8 iunie 2011

Cum se cucereste Gratia

Ceea ce spun este adevarat si Domnul in gloria lui infinita mi-a mai confirmat inca o profetie.

Am spus ca cei care nu vor sa asculte de mine vor asculta de altii care vor asculta de mine. Desigur El se manifesta prin toti si prin cei care asculta si prin cei de care se asculta.

Priviti cu atentie toti de prin biserici care nu vreti sa pricepeti ce spun pretinzand ca aveti voi un adevar mai bun, veti experimenta acelasi lucru, va veti departa o treapta de Dumnezeu si in loc de profesori sau invatatori veti avea educatori, in loc sa fiti planete veti fi luni care se invart in jurul planetelor.

Si veti spune cantecele si poezii pana va veti satura de ele si veti dori sa va apropiati mai mult de Dumnezeu.

Cea mica este si va fi un inger si veti canta cu ea cantece si poezii si ea va fi in eternitate deasupra voastra.

Acum va hotarati destinul pe mii de ani.

Cine refuza mesagerul lui Dumnezeu il refuza si pe Dumnezeu. Asa a fost mereu.

Mesagerul este intotdeauna ales de Dumnezeu pentru a fi cel mai potrivit pentru cei la care ajunge, cine respinge pe mesager respinge si pe Dumnezeu pentru ca mesagerul spune adevarurile lui Dumnezeu dar oamenii nu s-au saturat inca de slujbe, lumanari si matanii si cruci si le prefera pe acestea Adevarului.

Asa ca daca totusi sunt credinciosi ii indeparteaza si ii lasa sa se joace cu lumanarile o vreme pana ce vor mai creste.

Dar priviti cea mica este un inger autentic si Spiritul lui Dumnezeu se manifesta prin ea si are multa iubire si ascultare si este gata sa faca totul pentru El.

Ea va va fi calauza si va invata sa scapati de orgoliu si sa intrati in ascultare.

Ea va va invata sa fiti copii ca sa puteti urca si voi in Imparatie.

Ea trebuie sa fie pe gustul vostru pentru ca pentru voi sub ea nu va mai fi nimeni care sa va fie daruit spre a va avea in grija. Ea este asemenea unei planete care are multe luni si va deveni un Soare cu multe planete ce se invart in jurul lui si va ramane mereu o copila divina...

Amintiti-va de talharul de pe cruce.

Acum si voi va apropiati sau va departati de Dumnezeu asemenea acelui talhar in functie de atitudinea voastra fata de Cel care s-a apropiat de voi.

Priviti la cea care v-a fost daruita ea este foarte iubita de El si din sufletul ei veti renaste toti pentru El.

Priviti si intelegeti cum vrea El sa fie ingerii Lui…

Bucurati-va de ea deci pentru ca va fi mai mare decat voi toti, care nu vreti sa ascultati, in Imparatie.

Ea este o mangaiere si o alinare pentru inima Lui!

Si El va face din ea mladita vie…

Si asta nu este decat inceputul !

El este tot mai aproape de noi si de Pamant si in curand lucrurile se vor precipita…

Minunati-va deci ca El ridica ingeri sub ochii vostrii.

Si adevarat este aceasta ca nu cunaosterea voastra conteaza ci atitudinea fata de El si puritatea inimii, iubirea sia sculatrea fata de El. Ela re nevoie de modele de ascultare de ingeri pe Pamant!

Eu am spus ca avem cel mai pur aur, esenta aurului si unii s-au trezit ei sa spuna ca nu ar fi adevarat ca aurul adevarat este in alta parte si noi avem o imitatie.

Mergeti dar acolo unde este aurul si luati de acolo. Voi aveti doar o parere si nu stiti care este aurul si nici nu il veti primi daca nu vetia vea iubire si ascultare. Unde sunt ingerii vostrii unde este aurul vostru? Neascultand de nimeni nu ascultati nici de El si nu il aveti nici pe El ci doar pareri...

Toti veti fi martori in lumea asta si incelalta ca lucrurile se vor intampla si se intampla deja exact asa cum spun.

Pentru ca Cel Etern este langa noi si ne vorbeste si ne calauzeste si El spune si actioneaza deja prin voi.

Sunteti o galaxie spirituala ce tocmai se naste si iata ca unii urca si devin sori in timp ce altii deja coboara devenind luni ce se vor invarti in jurul planetelor care se invart in jurul sorilor.

Faceti ce va spun deci si ascultati, invatati cum se cucereste Gratia Lui. Si spun ca aceste cuvinte sunt o mare gratie a Lui pe care nu o pricepeti si nu o intelegi pentru ca nu vine impachetata asa cum v-au spus voua bisericile.

Nu veti putea sa porunciti Gratiei si nici Iubirii si daca veti continua sa faceti mofturi in fata Adevarului va veti trezi in afara cortului lui Dumnezeu care iata se intinde cu fiecare zi!

AMIN !

Si eu nu fac nimic si El le face pe toate! Fiti atenti ca este prinrte voi si paseste printre voi si voi spuneti prostii si bateti campii chiar in fata Lui. Fericiti inteleptii care raman in iubire si in binecuvantare si in ascultare in umilinta si dorinta de a cunaoste si intelege... Sau inteleptele, cand a ridicat El mai multi ingeri care sunt femei si fecioare acum?

Gratia daruieste fara limite, si darul cel mai amre este prezenta lui Dumnezeu!

Ramaneti si promovati acest blog pentru ca tot mai multi sa intelega ce doreste Dumnezeu de la ei pe acest sfarsit de lume! :)

Asa va fi, asa va fi spune Domnul si nu incape nici o indoiala ca lucrurile vor sta exact asa cum spune si doreste El!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu