El ci El vorbeste despre Sine prin tine.

Iar El a venit sa innoiasca lumea iar voi sunteti cu totii impotriva innoirii lumii. Voi nu vreti nici macar sa auziti cum suna viitorul, cu atat mai putin sa faceti parte din el.

De aceea spun, cat de pretiosi sunt cei care inteleg in ce consta Intoarcerea lui Dumnezeu!

Ceilalti vor ramane inconjurati de cadelnite si tamaie…

Nici dupa moarte nu vor scapa de ele, ba chiar este posibil sa ii goneasca pe ingeri cu ele…

Cadelnitele si tamaia nu te scapa de moarte si nici nu te urca in cer.

Intelegeti acum de ce aceia de prin biserici care nu inteleg altceva sunt in pericol de a fi trimisi spre o reinnoire definitiva…? Deoarece nimeni nu este luat cu forta in cer ci doar invitat si rugat sa asculte. Dar este spus, Multi chemati, putini alesi...

Cerul este Imparatia splendorii, a desavarsirii.

Daca ingerul vine la tine si iti spune Vino, urmeaza-ma si asculta-ma iar tu vrei sa il spovedesti, impartasesti sau mai stiu ce iti doresti de la el, cu siguranta ca nu te va lua cu forta sa te duca pe tine in nici un cer...

Meditati si numai la acest lucru, ca Iisus le-a vorbit despre reincarnare, mai mult, le-a deschis ochii spirituali si au vazut cum merg sufletele atat inferioare, ale animalelor, la o reintrupare in alte vehicule superioare, dar si cum se naste primul suflet de om primind ca vehicul un trup de om si apoi cumcei acre nus e ridica si isi reveleaza Sinele, adica scanteia vie a lui Dumnezeu din interiorul nostru, care este una cu El... interesanta scanteia asta, nu? :)

Pe scurt, meditati la faptul ca Iisus a vorbit despre reincarnare asa cum nimeni altcineva nu a facut-o.

Iata ca avem meditatii extrem de puternice si iluminatoare pentru toti crestinii, venite direct de la cine? Cine este cel insarcinat cu pregatirea voastra?

Ce spune Isaia despre Iisus?

"Iata Robul Meu pe care L-am ales, Preaiubitul Meu, in care sufletul Meu isi gaseste placerea. Voi pune Duhul Meu peste El, si va vesti Neamurilor judecata. “ Mat 12, 18

Isaia spune ca Iisus este robul lui Dumnezeu in care Dumnezeu pune Duhul sau...

Iata cum Domnul ne arata, glorie tie Duh divin care ne inveti Adevarul, ca Iisus este un rob in care Dumnezeu pune Duhul Sau, nu vreun fiu etern coborat din cer si nici vreun fiu unic in sensul de a nu mai exista si al doilea...

Ba chiar Iisus ii tranforma pe toti cei pe care ii atinge in fii de Dumnezeu asemenea Lui…

Dumnezeu le face pe toate, El si numai El, nu exista doi si nici trei, numai El este si le face pe toate.

Dar cei mai multi nu vor intelege nimic, pentru ca unde Dumnezeu face semne dar nu sunt acceptate de dragul dogmelor si bisericilor Dumnezeu nu insista si ii lasa pe aceia in ale lor…

Probabil ca vei vorbi mereu despre El. Dar scopul este ca El sa vorbeasca prin tine.

Numai ca tu nu vrei sa ii dai voie, Tu astupi gura Lui si il obligi pe El sa spuna numai ce vrei tu sa auzi.

Daca spune ceva rau de biserica ta, din Dumnezeu se va transforma in altceva si atunci te intreb, de ce te-ai pierdut pe drum?

Biserica te poate calauzi numai pe o portiune de drum apoi trebuie sa fii preluat de Dumnezeu.

Oare nu vezi cat de oarbe si ratacite sunt bisericile ca nu pot sa faca pace intre ele?

Cat de sarace sunt in Dumnezeu si cum semnele din interiorul lor mai rau conditioneaza pe credinciosi decat sa ii ajute sa il cunoasca pe Dumnezeu?

