25 iunie 2011

Armaghedonul

Armaghedonul e lupta finala dintre bine si rau. In urma acestei lupte planeta va fi purificata si I se va darui un nou inceput, invingatorii invaluind-o in energiile ceresti.

Aceasta lupta se duce pe toate planurile, este si razboi nevazut si neinteles de cei mai multi dar acest razboi subtil va avea ca manifestare in planul material evenimente fizice teribile.

Ori mari cutremure ori oprirea pamantului pentru o vreme din miscarea de rotatie ori boli sau alte evenimente distrugatoare.

Mai in gluma mai in serios sintagma razboinic al luminii este cat se poate de reala si aceasta lupta este cumplita si este pe viata si pe moarte.

Exact asa cum erau vechile razboaie.

Sa ne amintim de dacii care erau o vijelie cumplita pentru toti dusmanii lor.

La fel lupta ingerii cu demonii.

Domnul spune Cine nu aduna cu mine risipeste!

Am prieteni mai vechi care daca nu se grabesc sa intre in ascultare de mine se vor departa tot mai mult de propria lor mantuire.

Pentru ca Domnul nu glumeste si tot ce a spus ca va face cu mine si in cer si pe pamant va face si unde a spus ca ma va ridica ma va ridica si puterea pe care a promis ca mi-o va da mi-o va si da.

Multi sunt acum mai mari si mai puternici decat mine dar toti acestia nu vor urca in nici un cer fara aprobarea mea personala.

Si oricat de mare pare aceasta nebunie este adevarat pentru ca Dumnezeu ma asteapta de multa vreme si cei de pe urma vor primi la fel ca si cei dintai. Si cei de pe urma au fost inca de la inceput si tatal ii iubeste ca pe cei mai scumpi copii care exista deoarece cel mai pretios dintre lucruri este iubirea plina de cunoastere pe care divinitatea o primeste de la proprii copii.

Aceasta alinare si aceasta bucurie este una din cele mai mari daca nu chair cea mai mare pe care tatal o considera mai presus decat toate.

Adevarat este aceasta pentru ca lumile si fiintele pe care eu le inchin Lui in eternitate sunt fara numar.

Vom vorbi despre puteri paranormale si spirituale. Daca vin inainte de a-l cunoaste pe dumnezeu acestea de obicei sunt obstacole si probleme pentru ca amplifica foarte mult orgoliul si fiinta in cauza cu greu va mai accepta sa asculte de cineva.

De aceea cei mici si puri vor ajunge mai sus decat cei mari si puternici astazi.

Si oricat ar fi ei de puternici pe langa Hristos sunt niste tantari si El ii va judeca pe toti cei care nu vor sa asculte de Dumnezeu, dupa masura grseselilor si pacatelor lor.

Celor puternici acum Dumnezeu le va cere direct lucruri concrete.

De ajuns si-au facut de cap, Domnul ii va chema la ascultare.

Si vai de cel care nu va tine seama de chemarea Lui! Pentru ca in mod normal ei ar trebui sa fie deja in ascultare si aceasta chemare este ultima gratie, ultima concesiune si mila inainte de alta judecata.

Fiti atenti la ce doreste El de la voi.

Faceti de prima data ce va cere altfel mai tarziu va fi mai greu, tot mai greu si rasplata va fi tot mai mica cu cat omul face aici ce vrea el in loc sa faca vointa lui Dumnezeu.

Adevarat Dumnezeu a deschis o poarta a ascultarii si a mantuirii si alta asemenea nu exista si este chair Gratia si Iubirea Lui si Mangaierea si Mantuirea Lui.

Lucrati pentru Dumnezeu. Dumnezeu plateste cel mai bine.

Eu sunt expert in evolutie spirituala si daca ati avea o alta solutie pe intreaga planeta Domnul stie ca v-as recomanda-o si v-as trimite acolo.

Dar the best of the best este si va fi aici prin gratia si mila lui Dumnezeu. :)

Multumim Doamne pentru grija zilnica pe care ne-o porti, pentru binecuvantari pentru mangaieri si incurajari, Tu esti Totul si mai presus de Tine nu exista nimic si tu esti esenta tuturor lucrurilor si Calea Adevarul si Viata, binecuvantat numele tau sfant in toate lumile si in toate eternitatile! Amin

2 comentarii:

  1. Exista un Armagghedon al lumii intregi, care va veni cand va vrea Tatal, dar eu simt si cred ca exista un Armagghedon si in fiecare dintre noi! In fiecare moment, se da lupta dintre bine si rau, dintre egoism si altruism, dintre instinct si sfintenie. Chiar si in momentele cand pare ca stam, aceasta lupta continua! Poate, atunci cand vom fi bine stabiliti ca invingatori in Armagghedonul personal, vom fi luptatori mai buni si in cel universal.
    Sa ne ajute Domnul pe toti, sa fim razboinici buni! Caci fara ajutorul Lui, fara har, nu putem avea victoria, ci doar intentia ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte inspirat ai vorbit.
    Victoria, atat cea interioara ,cat si cea exterioara se obtine prin invocarea lui Dumnezeu care duce intotdeauna greul luptei si este expert in lupta cu ingerul cazut....
    Cele mai mari realizari si impliniri nu noi le obtinem ci El prin noi de aceea zic:
    Sa ii fim martori!

    RăspundețiȘtergere