21 aprilie 2011

Isus le-a zis atunci...

37. A luat cu El pe Petru si pe cei doi fii ai lui Zebedei si a inceput sa Se intristeze si sa Se mahneasca foarte tare.

38. Isus le-a zis atunci: "Sufletul Meu este cuprins de o intristare de moarte; ramaneti aici si vegheati impreuna cu Mine."

39. Apoi a mers putin mai inainte, a cazut cu fata la pamant si S-a rugat, zicand: "Tata, daca este cu putinta, departeaza de la Mine paharul acesta! Totusi nu cum voiesc Eu, ci cum voiesti Tu."

40. Apoi a venit la ucenici, i-a gasit dormind si a zis lui Petru: "Ce, un ceas n-ati putut sa vegheati impreuna cu Mine!

41. Vegheati si rugati-va, ca sa nu cadeti in ispita; duhul, in adevar, este plin de ravna, dar carnea este neputincioasa."

42. S-a departat a doua oara si S-a rugat, zicand: "Tata, daca nu se poate sa se indeparteze de Mine paharul acesta, fara sa-l beau, faca-se voia Ta!"

43. S-a intors iarasi la ucenici si i-a gasit dormind; pentru ca li se ingreuiasera ochii de somn.

44. I-a lasat din nou, S-a departat si S-a rugat a treia oara, zicand aceleasi cuvinte.

45. Apoi a venit la ucenici si le-a zis: "Dormiti de acum si odihniti-va!… Iata ca a venit ceasul ca Fiul omului sa fie dat in mainile pacatosilor.

3 comentarii:

  1. Isus stia tot ce va fi stia tot .. e porcarie sa credeti ca el avea nevoie de rugaciunile apostolilor si sa credeti ca el a suferit :))) biblia aia va tine pe loc :))) a fost scrisa de oamenii care avea o constiinta minima Isus spunea lucruri mari dar fiecare intelegea in felul lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. tu daca ai stii ca dupa o viata de suferinta vei fi fericit dea pururi nu ai mai simtii suferinta fi sigur :)

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a intamplat ceva foarte profund si dramatic acolo. Reculege-te ca sa intelegi, nu e nimic de ras.
    Bate-ti si tu un cui in palma si sa imi spui cum te vei simti.
    Iisus a murit in urma suferintei fizice.
    Deoarece tu ii bagi pe toti crestinii in aceeasi oala si nu vezi nici o diferenta, inseamna ca nici tu nu poti sa distingi ce este legenda si ce este Adevar in viata lui Iisus.
    Tu dialoghezi cu mine sau cu alti presupusi crestini mai putin luminati care ar putea sa iti citeasca mesajele?
    Dar tu, ai vreo certitudine ca vei fi fericit de-a pururi?

    RăspundețiȘtergere