23 aprilie 2011

Noi si El

Ceea ce iti spun este adevarat, mai mult, o revelatie si o binecuvantare.

Atunci cand Pavel spune ca el numai este si ca hristos traieste prin el, nu face o metafora cum ar parea la prima vedere.

Exista o anumita comuniune cu Dumnezeu si cu oricine si daca ii daruim fiinta noastra lui Iisus sa zic, El va veni si se va manifesta prin noi.

Acesta este miracolul si misterul.

Hristos a fost rastignit de mii de ori in acesti 2000 de ani prin toti sfintii si martirii care au murit in numele Lui sau pentru binele celorlalti.

Cine stie, daca vei fi sufficient de aproape de El s-ar putea sa te binecuvanteze si pe tine cu o rastignire, cu o moarte asemanatoare. Este o mare binecuvantare si o mare iubire asta, te iubeste atat de mult incat te considera una cu El si iti daruieste cele mai dulci si mai pretioase daruri...

Dar nu de moarte e vorba aici ci de viata.

Vrei sa il lasi pe Hristos sa traiasca prin tine?

Hristos l-a lasat pe Tatal sa traisca dar si sa moara prin El.

Tatal a urcat pe cruce, Iisus I-a pus la dispozitie fiinta, trupul.

Vreau sa iti mai spun ca in timpul lui Adam, Tatal si-a materializat un trup de cateva ori si a vorbit cu Adam si copii Sai dupa cum este revelat in Casa Domnului de Iisus prin marele sau scrib Lorber. La fel a facut si prin Melchisedec.

Exact asa cum atunci Tatal si-a materializat un trup si si-a imbratisat copiii la fel s-a intrupat luand sufletul lui Elisei si trupul lui Iisus...

Intelegi? De aceea iti spun ca nu exista fiu si nici treime, ci doar Unul intrupat nedivizat in doi ci in perfecta unitate, Fiinta Unica in si in afara Creatiei.

Atentie, Unitatea e superioara Trinitatii.

Nu e rau daca tu crezi in trinitate, dar iata in Cer nu e decat unitate si Iisus doreste sa il adori asa cum iti spun eu aici, in fapt El prin mine. Iti spun caa devarate minuni s-au spus aicid e care ma minunez eu insumi foarte tare si ma bucur nespus pentru ca nu sunt inventate sau create de mine ci vin de la El si lasa mult extaz si nectar in urma lor...

De aceea iti spun vino, vino, Iisus te asteapta sa coboare la tine sa fie una cu tine, sa traisca in tine, sa ii fi trup.

Vrei sa il lasi pe Iisus sa traiasca prin tine?

Daca esti exersat in ale rugaciunii si comuniunii cu Iisus sau si cu alte aspecte divine probabil deja ai observat ca este ceva cu totul palpabil aceasta.

Daca Iisus coboara si traieste in tine, impreuna cu Tatal asa cum a promis vei vedea cum adesea tu vei vrea una si El Iisus, alta, asa cum a fost si urcarea pe cruce, El Iisus I-a cerut de trei ori Tatalui sa nu urce, dar Tatal a urcat…

La fel daca Iisus va trai prin tine El te va duce pe caile Lui si nu vei mai merge pe caile tale.

Vei vedea cum El va dispune de trupul si fiinta ta dupa cum va dori.

El va lua in primire fiinta ta si se va manifesta prin ea.

Va iubi, binecuvanta, imbratisa pe cine va dori El si in masura in care va dori El.

Daca vrei sa il lasi pe Iisus sa traisca prin tine, sa vorbeasca prin tine , sa actioneze prin tine atunci roaga-l zilnic sa faca asta, daruieste-I fiinta ta in fiecare dimineata si in fiecare zi.

De aceea spun si eu ca si Pavel, nu eu iubesc ci Iisus iubeste prin mine.

Si este o adevarata minune ce se intampla, El Iisus are caile si drumurile Sale pe care doreste sa mearga. Nu te obliga dar vei vedea, vei fi martor la aceasta minune daca vei dori si daca te vei ruga sufficient de mult in fiecare zi.

Uneori doreste sa realizeze lucruri ce par imposibile pentru noi si totusi le face, e uimitor cum acest lucru se intampla.

I-am daruit inima si fiinta, fa si tu acelasi lucru si vei vedea cum Domnul va dispune de fiinta ta dupa cum va dori, vei vedea cum El va trai prin tine, va iubi prin tine, va actiona prin tine…

Sa lasam Viata, Calea si Adevarul sa actioneze prin noi!

Iisus iubeste prin mine, Iisus traieste prin mine, gandeste prin mine.

Sa fim una si sa il rugam sa vina la noi.

Si eu spun ca a si venit.

Si de aceea putem spune odata cu Gabriel Marcel „A-i spune omului: te iubesc înseamnă a-i spune: vei trăi veşnic, niciodată nu vei muri…”.

Nu exista fericire mai mare decat ca Dumnezeu sa iti spuna mergi pe acest drum.

In fapt El paseste pe acel drum pe care doreste prin tine, din interiorul tau.

Nu existe fericire mai mare decat ca El sa se manifeste prin tine.

Mai minunat decat asta nu poate fi decat ca El sa iti spuna tie prin mine, Te iubesc si prin tine mie, Te iubesc!

Intelegeti asta? Suntem in palmele Lui, in mainile Lui si nu ne va scapa de pe brate si nu ne va pierde in eternitate si ne iubeste atat de mult.

Sa fie Iisus deci! :)

Un Paste fericit impreuna cu Iisus!

23. Iisus a raspuns si i-a zis: Daca Ma iubeste cineva, va pazi cuvantul Meu, si Tatal Meu il va iubi, si vom veni la el si vom face locas la el.

24. Cel ce nu Ma iubeste nu pazeste cuvintele Mele. Dar cuvantul pe care il auziti nu este al Meu, ci al Tatalui care M-a trimis.

Ioan 14

4 comentarii:

  1. Crucea, lectia cea vie a lui Dumnezeu! Ma straduiesc sa spun ca Tatal a urcat pe cruce, ca Tatal doreste totala recunostinta pentru acest sacrificiu si ca nu vrea sa imparta acest lucru cu nimeni…
    Tatal este Mantuitorul, Tatal isi da Viata pentru noi, Tatal sufera pentru noi. Nu exista alta Viata decat Tatal, nu exista alta Cale decat Tatal si nici alt Adevar.
    Iata teologia Noului Ierusalim.
    Dumnezeu cel unic a suferit si a murit pentru noi.
    Nu va smintiti cu fii si trinitati.
    Un singur Tata si Dumnezeu exista care a coborat ramand simultan si in Cer si a daruit infinitului lectia sacrificiului si a ascultarii.
    Acesta este cutremurul cel mare ca Dumnezeul Cel unic si infinit a urcat pe Cruce, aratand bunatatea si milostenia Lui si iubirea Lui fara margini.
    Abba, Tatal cel preaiubit a facut asta.
    Abba, Tatal cel preaiubit se intoarce sa daruaisca cununi ultimlor apostolilor, sa incerce lumea, sa o innoiasca.
    Nu puteti sa ramaneti Una cu El decat adorandu-l in exclusivitate si numai pe El.
    Tatal spune ca nu exista treime ci numai El exista , ca numai El este sfant si ca toata inchinarea i se cuvine numai Lui ca unic izvor al sfinteniei si mantuirii.
    Nu exista Fiu si nici Duh Sfant care sa spuna altceva decat acestea pentru ca aceasta este chiar dorinta Lui, a unicului Dumnezeu, nedivizat nici in doime si nici in treime.
    Nu va pierdeti in dogme si prejudecati religioase.
    Vedeti ca Unicul Dumnezeu a urcat pe cruce si a facut istorie spirituala pentru Infinit.
    Adorati-l pe Unul cel sfant, pe Unul, Abba, Tatal preaiubit.
    Ave, Unul, Cel etern se intoarce!
    Si va spun ca nu exista fii, nici macar unul, nu exista nimeni care sa fie una cu El si sa pretinda ca exista alta realitate decat El.
    Cum de il acuzati pe Iisus de blasfemii?
    Cum ar putea manifestarea Unului sa impuna doimi si treimi?
    "Că a Ta este împărăţia şi puterea şi mărirea,
    acum şi pururea şi în vecii vecilor.
    Amin." Iisus
    Si daca exista fii fara numar nu aveti decat sa va numarati si voi printre ei.
    Dar eu va spun numarati-va printre cei care se topesc si dispar in cel Viu devenind una cu El.
    Nu exista decat UNUL, nedivizat si nedespartit!
    Aceasta marturie este buna si placuta Lui si nu exista nimeni in cer si pe Pamant cu viata vesnica in el care sa o contrazica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ingere, totul tine de gradul de perceptie si constientizare. La un anumit nivel, te poti simti o fiinta nedemna si slaba, la un alt nivel, poti avea constiinta faptului ca esti fiu al divinitatii, si, la un altul, te poti identifica cu Cel a carui reflexie esti. Atunci devii un Dumnezeu constient.
    Minunatii ingeri, spre exemplu, sunt tot atatea expresii ale divinitatii, cate fire de nisip!
    Oare ei nu sunt constienti atat de sine, cat si de unitatea cu Tatal?
    :) Vezi, insusi faptul de a-L numi Tatal, ne aduce conditia si constiinta, inca trunchiata, de fii.
    Trebuie sa fie minunat sa fii un Fiu de Dumnezeu, complet si desavarsit, asa cum Iisus a fost! Dar ce aduce dumnezeirea, si chiar identitatea cu Dumnezeu, este tocmai puterea de sacrificiu prin Iubire.

    Nu contest nimic din ce ai spus, dimpotriva, confirm;
    am vrut doar sa aduc o completare, in ideea ca, una din lectiile in aceasta minunata experienta in planul fizic, este impacarea contrariilor si paradoxurilor. Totul exista dintru inceput intr-un singur Dumnezeu, si totul se schimba permanent. Ca un caleidoscop celest de culori stralucitoare, care isi schimba mereu forma, intensitatea si consistenta, fara a se pierde sau degrada in vreun fel, intr-un spectacol impresionant. ღ

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat Denaide!
    Dumnezeu sa ne caluzeasca in continuare pa caile Revelatiei!
    Faptul ca El ne vorbeste si ne este aproape este o minune foarte mare, uluitoare, un mare miracol in vietile noastre.
    Sa fim puri si curati in inimile noastre pentru a putea sa il auzim in eternitate! Amin

    RăspundețiȘtergere