30 mai 2011

Binecuvantarea Ascultarii

V-am invatat si va invat. Trebuie sa invatati ascultarea. Daca aici nu ascultati nu veti asculta nici in cer si nici macar nu veti urca.

Nimeni nu va va pescui altfel decat o fac chiar eu aici si acum.

Nici un inger nu va spune altceva din orice cer ar cobori.

Si aceasta este adevarat si martor imi este chiar Domnul care sta deasupra mea si va vorbeste si va binecuvanteaza si va cheama.

Ascultati pentru ca spunAdevarul!

Stiti ca Domnul a spus ca Ioan Botezatorul ar fi putut sa il urmeze? Meditati si intelegeti, Dumnezeu spune ca Ioan Botezatorul ar fi putut sa il urmeze pe Isus. Intelegeti dar ce mare este libertatea fiecaruia. De a a asculta si de a face ce doreste Dumnezeu sau de a nu face.

Invatati si intelegeti ca Iuda care a vazut cu ochii lui mari minuni degeaba le-a vazut si tot banii I-au fost mai dragi.

Daca nu intelegeti acum nu veti intelege niciodata. Daca nu ascultati acum nu veti asculta niciodata si, vorba Lui, veti muri in pacatele voastre.

Pentru ca El va trimite slujitori o data, de doua ori, El insusi va veni poate inca o data dar nu se va ruga nimeni de voi prea mult sa ascultati si din copii ai Lui veti deveni asemenea frunzelor si ierbii care astazi este si maine se va topi.

Intelegeti ca cei care nu se mantuiesc impartasesc soarta celorlalte regnuri inferioare.

Intelegeti de ce toti profetii si toti mesagerii au strigat, de ce Dumnezeu striga neincetat, Urmati-ma si Ascultati-ma altfel veti pieri…

Ce ii spuneti ca il iubiti si nu il ascultati?

Si pentru ce Ma chemati: Doamne, Doamne, si nu faceti ce va spun? (Luc.6:46)

Nu recunoasteti spiritul si duhul Lui?

Nu vedeti cate lucruri minunate si unice si dumnezeiesti ne-a spus chiar aici?

Nu vedeti ca ne-a dezvaluit din tainele vietii vesnice si ne-a mangaiat cu unice viziuni si profetii despre rostul si viitorul nostru spiritual alaturi de El?

Adevarat este ca El nu va intra in nici o gradinita si va trimite ingeri acolo, in nici o scoala si va trimite ingeri acolo.

Nu va cobora la nimeni care este ocupat cu altceva bun sau rau.

Ci doar la cei care il iubesc si il doresc mai presus de orice.

Veniti sa devoram Cunoasterea si pe Dumnezeu, veniti sa ne hranim cu El.

Nu ati auzit de holy ground? Pamant sfintit, oaza aleasa si binecuvantata, spatiu binecuvantat in care El se manifesta?

Nu intelegeti ca orice izvoraste din El are viata vesnica?

Veniti sa ne hranim cu Dumnezeu, nu in imaginatie nu in exterior, ci deplin in Spirit , veniti sa il vedem si sa il simtim pe Dumnezeu.

Iata incepe o noua Lume, veniti sa punem piatra de temelie a acestei lumi. Dumnezeu cu ingerii si toate puterile ceresti sunt de fata.

Unde va veti duce, afara e frig si moarte.

Ce spun e adevarat si El va vrea aproape si in ascultare.

Amin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu