14 iunie 2011

Mustrari

Am sa spun ceste lucruri astazi si chiar acum.

Daca sunteti fanatici Iisus si il iubiti mai presus de orice nici sa nu aveti pretentia sa il intelegeti in profunzime, atat cats e poate in aceasta lume fara sa fi citit si studiat Swedenborg si Lorber.

Swedenborg si Lorber este raspunsul Lui la liberul arbitru al omului care isi face simtita prezenta in biserici unde ar trebui sa se manifeste doar voia Lui.

Dar bisericile sunt pana la urma suma culturii spirituale a celor care le frecventeaza si slujesc in ele.

Adevarat daca in ele ati face paturi pentru cei care dorm pe strazi si ati pune in ele mese sa ii hraniti pe flamanzi, o cum ar cobori la voi Duhul si la ce minuni ati lua parte!

Vedem bine si preoti luminati care sunt frati cu slujitorii altor biserici.

Dar si altii care ard Coranul…

Eu stau si ma mir ce o fi fost in mintea acelui om si in sufletul lui si cat de putina empatie si psihologie si recunosc ca l-as lua de guler, mai slujitorule al lui Dumnezeu si al lui Iisus ce ai spune tu daca altii ti-ar arde tie Biblia ?

Eu aici , El aici vorbeste pentru fiinte fine si cultivate nu pentru smintiti saraci cu duhul care nu inteleg ca poti sa te mantuiesti si fara sa te fi impartasit vreodata.

Pe buna dreptate uneori cei de prin biserici te dispera si numai gandul ca poate fiecare am fost rataciti la un moment iti da rabdarea de a-i lasa in plata lui Dumnezeu dupa ce le-ai amintit ca lor le vorbea Iisus atunci cand le-a spus Lasati mortii sa ingroape mortii!

Si am sa spun cuiva. Oare nu intelegi tu ca Iubirea care este adevaratul Fiu si singurul Unic al lui Dumnezeu poate sa ia orice forma si ea este intr-adevar orice zeu cu atat mai mult un zeu considerat Salvator intr-o religie…

Adevarat Fiul lui Dumnezeu Cel Unic si etern si primordial este chiar Iubirea! Glorie Tie Tata Ceresc pentru aceasta revelatie care ne va insoti in eternitate. Multumim pentru rabdare si calauzire si pentru raspunsuri.

Dumnezeu se poate manifesta prin orice inger si orice slujitor, zeu sau putere in orice mod doreste.

Toti sunt Om si pot sa joace orice rol.

Totul este Dumnezeu si eu ma straduiesc aici sa va arat lucruri care va vor ajuta.

Desavarsirea inseamna rafinament, intelegere, viziune si nu primitivism religios si lipsa de perspectiva spirituala.

Ma abtin sa nu spun in ce au transformat bisericile sublimul gest al lui Iisus.

Si e de ajuns ca am spus ca sfarsitul lor e aproape. Pentru ca bsierica noua si eterna coboara din cer.

Iar raportat la cerul si pamantul cel nou toate bisericile si templele tuturor religiilor sunt un dezastru pe care trebuie sa il uitam cat mai repede.

Iar faptul ca Dumnezeu totusi raspunde la saracia noastra spirituala nu vadeste decat gratia lui fara margini in nici un caz ca am face noi bine ceva sau am vreun merit sau vreo inteligenta.

Nu suntem prosti ca noaptea ba suntem chiar noaptea.

De ajuns cu ratacirea celor care nu il cunosc pe Dumnezeu si nici nu il vor cunoaste prea curand.

Oare nu este trupul vostru un templu cu mult mai divin decat orice templu exterior?

Dar daca ochiul tau nu este in lumina ce ai putea tu sa vezi?

Si daca ar fi in lumina ai vedea lumina si splendori si l-ai vedea pe Dumnezeu.

Nu ridicati prostia si lipsa vederii la rang de intelepciune si de clarvedere ca veti mania pe Dumnezeu si va arata El foarte curand ce parere are depsre bisericile si despre slujbele voastre.

Si va va arata si pe unde va situati si va veti ingrozi daca veti vedea partea goala a paharului vostru.

Iar daca aveti vreun pic de lumina in ochi vedeti partea plina a paharului ca sa ne putem iubi si bucura unii de altii si sa fim astfel pe placul lui Dumnezeu.

Acums a ne rugam pentru mila si iertare!

Te iubim si te dorim foarte mult Doamne Iisus Hristoase iarta-ne si binecuvanteaza-ne. Nimic nu este bun in noi ci numai Tu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu