25 mai 2011

Vizita lui Iisus!

Astazi, in fapt chiar acum Domnul a venit la mine si m-a imbratisat si m-a binecuvantat facandu-mi daruri si explicandu-mi unele din lucrurile mai grele de inteles care le spune prin mine.

Astfel am spus ca Oreste se va mantui.

Si asa va fi pentru ca daca Oreste nu va avea acces in niciuna din comunitatile spirituale mantuite din cer va urca cu mine si va face parte din comuniattea mea spirituala pentru ca El Domnul spune ca eu ii sunt mladita vie care in timp va adduce mai multa roada decat toate celelalte in parte si timp si mai lung decat toate celelalte la un loc...

De aceea Tatal ne leaga cu dragoste mare unul de celalalt. De aceea Tatal spune ca eu ii sunt dar Lui si El imi este dar mie.

Nu stiu ce am facut deosebit ca El sa ma viziteze.

Ma iubeste foarte mult cand ii sustin si ii incurajez pe cei mici...

Nu exista comoara mai mare decat fiinta care sa trasmita mesaje de la El, decat fiinta prin care El sa se manifeste neingradit.

Nu exista fiinta mai pretioasa decat fiinta cultivata spiritual care il intelege pe Tatal si in acre Tatal se poate reflecta si prin acre Tatal se poate amniefsta…

Decat fiinta care obtine viata in sine…

Fratele si iubitul Iisus, gloriosul Iisus…

Domnul ne-a daruit spiritul unui mare inger sa ne fie mereu aproape si sa ne se manifeste constant prin noi si toti ingerii nostrii se vor strange la un loc actionand sub coordonarea lui Iisus si altor mari ingeri…

Va fi un mare show spiritual. Adevarul va straluci si va lovi in toate miciunile si va darama toate institutiile lor si toate scolile lor asa zis spirituale.

O lupta fantastica si glorioasa intre cei mai puternici…

Iisus este o fantastica sarbatoare spirituala.

Formele Lui nestiute si necunsocute vor straluci asupra celor alesi…

O fiinta mare pe Pamant cum 2000 de ani este de necuprins cu mintea cat de mare poate sa ajunga in cer dupa 2000 de ani.

Marele Avatar, marea Intrupare, va straluci asupra voastra asa cum a stralucit asupra lui Pavel asa cum a stralucit in cele mai glorioase momente facand mari minuni si trezind fiintele la Dumnezeu!

Este sfarsitul lor si inceputul celor care sunt gata sa abandoneze totul pentru Adevar, inclusiv presupusa lor cunoastere si intelepciune!

Intai trebuie sa stapaniti foarte bine comuniunea si comunicarea cu El!

Iata scoala cea vie a lui Dumnezeu si pe cel care este ceea ce spune ca este, prin gratia si mila lui Dumnezeu!

Cine asculta de mine asculta de Iisus si asculta de Tatal!

Aceasta este cea mai scurta cale spre Dumnezeu si spre desavarsire, cea mai apropiata poarta spre Constiinta spre uniunea cu Tatal! Cea mai completa scoala din tate cate au existat vreodata pe pamant!

Folositi-va de ea!

Un comentariu: