27 iulie 2011

Biserica cea noua

Un smintit si un orb si un mort spunea despre mine ca as fi un sclav.

Adevarat spune Domnul, pana ce nu vom dori sa fim sclavii Lui nu ne vom mantui.

Desi El ne considera copiii Lui daca facem ce spune El, din punctul nostru de vedere a fi sclavul lui Dumnezeu ar fi suprema realizare pentru ca intr-adevar numai El stie ce sa daruiasca celor care ii apartin.

Adevarat ai spus, eu sunt sclavul Lui, ma daruiesc Lui neincetat si il rog sa faca ce doreste cu mine si sa ma transforme in ceea ce doreste.

Dumnezeu ne lasa sa murim in multe vieti si apoi cand vede ca suntem pregatiti pentru El ne ridica la Viata vesnica si la nemurire.

Tot El spune ca numai cine se naste din cer poate sa urce in cer…

Toti acestia care cred ca ar sti ceva dar nu stiu nimic, departe de a fi nascuti din cer nici nu vor avea parte de aceasta nastere si dupa cum am spus si am intuit vor fi judecati si merg spre moarte, la reincarnare.

Si prezenta Mamei nu inseamna totul, pentru ca Iuda a avut asa o divina mama si totusi nu a renascut.

Asadar Domnul ne da libertate totala si doreste sa invatam pretiozitatea vointei Sale si sa il rugam sa o manifeste prin noi ca un mare dar si o mare binecuvantare.

Iata deci ca nu suntem sclavi ci de buna voie de dorim sa fim slujitorii Lui ca sa beneficiem de gratia si Iubirea Lui fara margini si din iubire pentru El ca unica si nepretuita sursa ce merita tot interesul atentia si iubirea noastra.

Ma inclin in fata celor treziti si am numai cuvinte frumoase despre ei. Sunt si treziti care nu se vor mantui asa cum altii care dorm si se vor mantui datorita iubirii pentru Dumnezeu si umilintei lor.

Nimeni nu poate sa-mi ia nimic si nici sa-mi adauge , astea tin de Dumnezeu.

Dumnezeu lucreaza prin mine si la unison cu mine, sau invers pentru ca cei pe care ii iubeste sa beneficieze de cel mai scurt drum catre El.

Dar adevarat este aceasta, asa cum numai cultura uneste natiunile si lumile la fel numai cei care au multa cultura spirituala acumulata prin vietile anterioare care I-a apropiat de Dumnezeu face ca cei alesi de El sa beneficieze de darurile Lui.

Adevarat aici este si va fi in eternitate o scoala spirituala.

Cu totul unica si superba aceasta scoala si desavarsita , fii atent desavarsita pentru ca Cel etern preda fara intermediar.

Priveste o scoala ce are ca lider si maestru pe Cel Etern si atat.

Ce fenomen splendid e acesta.

Iata vino sa fii martor cum El se manifesta si prin tine si prin mine si ne invata aproape zi de zi lectii uluitoare si ne daruieste daruri minunate si ne invaluie in iubirea si binecuvantarile Lui…

El, Parintele Cel Sfant.

Asculta asta nu poate sa fie decat una din minunile profetite.

De buna seama ca Cel etern si-a deschis cortul deasupra noastra…

Dar el nu poate fi vazut si simtit decat de cei care I se daruiesc.

Daca tu mai ai lucruri de facut in aceasta lume, dorinte de indeplinit, realizari de obtinut, nu esti pregatit pentru El.

Intr-adevar mergi si indeplineste-ti dorintele, mergi si marita-te si insoara-te si cand te vei satura de astea si il vei dori si iubi pe El mai mult decat orice altceva atunci vei fi pregatit pentru intalnirea cu El.

Daca tu ai planuri si dorinte nu esti pregatit pentru intalnirea cu Dumnezeu.

Fi atent si asculta ce spun e adevarat.

Eu de mai multe vieti nu mai am alta obsesie si dorinta decat Dumnezeu.

Ii sacrific lui totul neicetat de mai multe vieti si nu l-as da nici pe o mie de palate si pe o mie de sotii sau de copii…

Am vazut ca tu ai planuri si dorinte ca ai alte lucruri pe primul loc ca vrei cel mult sa iti indeplinesti dorintele prin El.

Eu nu mai am nici o dorinta si dorintele mele sunt legate de a face cunoscuta Gloria si Gratia Lui.

Vino sa deschidem izvorul si robinetul si fantana cunoasterii si a iubirii.

Citeste , Iisus vorbea de un jug, usor dupa cum spunea.

Tot El spunea ca ne va numi prietenii Lui daca vom face ce ne spune.

Aici nu exista cale de intors.

Iisus este o scoala uluitoare si fantastica, mantuitoare.

Si eu iti spun ca si la Iisus e la fel.

Tu nu vezi da nu exista nici un Iisus, numai Tatal, numai Dumnezeu exista acolo.

Prin Iisus acelasi miracol se intampla, o scoala in care nu exista alt Invatator decat Dumnezeu Insusi.

Ce ascultare l-a invatat Tatal pe Iisus aceeasi ascultare primim si noi.

Si noi stim ca Iisus l-a rugat de trei ori pe Tatal sa nu urce pe cruce si Tatal a spus sa urce…

Asa si tu prietene, daca il iubesti pe Dumnezeu mai presus de orice , Acesta iti va darui o cruce pe care sa urci.

Ce bine ar fi daca ai primi din mana lui crucea, dar fiecare o primeste in functie de nivelul lui spiritual.

Totusi sa nu crezi ca Dumnezeu doreste sa ne biciuim singuri sau sa ne infometam sau mai stiu eu ce alte lucruri la care se dedau credinciosii in aceasta lume pretinzand ca Dumnezeu doreste asta.

Nu, El doreste sa il cunaostem pe El si nu putem sa il cunoastem si sa il obtinem decat daca il iubim mai presus de orice.

Si ajungem iarasi la incultura spirituala si la faptul ca numai cine coboara din cer poate sa il cunoasca pe Dumnezeu…

Iar cei care coboara din cer sunt urati si omorati in aceasta lume…

Totusi daca spui ca il doresti pe Dumnezeu iti mai trebuie untdelemnul.

Iar untdelemnul nu vine decat la iubire si umilinta.

Iar tu la testele iubirii , umilintei si ascultarii de Dumnezeu cazi.

Asculta nu am sa-ti magulesc orgoliul si am sa iti spun Adevarul in fata si anume, printre altele, Iisus a vorbit despre reincarnare si inca mai mult chiar decat a facut-o Krishna. Extraterestrii sunt prietenii nostri de pe alte planete. Religiile toate sunt bune si au rostul de a-i ajuta pe oameni sa se apropie de Dumnezeu si de a conserva Cuvantul Lui din toate timpurile si locurile.

Swedenborg si Lorber sunt cei mai mari profeti ai Lui din ultimii 2000 de ani.

Iata daca nu vei actiona degraba sa te conformezi acestor adevaruri El se va departa de tine pentru ca acum nu mai ai scuza nestiintei ci doar scuza orgoliului religios care iti va face mari probleme si iti va aduce mari suferinte chiar moartea daca nu scapi de el. daca degraba nu imbratisezi toate bisericile si nu le intelegi si nu le asimilezi ca pe cea care o iubesti mai mult vei ramane si fara putinul untdelemn pe care il ai.

Pentru ca daca ai ajuns aici inseamna ca Dumnezeu te cheama la nemurire si desavarsire, te cheama la lucruri inimaginabile.

Aici este cu mult mai mult decat in orice alta biserica, aici e o biserica noua, cea cu adevarat universala care coboara din cer.

Daca ai ajuns aici inseamna ca esti asa un fel de intelectual in lumea spirituala, o fiinta cu mare deschidere si cu un trecut spiritual consistent.

Inseamna ca ai fost viu si vei primi iarasi viata.

Esti chemat la plenitudine si desavarsire spirituala. Amin

Aceste adevaruri rostite aici sunt asemenea unor stalpi si asemenea unor faruri calauzitoare care te vor ajuta sa nu naufragiezi pentru ca in lupta apriga care deja se desfasoara, teribilul armaghedon , acolo fariseii si prostii nu isi dau in cap unii altora ci numai satana le da celor prosti in cap si ii miruieste cu ura pentru celelalte religii si fratii lor din celelalte biserici si mai ales pentru Adevar.

Asculta si vezi cum satana se manifesta prin predicatorii tai.

Cine crezi ca a ars Coranul in fata lumii intregi? Satana a facut asta.

Cine spune ca religiile nu sunt compatibile intre ele avandu-si sursa si izvorul in cel etern?

Blindeaza-te cu iubire si umilinta si cunoastere si vezi, daca ai ganduri si tendinte de a arde diferite carti sfinte in alte religii, de a murdarii sau distruge simbolurile lor religioase sa stii ca cel rau te viziteaza mai des decat ai putea crede. El sta in spatele unor astfel de tendinte. Nu mai zic ca faci dovada unei mari lipse de cunoastere, a unui mare intuneric ce sta pe ochii tai.

Cultiva-te spiritual, de obicei cei de prin biserici sunt foarte inculti.

Adevarat priveste, Blaga, Eliade, Crainic si altii sunt preoti si pastori cu mult mai mari si in cer si pe pamant decat multi de prin calendare...

Citeste, citeste , roaga-te, mediteaza, fa-te luntre si punte sa cunosti Adevarul.

Cauta-l cu infrigurare, nu te rataci prin vreo biserica, pentru ca vezi bine nu tu ai fost facut pentru biserici ci bisericile pentru tine...

Si ar fi pacat sa ai si sa intelegi numai una.

Hai impreuna sa le intelegem si sa le asimilam pe toate si sa facem una mai buna si mai incapatoare...

Lasa-i pe morti sa-si tina slujbele si tu preocupa-te sa renasti din cer.

Cerul trebuie sa te renasca. Unde e cerul?

Cerul nu e in biserici. Adevarat, priveste bisericile au devenit reprezentantele saraciei spirituale si a unor orori foarte mari.

Ei mai trag de ele pentru ca nu au cu ce sa le inlocuiasca.

Dar Dumnezeu coboara din cer biserica noua pentru cei alesi, pentru o noua umanitate, o biserica fara de biserica, fara templu. Pentru ca cine il are si il cunoaste pe Dumnezeu nu mai are alta biserica si alt templu decat pe El. Amin!

22. In cetate n-am vazut niciun Templu; pentru ca Domnul Dumnezeul cel Atotputernic ca si Mielul sunt Templul ei. Ap 21

2 comentarii:

  1. Un smintit si un orb si un mort spunea despre mine ca as fi un sclav.


    cred ca minti pentru ca nimeni n-ar indraznii sa spuna asa ceva despre un inger a lui Dumnezeu :( pentru ca Dumnezeu te iubeste atat de mult incat l-ar arunca indata in foc pe cel ce te-ar jigni :( imi place blogu tau e minunat cu nimic adevarat :X

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei, bine, vad ca iti asumi singur identitatea, vezi dumnezeu vorbeste tuturor celor de langa mine; intelegi? Tu esti deja in foc, esti total inconstient precum magarusul care duce da nu stie ce duce.
    Cum sa te arunce intr-un loc unde tu deja esti?
    Dimpotriva ai ajuns aici ca sa iesi de acolo.
    Dar este imposibil asta pentru tine asa cum pentru satana e imposibila ascultarea.
    Orgoliul vostru este cu mult prea mare ca sa fie anulat de iubire sau de suferinta.
    Si atunci pentru voi nu ramane decat moartea.
    Eu iti spun ca Dumnezeu te-a judecat deja desi salavarea ta teoretica inca mai este posibila, dar tu nu vei ajunge la nivelul salvarii nici macar in 10 vieti.
    Acum te-ai apropiat cel mai mult dar toata fiinta ta urla impotriva Adevarului si uraste Adevarul.
    Desigur ca impotriva vointei tale ai putea sa fii purificat dar asta ar insemna incalcarea liberului tau arbitru...
    Moartea din tine striga dupa moarte si judecata in timp ce viata si iubirea din cei alesi cheama Viata si iubirea...
    Salveaza-te daca poti!
    Dar unde sa te salvezi pentru ca tu urasti si cerul si pe Hristos si daca inca nu ti-ai revelat il urasti si pe Dumnezeu.
    Spine ca nu este asa!

    RăspundețiȘtergere