S-au umplu beciurile Vaticanului de secrete si mesaje de la Dumnezeu ascunse, dar si paharul care in curand va da peste si judecata lui Dumnezeu se va manifesta.

Eu va spun ca orice biserica ce nu va marturisi Adevarul asa cum este marturisit aici se va face praf si pulbere si o sa dispara de pe pamant.

In fapt cand Iisus se intoarce , El va fi biserica pentru toti cei care il vor intalni si nimeni nu va mai intra in bisericile vechi dupa ce il va fi intalnit.

Suprema realizare, supremul dar, suprema implinire, si cea care necesita cel mai mare sfort este cea spirituala.

Credeti ca lui Iisus ii sunt prea dragi bisericile? Dar El a spus ca nu va smulge neghina pana ce graul nu va fi bun de cules, ca sa nu smulga si graul odata cu neghina.

Diferenta dintre omul vechi si cel nou este enorma, ca de la cer la pamant.

Iar toate bisericile sunt pentru omul cel vechi, iata numai cea care coboara din cer este pentru omul cel nou.

La vremuri noi, sfinti si mesageri noi…

Pe de alta parte este atat de mult de lucru pe aceasta planeta…

Sa ne suflecam mainile si sa ne apucam de treaba…

Iata un izvor din care curge aur, cei care au facut o meserie din cautarea sau exploatarea aurului il vor pretui?

Nu pentru ca izvorul dicteaza pretul aurului pe piata si ei vor da faliment si se va vadi ca vand pietre stralucitoare si nu aur si vor trebui sa vina si sa negocieze soarta si destinul lor…

Legea tainica a Firii, Nu pleca fara sa-mi lasi, zacamintele iubirii, mama suflet urias si secretul nemurii, Mama suflet urias, Multumesc iubita mama!

Credeti ca Dumnezeu se va supara daca va fi adorat ca Mama?

Haideti, aveti de gand sa studiati si sa va luati licenta in mesageri ai lui Dumnezeu, cucerind dogmele si innobilandu-va cu cel care trebuie sa va invete sau veti ramane robi dogmelor si bisericilor riscandu-va viata vesnica?

Iata pe Dumnezeu innobiland si innoind crestinismul. Cu cata pasiune il vor afurisi cei de pin biserici si cate slujbe vor face impotriva Lui...

Dar sfarsitul si judecata sunt aproape.

Iar eu nu vorbesc nici in zadar si nici degeaba si nici la nesfarsit...

2 comentarii:

  1. Daca cineva nu crede in EL, EL oricum exista.
    Daca cineva nu vrea cu EL , EL oricum este cu el.
    De ce ?
    Pentru ca EL este TOTUL.
    Nu poti exista fara EL.
    Daca El nu ar exista , nici noi nu am fi existat.

    Eu sunt acel ce-a fost si este,
    Eu sunt Cuvantul cel dintai,
    Eu sunt Lumina , sunt Intunericul
    Eu sunt ce este , sunt ce nu-i.

    Eu sunt intregul Univers
    Sunt propria Mea creatie
    Sunt TOTUL pana-n infinit
    Sunt viu si sunt vibratie.

    ................................

    Nimic nu este fara Mine
    Si toate le-am facut cu-n rost
    Eu sunt Divinul Creator
    Si sunt ce este , sunt ce-a fost.

    Nu exista sa treca cineva prin viata si Dumnezeu sa nu i se descopere .
    EL i se descopera fiecarei persoane in functie de nivelul lui de intelegere.
    Daca nu a reuseste sa -L descopere si sa creada in EL , atunci, cu siguranta Il va descoperi dar intr-un mod mult mai dureros.
    Orice suferinta te apropie de Dumnezeu.
    Credem sau nu , ne place sau nu, EL exista si este TOTUL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deosebit de inspirat tot ce ai spus.
    Sa ii multumim lui Dumnezeu ca sunt atatea fiinte luminate in jurul nostru.
    Dumnezeu ne calauzeste spre fuziune cu El...

    RăspundețiȘtergere