19 aprilie 2011

Marele rege si voievod al cerului, Mihail !

Puteti observa cum revelatii fulgeratoare se produc, cum mari secrete ies la iveala, cum se face lumina, iata la nivelul istoriei nationale.

Avem un rege, fiul fostului rege Mihai si al unei femei exceptioanle, o englezoaica fantastica ce sfarseste decapitata de nazisti sub ochii copilului ei.

Mama, femeia salveaza dinastia de acum romaneasca si dorinta lui Dumnezeu. De la tata pastram numele, pentru ca intr-adevar voievodul Romaniei de multa vreme confirmat si pe la 1600 chiar este marele Mihai.

Acelasi mare Mihai binecuvantat de gloriasa Mama divina si de fantasticul Tata atotputernic prin decapitare, la fel ca si Ioan, la fel ca si mama regelui nostru neincoronat, primsolist iata intr-o orchestra de muzica clasica.

Regele a murit, pedepsit de Dumnezeu la stergere din cartea vietii, din cauza nenumaratelor greseli, traisca noul rege, fiul eternului Mihail…

O nemernicie care umple paharul lui. Cum sa ai o iubita, o sotie care sa sfarseasca decapitata si un fiu care sa asiste la aceasta grozavie si tu, imbecilule care nu te-ai ridicat la inaltimea numelui si functiei sa nu-i recunosti?

Nici Tatal nu te va recunoaste pe tine si te va sterge din cartea vietii.

Gasiti in presa detalii despre acest om minunat care a asistat la moartea teribila a mamei sale la varsta de numai 5 ani.

Tu esti regele Romaniei “Dieter Stanzeleit, alias Nicolae Vasile, Fiul tău şi al reginei tale pierdute Nerissa”

Tatal Nerrisei este fratele reginei Angliei.

Iata adevarata regina, Nerrisa, binecuvantata cu aceasta moarte de martir uluitoare prin decapitare si adevaratul mostenitor, un violonist de exceptie, un suflet mare, un roman ce face cinste neamului sau.

Si preaminunata printesa si regina Nerissa!

Iar eternul Mihail, vine mereu inaintea Tatalui si vesteste venirea si apoi Intoarcerea, uneste intai tara si apoi intreaga lume…

Binecuvantat de Mama divina si de Tatal preasfant cu nenumarate decapitari…

Pentru ca avem un Tata si avem o Mama, care sunt in Cer.

Si pe pamant avem rege si regina. Nerissa cea divina si fiul ei, marele violonist, un suflet viu binecuvantat de Dumnezeu. Vreau sa am rege un mare om de cultura. Glorie tie Maiestate, Domnul te va binecuvanta cu viata vesnica, esti al nostru, te iubim, te pretuim.

Glorie Tatalui si uluitoarei energii a fulgerului ce reveleaza fulgerator mari secrete purtand gratia Tatalui dar si mania Lui.

Iata mesagerii si vehiculele lui Dumnezeu sunt tot mai mult imbracate in hainele de aur ale culturii si desavarasirii.

Nerissa, o femeie cat o regina, o regina cat o zeita, o zeita cat o mama divina!

2 comentarii:

  1. Am auzit şi eu această poveste, şi sunt alături cu sufletul de acest moştenitor nerecunoscut.De fapt, toţi cei iubiţi de El au trecut prin nerecunoaştere, umilinţă şi nedreptăţi. Dar marca alegerii constă în puterea lor de a înfrunta toate acestea, şi de a-şi păstra lumina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si eu am empatizat cu el este un om inzestrat, deosebit, cu mult mai rege decat tat'su.
    Dar mama lui, ce mama! O regina demna si te neamul nostru si de numele celui care i-a fost sot pentru o vreme. In fata lui Dumnezeu probabil regina si sotie de rege.
    Binecuvinteaza Doamne pe Nerissa si considera-o martira si sfanta!

    RăspundețiȘtergere