25 iulie 2011

Unirea religiilor si umanitatii, eveniment major al Intoarcerii lui Hristos

Iata vad si spun ca deja Dumnezeu a unit religiile.

Mari yoghini si sfinti hindusi au venit sub aripa lui Iisus si Iisus a fost cunoscut si recunoscut de altii precum Gandhi sau Yogananda.

Pentru ca in Apocalipsa se vorbeste si despre lucruri si evenimente care au loc si in planurile subtile.

30. Dar multi din cei dintai vor fi cei din urma, si multi din cei din urma vor fi cei dintai. Matei 19

Aceste versete vin imediat dupa ce ni se spune ca aceia care renunta la averi sau rude in numele lui Dumnezeu vor primi insutit.

Multi sunt credinciosi si sunt aproape de Dumnezeu dar cand si Dumnezeu se apropie de ei si le spune Vinde tot ce ai si urmeaza-ma acestia nici nu vor sa auda.

Dar nu va ganditi neaparat la bani.

Domnul poate sa vina langa tine si la tine si sa spuna renunta la familia ta sau la mirele tau pentru ca acum langa mine si cu mine vei primi alti frati, alt mire si alta familie.

Si aceasta este adevarat pentru ca intr-un fel traiesti departe de Dumnezeu si departe de El si doar cu gandul la El si altfel in apropierea Lui si una cu El.

Multi nu pot sa faca asta.

Multe fecioare au ajuns chiar la sanul Lui dar cand El le cere vreun sacrificiu sau vreo ascultare nu pot sa o dea deoarece exista presiune din parte familiei si a rudelor si a societatii.

Si din cele dintai vor ajunge cele din urma.

Da, iti trebuie putina nebunie ca sa fii slujitor al lui Dumnezeu.

De aceea eu ii admir foarte mult pe cei care simultan cu aceasta nebunie au si multa iubire pentru Dumnezeu.

Dar au si umilinta. Nu e usor sa ai o anumita nebunie, un anumit curaj dar si umilinta simultan.

Al doilea verset in care Iisus ne spune ca

16. Tot asa, cei din urma vor fi cei dintai, si cei dintai vor fi cei din urma; pentru ca multi sunt chemati, dar putini sunt alesi." Matei 20

se refera la faptul ca multi sunt chemati si putini alesi.

Da prietene pentru ca datorita vietilor anterioare si credintei din aceasta viata esti chemat.

Dar daca tu faci figuri si mofturi si alte greseli in fata celui care te cheama, sau chiar in fata lui Dumnezeu neintelegand vointa Lui sau uitand de poruncile Lui meritele tale spirituale vor pali in fata prostiei si orgoliului si iata cand erai pe punctual de ajunge cel dintai si ai cazut ajungand cel din urma.

Si eu zic, bine ar fi sa fii si cel din urma, dar cei care cad si nu asculta vor urca in cer doar ca musafiri dupa care vor pleca de acolo…

Si cei neascultatori nici ca musafiri nu intra deoarece ca sa intri trebuie sa te lipesti de un inger de care sa asculti.

Si prietene acel inger nu trebuie sa fie neaparat unul din cei mari desi Dumnezeu ne rasfata la cateva mii de ani cu fiinte carora le daruieste din divinitatea si din darurile Lui.

Priveste si intelege cum lui Iisus I-a daruit propriul Sau Spirit asa lui Enoh I-a daruit Spiritul lui Rafael, lui Ilie spiritul lui Mihael sau Mihail.

Multe nume de ingeri se termina in –el…

Iata diferenta intre ingeri este enorma, daca Rafael este primul preot al umanitatii, primul dupa Abel care devine una cu Dumnezeu si mare inger de la Adam, spiritul lui Mihail intrupat in Ilie este teribil, manifesta anumite energii primordiale cu adevarat infricosatoare pentru ca intr-adevar Ilie cu mana lui a decapitat daca putem spune asa ... Cine cunoaste si poate sa vada va intelege.

Si iata I s-a acordat gratia de a fi decapitat in viata urmatoare...

Cat de fascinant este totul, nu-i asa?

Uneori totul pare foarte greu si mantuirea pare a fi o loterie.

Totusi o data obtinuta legatura cu Dumnezeu il vom avea pe El permanent langa noi…

Dar am privit ce se poate face pentru mantuirea oamenilor si am vazut ca doua sunt cele mai de pret: Iubirea si Ascultarea.

Multi iubesc dar nu asculta, multi asculta, prin manastiri spre exemplu, dar nu prea au iubirea si nici cunoasterea, desi totusi sacrificiile lor vor fi luate in calcul si nu vor fi considerate zadarnice, asta daca si-au sacrificat si orgoliul desigur.

Cei cu adevarat alesi sunt cei care le au pe amandoua.

Daca inima ta e plina de iubire dar cand Domnul iti cere sa vinzi tot ce ai si sa-l urmezi, la ce ti-a folosit acea iubire?

Iisus pune accent pe amandoua si ne poruncetse sa ne iubim enorm, asa cum ne-a iubit El pe noi si ne reproseaza:

46. Si pentru ce Ma chemati: Doamne, Doamne, si nu faceti ce va spun?

47. Oricine vine la Mine si aude cuvintele Mele si le face, va voi arata cu cine se aseamana:

48. Asemenea este unui om care, zidindu-si casa, a sapat, a adancit si i-a pus temelia pe piatra, si venind apele mari si puhoiul izbind in casa aceea, n-a putut s-o clinteasca, fiindca era bine cladita pe piatra.

49. Iar cel ce aude, dar nu face, este asemenea omului care si-a zidit casa pe pamant fara temelie, si izbind in ea puhoiul de ape, indata a cazut si prabusirea acelei case a fost mare. Luca 6

Asculta ce spune aici: "... si prabusirea acelei case a fost mare..." !

Sa stii ca marii sfinti ai tuturor religiilor, in fapt in afara de crestinim doar hinduismul mai are sfinti, au in fata lui Dumnezeu aceeasi trecere, El raportandu-se la relatia din inima fiecaruia cu El si nu la religia sau biserica de care apartin.

Cine il iubeste mai presus de orice si pe aproape mai mult ca pe sine insusi, indiferent de biserica si religia in care s-a nascut il va obtine pe Dumnezeu, iar cine nu face asta indiferent cat de mult s-a impartasit sau cat de bine cunoaste Biblia nu se va mantui ci va merge pe drumul cel greu al desavarsirii prin suferinta si moarte.

De aceea sa spunem lumii cat de pretioasa este Iubirea pentru Dumnezeu mai ales si pentru aproape apoi.

3 comentarii:

  1. UNIREA BISERICILOR A FOST DEJA INFAPTUITA DE CATRE FIUL LUI DUMNEZEU, IISUS HRISTOS!

    Detalii:
    http://www.facebook.com/pages/UNIREA-BISERICILOR/224571134282399

    RăspundețiȘtergere
  2. SLAVA TIE DUMNEZEULE este o MINUNAŢIE. Laudat fie Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana ma bucur daca ti-a placut ceva, iar acel link nu poate fi accesat decat prin logare pe acel site...
    Trimite-mi un site ce nu necesita logare :)

    RăspundețiȘtergere