17 aprilie 2011

Unde era trinitatea inainte de Iisus?

Pentru ca nu am lamurit deplin subiectul.

Este evident pentru oricine ca treimea sau trinitatea, atat cea crestina cat si cea hindusa, sunt facute si promovate de oameni.

Acestia si aceia s-au strans ei, au meditat putin, au analizat si au ajuns la concluzia ca cele mai importante trei aspecte ale religiilor lor trebuie sa devina treime si desigur odata ce au instituit aceasta treime, sa i se inchine ei.

Pentru cine a fost atent a putut sa observe ca Iisus nu numai ca nu accepta inchinare altcuiva decat lui Dumnezeu, lucru pentru care a intrat cu multi in conflict dar nu a enuntat nici un cuvant despre vreo treime.

Mai mult, Iisus nu sustine nici o treime si nu doreste ca oamenii sa se inchine nici unei treimi ci unicului Dumnezeu, Tata si Creator a tot ceea ce exista.

Si acum un lucru foarte important pe care trebuie sa il retineti, foarte profund, fundamentul teologiei Adevarului.

Atunci cand Spiritul lui Dumnezeu se intrupeaza, atunci cand Dumnezeu se intrupeaza , intruparea nu devine fiu, intruparea nu pierde nimic din totalitatea spiritului si intruparea este in totalitatea identica cu intregul din care s-a intrupat.

Iisus nu vrea sa fie recunoscut ca fiu al lui Dumnezeu ci ca insusi Dumnezeu, nu una cu El ci chiar El.

Daca ati citit macar o parte din marile Lui revelatii ati putea sa observati asta.

Iisus nu a coborat sa impuna altceva decat adorarea Tatalui, a Celui Unic, a Unicului Dumnezeu.

Iisus nu sustine nici o treime si nu este de accord cu inchinarea la nici o treime.

Acesta este Adevarul si cand veti avea posibilitatea sa discutati cu El va veti convinge.

Dar ce sunt bisericile decat niste gradinite spirituale? Intr-adevar ce le pasa copiilor cui se inchina si pe cine adora? E suficient ca ei sa cante si sa spuna poezii.

Este foarte posibil ca in lumile subtile sa nu fi auzit nimeni de un fiu al lui Dumnezeu in schimb toti sa fi auzit de o intrupare a Spiritului rastignita…

Acesta este adevarul revelat.

Cineva spunea sa ma duc la un preot. Si i-am spus, nu vezi ca preotii vor veni la mine, atat in lumea asta cat mai ales in cea de dincolo?

Nici un preot nu va urca direct in cer, toti se vor grupa, in functie de afinitati in jurul unor ingeri care ii vor invata ce trebuie sa stie ca sa urce in cer.

Minunea este aceea ca aceasta invatatura si chiar acesti ingeri se manifesta direct pentru noi chiar aici in lumea fizica.

Ce ar fi sa ma identific si eu complet cu Iisus in discurs asa cum El se identifica cu Tatal?

Asadar daca vreti sa fiti pe plac lui Iisus adorati-l ca Dumnezeu, nu una cu El dar chiar Dumnezeu.

De aceea I se si spune Domnul.

Aceasta este suprema adorare si cea pe care o doreste cel mai mult de la voi.

Nu exista nici o treime in cer, exista numai Unul si unitate si toti adora numai pe acest Unul din care toate izvorasc, izvorul Vietii.

Nu exista doi, nu exista trei exista numai Unul caruia i se cuvine toate inchinarea si toata adoratia.

Aratati-mi unde v-a invatat Iisus sa va inchinati vreunei treimi si unde v-a spus ca ar exista treime.

Asa ca puteti sa va faceti inca o idee despre viitorul bisericilor...

In fapt Intoarcerea Lui este sfarsitul lor... Si a multor altor lucruri. Amin

Glorie Celui Etern , glorie Dumnezeului care atunci cand se intrupeaza nu devine fiu ci ramane tot Dumnezeu si tot Unul!

PS: Varianta cu intruparea unui fiu etern al lui Dumnezeu care ar exista dintotdeauna si pentru totdeauna nu tine, Iisus nu este de acord cu ea si El, Iisus, nu vrea sa fie recunoscut decat ca una cu Dumnezeu si chiar Dumnezeu, neseparat prin nimic de El.

PS: Iisus are responsabilitatea celor care vor trai etern si ii invata Adevarul pentru ca elevul mantuit poarta in eternitate amprenta profesorului.

Multumesc Doamne, Unule etern, nedivizat si neimpartit, inceputul a toate si izvorul Vietii, Calea si Adevarul, dintotdeauna si pentru totdeauna!

2 comentarii:

  1. Foarte frumos exprimata ideea de Divinitate Unica si Indivizibila! Calea, Adevarul si Viata!

    RăspundețiȘtergere
  2. ommiracle iti multumesc, ai un blog foarte frumos si cuvintele tale sunt pretioase pentru mine :)

    RăspundețiȘtergere