9 iunie 2011

Oaza

Oamenii isi fac idei preconcepute despre Dumnezeu, despre Viata, despre Iubire chiar.

Si iata mi se spune cat de pretioasa este aceasta oaza divina. Mile si mile de desert si deoadata iata in mijlocul desertului o oaza unde oricine intra poate sa primeasca viata vesnica si mantuire…

Desigur unii ajung la oaza si nu sunt suficient de insetati si Dumnezeu le pregateste o ratacire prin desert cand isi vor blestema zilele ca au judecat oaza si ca nu o mai au si nici drumul inapoi nu-l mai gasesc…

Daca ingerii lui Dumnezeu binecuvanteaza aceasta oaza impreuna cu Iisus si impreuna cu Tatal, iar orice oaza este ambsada gratiei lui Dumnezeu si chiar gratia Lui, nefericiti cei care o vor judeca si nu isi vor face provizii de apa deoarece setea si moartea ii asteapta afara si cine da peste mana lui Dumnezeu arunca Viata pe geam.

Dupa cum El a profetit, sfarsitul va veni pe neasteptate si ii va lua prin surprindere si nu vor mai avea timp sa mearga sa cumpere untdelemn.

Si iata untdelemnul a venit la ei si il dispretuiesc si il critica si vorbesc ei de un altfel de untelemn care se afla desigur numai in imaginatia lor.

Nu il maniati pe Dumnezeu pentru ca va veti mai aduce aminte de El peste 10 vieti si poate nici atunci… Bagati la cap ca oricine ati fi exista cineva deasupra voastra care raspunde de voi si de care trebuie sa ascultati.

Si daca nu ascultati imaginati-va ce s-ar intampla cu noi daca Pamantul ar refuza sa se mai invarteasca in jurul Soarelui si s-ar opri refuzand sa mai asculte de Dumnezeu…

Daca nu veti invata ascultarea de Dumnezeu , acesta nu va va lasa pe mana decat cel mult animale de companie decat cel mult cativa copilasi, si apoi in scurt timp va va lua si acestea si nu veti ramane decat cu moartea. Cu a doua moarte, cea din lumea de dincolo care este definitiva…

Intelegeti dar ce mare este chemarea si ca trebuie sa ajungeti copii ai lui Dumnezeu

Chemarea este la desavarsire nu la prostie si incultura si nestiinta si saracie cu duhul si nici la smintire.

Am vazut cu totii un pastor American smintit care nici mai mult nici mai putin decat ca a dat foc la Coran.

Si eu spun ca numai satana este cel care da foc la vreo carte considerata sfanta. Si tot el pune manie si ura in inimile voastre impotriva celor din alte biserici si religii.

Iata Dumnezeu poate sa mantuaisca pe oricine din orice religie si orice biserica si talhar si prostituata chiar totul tine de inima si ascultarea aceluia…

Mantuirea se obtine prin iubire…

Si vad oameni saraci cu duhul si simpli si umili, din cei mai de jos dar care au iubire pentru cei care au mantuirea cu ei si datorita acestei iubiri se mantuiesc. Si Dumnezeu aranjeaza aceste scenarii ale iubirii deoarece El ii iubeste foarte mult pe cei umili , pe cei care se considera cei din urma...

Iar in cazul vostru Dumnezeu trebuie sa faca o gramada de artificii ca sa nu va piarda…

Mantuire inseamna cultivarea iubirii pe care Dumnezeu o pune in sufletele noastre.

Pot oare cei morti sa judece pe cei vii si cei mici pe cei mari?

Mai bine de cei care nu stiu nimic dar iubesc decat de cei care isi imagineaza ca stiu ceva. Acestora Dumnezeu nu le mai poate darui nimic pentru ca sunt plini de presupusa lor cunoastere si Dumnezeu nu are unde sa puna darul Lui.

Si orice ar spune Dumnezeu oamenii inteleg ce pot .

Sunt atat de orbi incat nici pe Mesia nu-l recunosc.

Nici macar nu stiu ce inseamna Mesia.

Toti oamenii sunt asemena unor flori al caror gradinar este Mesia, asemenea unor copaci de pe un camp ingrijit de Mesia.

Mesia are puteri depline asupra tuturor ba inca si mai mult, a dat puteri depline slujitorilor si se ocupa de gradini prin slujitorii sai deoarece orice Domn cu cat este mai mare cu atat are mai multi slujitori si supusi.

Nu puteti sa iesiti in evidenta decat prin parfumul si gustul vostru adica prin Iubire si Umilinta si Ascultare.

Acestia care spun ei ca ar sti ceva dar nu au schimbat doua cuvinte cu Iisus sau cu vreun inger, acestia sunt intr-adevar niste saltimbanci care nu stiu pe ce lume se afla si care maine nu vor mai fi.

Ca sa fii trebuie sa te infieze cineva din cer, cineva care deja are mantuirea.

Degeaba tot spuneti teorii despre Dumnazeu. Acel Dumnezeu de care vorbiti daca vrea sa va mantuaisca va va trimite pe cineva farte concret caruia trebuie sa ii deveniti ucenici si in jurul caruia trebuie sa va invartiti slujindu-l pana ce veti obtine si voi lumina si cunoastere.

Desigur Dumnezeu este desupra si toate vin de la El dar lucrurile stau asa cum spun si nimeni dar nimeni nu a mai adus adevarul atat de aproape pentru voi si nicaieri nu veti gasi solutii mai concrete si metode mai rapide de a ajunge la Dumnezeu.

Aviz celor care ma judeca in prostia lor si se departeaza de mine.

Dumnezeu s-a saturat de mataniile si tamaia voastra si doreste altfel de ofrande cu mult mai vii…

Daruiti-I lui Dumnezeu viata din voi si tot ce e mai viu, mai intens si mai pur in voi, ca El sa amplifice… Daruiti-i si ceea ce considerati voi impur. El poate sa purifice absolut orice.

In lumina Lui sexualiattea poate deveni izvor de sfintenie deoarece El o imbraca in cea mai pura si mai intensa iubire sublimand-o pana se contopeste in Iubire.

De aceea cereti binecuvantare chair si inainte de a face dragoste si nu faceti niciodata nimic fara binecuvantarea Lui.

Oferiti-i Lui fructele acestei actiuni a iubirii...

Dar daca Mesia nu I-a multumit pe oameni ar fi absurd sa incercam sa facem noi asta.

Veniti sa ii umplem hambarele si apoi sa mergem in Cer si in eternitate…

Sa fim deci fericiti, neobisnuit de fericiti, sa ne imbatam de atata fericire…

Oamenii nu pot sa inteleaga ca noi aici ne ocupam cu cele vesnice si ca vom judeca pe multi, lumea intreaga…

Cine are mantuirea poate sa o daruaisca oricui.

Unui cersetor, lui Michael Jackson sau lui Jim Morrison sau lui Nichita Stanescu, oricui, absolut oricui ii cucereste inima…

Si de aceea cei care au mantuirea vor spune Cine ma iubeste se mantuieste si cine ma imbratiseaza va trai vesnic...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu